ailelere torunları olacagini nasil soylediniz

gizemli_mor

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
912
1.248
133
37
7+6 gunluk hamileyim..esimle Pazar gunu nasipse ailelere soyleyecegiz.yuzyuze soylemek ilk tepkilerini heyecanlarini yasamak istiyoruz. Ama nasil söyleyeceğimize daha karar weremedik.siz nasil soylediniz :)

7+6 gunluk hamileyim..esimle Pazar gunu nasipse ailelere soyleyecegiz.yuzyuze soylemek ilk tepkilerini heyecanlarini yasamak istiyoruz. Ama nasil söyleyeceğimize daha karar weremedik.siz nasil soylediniz :)
Ben bir bahaneyle esimin ailesini ve kendi alemi biraraya getirmistim. Daha onceden de bir tane bebek corabi aldim ama ayakkabi gibi durandan... sohbet ederlerken birden ayaga kalkip "sizi bugun buraya toplamimizin bir sebebi vardi, bir surprizimiz var" gibi bisey soyleyip corabi sehpanin uzerine koymustum.. esimde bir yandan kameraya cekiyordu. Birden sok oldular sonra sarilmacalar aglasmalar falan :) bence nasil yaparsaniz yapin kameraya alin cok keyifli oluyor izlemesi, hem de hatira kaliyor :)

Ben bir bahaneyle esimin ailesini ve kendi alemi biraraya getirmistim. Daha onceden de bir tane bebek corabi aldim ama ayakkabi gibi durandan... sohbet ederlerken birden ayaga kalkip "sizi bugun buraya toplamimizin bir sebebi vardi, bir surprizimiz var" gibi bisey soyleyip corabi sehpanin uzerine koymustum.. esimde bir yandan kameraya cekiyordu. Birden sok oldular sonra sarilmacalar aglasmalar falan :) bence nasil yaparsaniz yapin kameraya alin cok keyifli oluyor izlemesi, hem de hatira kaliyor :)
Ewet bende kamera isine kesinlikle katiliyorum..biraraya toplanma bahaneside tamam konusma kismina karar weremedim cok heyecanliyim.. :) iki zarf duzenleyip annane ve babannneye birine ben geliyorum annane digerinede ben geliyorum babanne mi yazsam acaba die dusundum :)

ben annemi aradım söyledim eşim de annesini aradı söyledi.. sonra herkese onlar söyledi.. tebrik telefonları geldi, herkes acaip heyecanlıydı.. ben teşekkür ettim felan o.. sanırım ben biraz duygusuz bi insanım :D ya da duygu yoğun şeyleri ben yoğun yaşayamıyorm..

Ben iki tarafi da kahvaltiya cagirdim...masa hazirdi oturmadan hemen pat diye bizim bebegimiz olcak dedim.1-2 dk hic ses cikmadi.sonra anneler agladi.babalar biraz belli etmedi tebrik ettiler ama eve gidince kendimi zor tuttuk demisler:)

ben arife gunu ogrenmistiM ablamin kardesimin haberi wardi ama onlar anneme soyleme isini bana biraktilar bayramin birinci gunu aksam gittim sarma sardik. Annem kasa kirpige bakinca hemen hamile olani anlar oyle bi ozelligi war. Sarma sararken kirpiklerimi kipir kipir ettim anne bende bi degisiklik goruyon mu dedm hee kirpiklerini kirpistiriyon dedi :) iyi bak dedm hamilemisiiiinnn dedi ewet dedim cok mutlu oldu yüzünde anlamsız bi gülümseme belirdi kaldi :) babam burda degil onada mujdeyi annem werdi ben utandim hic gorunmedim kamerada gorusurken. Esimin tarafinada bi heyecanla soyledim ama degmezmis:))) ama biz mutluyuz babamizla kuzumuzla :) darisi tum isteyenlerin basina insallah

Biz eşimle 1 Ocak günü kan tahlili yaptırdık hamile olduğumu öğrenince hemen sevincimizi paylaşmak istedik hemde güzel bir yeni yıl hediyesi olsun istedik ilk önce eşimin tarafına gittik eşim çok büyük bir Coşkuyla baba oluyorum dedi ama tık yok iyi hayırlı olsun dediler sarılıp tebrik bile etmediler çok sevineceklerini zannettik ama tam bir hayal kırıklığı oldu benim için sonra benim tarafa gittik canlarım mutluluktan ne yapacaklarını şaşırdılar sarıldık bayram çocukları gibi şenlendiler. Rabbim isteyen herkese bu Mutluluğu yaşatsın inşallah.

biz hep ggurbette olduğumuz için hiç yüzlerine söyleme şansım olamazdı .keşke bende toplayıp söyleyebilseydim..internetten ulturason resmini gönderdik hemen telefonlar çalmaya başladı :))

Dün telefon açtım söyledim, seramoniye gerek yok aynı heycan olmayabiliyor ..

Back
X