• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok yalnızım bana yol yordam gösterin ne olur

Bu adiler bunu taa yeni iş imkani ilk ortaya çıktığında oturup planlamadiysa neyim. Babasinin daha konmuş teshisi yok kendi kendilerine yok kanser olabilir yok bilmem ne. Senin kocan bunlar ilk karsi çıktığında demistir o gitsin çalışsın maas 2 kati olacak ben nasilsa sık sık gelirim buraya diye. Oyuncak adam, baştan koymuş kafaya calismamayi. Isteyen arar bulur aradigi bile yok olmayan hastaligi bahane ediyor şaka gibi acayip cinlendirdi bu konu beni ya.

Eşin haksız, babası hasta diye çalışmayan erkek görmedim ben hayatımda. Evin sorumluluğunu sana yıkamaz böyle bir hakkı yok babası ne kadar hasta olursa olsun. Adam gibi gelsin evinin başında dursun çalışsın. Hafta sonları gerektiğinde beraber İstanbul’a gidip görürsünüz. Gidip oraya yerleşip her şeyi sizin üstünüze yıkacaksa bu evliliğin ne anlamı var? Önceliği siz olmalısınız.

Size bağırıp çağırdığında psikolojik olarak çok etkilendiğinizi sizin de bu durumlardan dolayı hastalanacağınızı söyleyin.

ben babamı bırakamam benim babam kanser olabilir ameliyat olabilir yada ilaç tedavisine başlayabilir burda yalnız asla bırakamam iş ve şehiri sen değiştirdin mecbursun o işte çalışacaksın .başka işte bu maaşı sana veren olmaz bizde geçinemeyiz bana ve aileme destek olmak zorundasın diyor
Okudukça sinirlerim daha da tepeme çıkıyor gerçekten kimseye destek olmak falan zorunda değilsiniz. Adam gibi g*tünü kaldırıp çalışsın ailesine kendisi destek olsun.

Back
X