• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok yalnızım bana yol yordam gösterin ne olur

Bence kullanılıosun. Böyle evlılık olmaz. Denge bozulmuş. Alma verme dengesı yok. Aılecek sızı sömürüyorlar. Bence cıddı konuşma yapın eğer kı adam sıze destek olmuyosa kendınıze yatırım yapın. Hastalık çok kötü ama karsıdakı insanı sömürerek olmaz.

Bence kullanılıosun. Böyle evlılık olmaz. Denge bozulmuş. Alma verme dengesı yok. Aılecek sızı sömürüyorlar. Bence cıddı konuşma yapın eğer kı adam sıze destek olmuyosa kendınıze yatırım yapın. Hastalık çok kötü ama karsıdakı insanı sömürerek olmaz.
Beni aramış görüntülü üst üste nerdesin o telefon açılacak yazmış evdeyim nerde olabilirim utanmasalar iftira atacaklar para hırsını çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar

İnanır mısınız kartı kapattım ve hafta sonu gelecek olan kişi ben gelmiyorum dedi bu işin sonunda onlar bence bu işi koparacaklar benim hiç kavga kıyamet çıkarmama gerek kalmayacak
İnanın burdaki bir çok insanın yazdığı gazlamak vs değil. Çok üzücü bir durum ve sonu belli. İyi yapmışsınız. Öylede yalnızsınn böylede

Anladım gelir dengesizliği bizde yaşadık . Ben öğretmenim kadroluyum eşim 2 iş değiştirdi bu işi daha iyi ama her zaman benden az maaş alıyor bunu da sıkıntı ettiğini biliyorum
Keşke çalışsa keşke çalışmaya gönlü olsa kendi giderlerini karşılasın benim herhangi bir beklentim yok evliliğimiz boyunca da zaten bana şunu al bunu al veya beni tatile götür gibi isteklerim hiç olmadı doğum gününde hediye almaz parasız kalsam öyle para vermez adamda hediye alma kültürü yok küçük de olsam hiçbir beklentim de yok aslında benim tek isteğim çalışması ve kendi ihtiyaçlarını karşılaması Zaten ev giderleri ben de…
Yen şehri alışamadım istediği gibi bir iş bulamadım babasının bahane ediyor çalışmak istemiyor beni yalnız bırakıyor maddi olarak benden beklenti içerisinde ailesi ve kendisi ve ben kartımı kapatınca kötü ben oldum şimdi neredesin ne yapıyorsun görüntülü arama seanslarına başladılar ailece sanki ben parayı dışarda barda pavyonda yiyorum evde oturmuşum yemek bile yememişim

İnanın burdaki bir çok insanın yazdığı gazlamak vs değil. Çok üzücü bir durum ve sonu belli. İyi yapmışsınız. Öylede yalnızsınn böylede
İnanın buraya yazana kadar kendimi yalnız çaresiz ve ayıp ettiğimi düşünüyordum zor zamanımda yalnız bırakmış gibi düşünüyordum evet ben bu parayı kazanmalıyım ve bu parayı onlara göndermeliyim mantığıyla yaklaşıyordum hani hastalık sağlık bizler için ben de eşime karşı bir görevim olarak düşünüyordum

Keşke çalışsa keşke çalışmaya gönlü olsa kendi giderlerini karşılasın benim herhangi bir beklentim yok evliliğimiz boyunca da zaten bana şunu al bunu al veya beni tatile götür gibi isteklerim hiç olmadı doğum gününde hediye almaz parasız kalsam öyle para vermez adamda hediye alma kültürü yok küçük de olsam hiçbir beklentim de yok aslında benim tek isteğim çalışması ve kendi ihtiyaçlarını karşılaması Zaten ev giderleri ben de…
Yen şehri alışamadım istediği gibi bir iş bulamadım babasının bahane ediyor çalışmak istemiyor beni yalnız bırakıyor maddi olarak benden beklenti içerisinde ailesi ve kendisi ve ben kartımı kapatınca kötü ben oldum şimdi neredesin ne yapıyorsun görüntülü arama seanslarına başladılar ailece sanki ben parayı dışarda barda pavyonda yiyorum evde oturmuşum yemek bile yememişim
Çok ilginç çocuk olursa diye de mi düşünmüyor acaba sonuçta çocuk demek annnenin bir süre çalışamaması demek

İnanın ben de eve geldim oturdum ağlıyorum bunca zaman emek verdiğim adamın hoyrat tutumunu hayretle izliyorum …
Ama o bencil narsist babasına hayırlı olsun oğulları o insan bozması güngörmemiş edep bilmeyen arsız insanlar …
Durum paylaşmışlar öylece izledim .valla babası emzir miş böyle kanı bozuk olmaz insan …
Hep bir arada keyifle cafeden poz vermişler sahile karşı hepsinin yüzünde gülümseme o adamın gülümsemesini görün zafer kazandı çalışmayan oğlu hanesine hayırlı olsun …
Ayıp tanımayan insanlar sabırla bekliyorum …
Nasıl defedilirmiş insan görüşeceğiz ben hakkımı helal etmiyorum …benim annem babam ağlıyor üzülüyor ise benim için ben onları üzmeyi iyi bilirim.
Ayıp ben yemek yemedim üzüntümden zehir yesinler …15 i para mı maaş mı harcadıklarını ödesinler. Asla inanmıyorum gayet de sağlıklı.plan bunlar
Of niye ağlıyorsun ya bu salaklardan kurtulmak için fırsat geldi ayağına. Yasin kaç bilmiyorum bir an önce kurtul kendi hayatına bak sana deger veren insanlarla ol.

çoçuk yok .beni öyle bir manipüle ettiler ki ....baba ayakta sadece arada halsizlik sorunu yaşamakta yemesinde içmesinde gezmesinde bizlerden daha sağlıklı hatta.sen zorlu süreçte dışarı çıkma evden işe işten eve git gel süreci böyle yaşa deniliyor .ben babamı bırakamam .babaları nazlı bulundukları şehirde de çok iyi alanında uzman doktorlar vardı. hatta akrabaları öz yeğeni bu alanda uzman doktor.ama istanbul da devam edilecek diye ısrarcı oldu .babaları demedi oğlum işine gücüne baksın gelin tanımadığı bilmediği bir memleket de tek başına .eşim de gayet kardeşi annesi babası mutlular yemeklerde kahvaltılarda gezmelerindeler .eşim babama bir şey olursa içinde bir şey kalmasın diye karttan limitsiz harcamalar yapıyor. ben ödeyemem ki. milyonlar kazanmıyorum.
ben ne yiyorum ne içiyorum soran vallahi yok.yollara bile alışamadım kaybola kaybola eve gidiyorum.
Boşan kocan bunu bahane edip çalışmayacak sana kendisini ve ailesini baktıracak

anne babalarımız hastalanabilir tabiki gidilir gelinir ama ev eş iş bütün sorumluluklar bırakılıp gidilmez .ben iki haftadır kendimi suçladım üzdüm stresten 4 dişim kırılmış kendimi sıkmaktan saçlarım oluk oluk dökülüyor.
doğru düzgün yemek yemiyorum gözlerim ağlamaktan şişmiş öyle bir hale büründüm ki...
ve çalışma şartlarım ağır ben bu işe daha iyi olanaklar için geldim eşimde çalışır birikim yaparız dedim.herşeyin başı tabiki sağlık ama ben bir başıma kaldım.15 gündür doktora götürdükten sonra gelinir eşin yanında kalınır iş bulunur izin alınır tekrar gidilirdi.yatalak hasta değil bu insan .

Tiyatro, sinema, alışveriş, farklı bir yemeği deneyimlemek, kitapçıları gezmek, bunları tek başına yapabilirsin, bunları yap.
Dil kursu, tiyatro kursu, folklör kursu vs artık canın ne istiyorsa bir kursa yazılıp sosyal çevre edin bu önerinizi notlarıma ekledim evde kaldıkça kendi kendimi yiyorum.yeni işe başlar insan bir tişört alamaz mı alamadım.şöyle gönlünce yemek yemez mi yiyemedim.

eşimin çalışmaya gönlü yok ...babası ameliyat olacakmış sonucları cıkmıs ...ameliyatı tedavisi derken beş altı ay ben tekim ...zor günleri tek atlatıp sonra kimseyi sefaya kondurmam ..bencillik ise bencillik.ben para vermeyince onlar beni boşar zaten :)ben tek eşimle evli değilim ya ailesi ile de evlendim malum babası karar veriyor her şeye
Konu sahibi ben seni çok iyi anladım stresini üzüntünü buradan hissediyorum. Sana sarılmak isterrdim.
Sen bu hayatta biriciksin lütfen kimse için kendini bu kadar üzüp hasta etme.
Sen şimdi eşinin babasını da onun babasının hastalığını tedavisini de at bir kenara..
Eşini de babasının yanına gitti diye suçlama ya da yatalak değil vsvs gibi mantıklı açıklamalar yapma.
Onları komple boşver, kendi hayatına dön sağlığına dön, sen önemlisin sen, sen, sen.
Senin sağlığın giderse belli ki bu adam her şeyi bırakıp gelip sana bakmayacak, sen kendine çok iyi bakmalısın.

Maaşını alır almaz kendine normalde yapmayacağın kadar güzel şeyler yap, zor bir işte çalışmanın belirli mükafatlarından faydalanırsan işin de sana daha anlamlı gelir.
Ama hem daha yoğun zor bir işte çalışıp, hem hayat standartların düşüyorsa tabii ki çıldırırsın.
İşine zamanını emeğini sağlığını veriyorsun, karşılığında o da sana para veriyor. Bunu hayatını güzelleştirmeye kullan. Kendine yatırım yap, kendini mutlu et...
Ve bence terapiste para harcayarak başlayabilirsin... En çok hak eden şey de o. Hem sana yeni taşındığın bu şehirde bir yoldaş, dertleşecek bir insan olmuş olur.
Kendini çok sev <3

Beni aramış görüntülü üst üste nerdesin o telefon açılacak yazmış evdeyim nerde olabilirim utanmasalar iftira atacaklar para hırsını çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar
Canım bence kendıne gel. Kendını kullandırtma. Adamlar gününü gün edıyolar. Sende onlar ıcın calısıosun. Madem babasını çok sevıyor calıssın calıstıgını versın

İnanın buraya yazana kadar kendimi yalnız çaresiz ve ayıp ettiğimi düşünüyordum zor zamanımda yalnız bırakmış gibi düşünüyordum evet ben bu parayı kazanmalıyım ve bu parayı onlara göndermeliyim mantığıyla yaklaşıyordum hani hastalık sağlık bizler için ben de eşime karşı bir görevim olarak düşünüyordum
Saçmala beş kisiye bakmak niye senin gorevin olsun. Eşine karsi verirsin de alirsin da ama kapini kapattigin an disarda kalanlar senin derdin degil. Bence bi avukatla görüş sana en azından nasıl mesajlar atmani soyler ve cevapları ekonomik siddetin delili olarak saklarsin.

Yazman gereken şey: Ben evimizdeyim sen nerdesin asıl? Şu kadar süredir yoksun, babanin teşhisi konulmus bir hastaligi olmadigi halde şu kadar zamandir evine ugramiyorsun. Tarih ve saatleriyle birlikte o cafe bu restoran gezdikleri ekran görüntülerini de sakla. Sonuçta eşin ciddi bir neden olmaksızın ortak konutu min 6 ay terk etmesi boşanma sebebidir. Bunu ona hatirlat. Kac ay daha orda kalmayi düşünüyorsun vs yazabilirsin. Ama dediğim gibi bir avukatla ilerle boşanmaya niyetin varsa eğer. Ve yemene icmene dikkat et bak kimse senden kıymetli degil. Sen kendine eziyet etme lütfen. Hele ki bu beş para etmezler için.

ben soğudum...ben ömür boyu ailesi ile yaşayamam ...ailesinin narsist tavırlarını çekmek istemiyorum...ben yalnızlığa alıştım..bir erkeğe de ihtiyacım yok...bu iş olmaz başka iş olur ...kendime çok üzüldüm güzelim saçlarımın oluk oluk dökülmesi...dişlerimin kırılması...hayatımda erkek olmasaydı haliyle hayıflanmazdım da...yokluğuna alıştırdı...erkeksiz de yaşanıyor belki ileride çevrem olur ama sizler varsınız çok mutlu oldum.yollarınız güzelliklere çıksın öyle bir zamanda bir yüreğe dokundunuz ki dizlerimin üstüne çöküp o çaresiz evde ağlamamı unutmayacağım o kaynana kılıklı babasının eminim bir şeyi yok planladı yalnız kalmak istemedi.birlikte yaşam planları
İnan ki hicbirimizin amaci sana gaz vermek degil, mutlu ol istiyorum kendi adima. Bu kadar fedakar, esinden sadece ilgi gormek isteyen kadinlarin bu kadar değersiz hissettirilmesi sinirimi bozuyor. Kendi değerini bil, daha iyisini en iyisini hak ediyorum de. Manipule etmeye calisiyor seni, ailesi de zaten kendini yeterince belli etmis artik onlarla muhatap olma. Arkadaslarin dedigi gibi her seyin ekran görüntüsünü al , bir mail adresine at ilerde delil olmasi icin sana. Keyfi olarak aylarca evinden uzak durmasi bile bosanmada onu hatali yapar. Maasin yatinca kendi ustune olan borclari ode, artik ona bir kurus bile verme kartinin sifresini soyleme. Ailesine de mesafe koy, bende senin ailenle gorusmem diye tehdit eder seni karsilik olarak muhtemelen. Hic takma, zaten senin aileni aradigi sordugu yoktur akli sira senin gözünü korkutacak.

çoçuk yok .beni öyle bir manipüle ettiler ki ....baba ayakta sadece arada halsizlik sorunu yaşamakta yemesinde içmesinde gezmesinde bizlerden daha sağlıklı hatta.sen zorlu süreçte dışarı çıkma evden işe işten eve git gel süreci böyle yaşa deniliyor .ben babamı bırakamam .babaları nazlı bulundukları şehirde de çok iyi alanında uzman doktorlar vardı. hatta akrabaları öz yeğeni bu alanda uzman doktor.ama istanbul da devam edilecek diye ısrarcı oldu .babaları demedi oğlum işine gücüne baksın gelin tanımadığı bilmediği bir memleket de tek başına .eşim de gayet kardeşi annesi babası mutlular yemeklerde kahvaltılarda gezmelerindeler .eşim babama bir şey olursa içinde bir şey kalmasın diye karttan limitsiz harcamalar yapıyor. ben ödeyemem ki. milyonlar kazanmıyorum.
ben ne yiyorum ne içiyorum soran vallahi yok.yollara bile alışamadım kaybola kaybola eve gidiyorum ..orda seni bir başına bırakıp.kartlari kullanacaklar bide sen mi ödeyeceksin yani . sakın..bu adamdan Koca olmaz üzgünüm..boşa kurtul çocuğun yokken..

Orda seni bir başına bırakıp kartları kullanacaklar birde sen mi ödeyeceksin yani..sakın..bu adamdan Koca olmaz üzgünüm.. boşa kurtul çocuğun yokken...

Back
X