- 25 Ocak 2011
- 685
- 484
- 303
- 28
- Konu Sahibi forestfruitcake
Bu yıl üniversitedeki son senem ve 3 bucuk yıllık bir iliskim var. İliskinin başından beri erkek arkadasımın aileleri tanıstırma söz, nisan takma gibi istekleri var. Ben de okul okudugum için mezun olmama yakın aileleri tanıstırırız daha sonra söz nişan vs. Yapılır ve ben işimi falan oturtunca da evlilik konusulur diye düsünüyordum. İkimizde birbirimizin ailesiyle tanıştık fakat daha aileler tanışmadı. Şuan sevgilim ve ailesi bir an önce tanışılsın adı konulsun istiyor ama kafama takılan bir sey var.
Bu aileler arasında adının konulması sözlenme anlamına gelmiyor mu? Sonuçta yeni bir adım atılmış oluyor ilişkinin geleceği konuşulur. Genelde bu tarz şeyler kız istemede konuşulur diye biliyorum, e kız istemek için de once ortada bi evlenme teklifi olması gerekmez mi? Bu tarz şeylerin sırasını pek bilmediğim için soruyorum.. Ben ailesini tanısmak isim koymak vs için çağırdıgımda daha evlenme teklifi olmadan evlenmeyi kabul etmiş gibi oluyorum.. Peki teklif ve kız isteme bunun neresinde bilenler beni aydınlatabilir mi sıralama konusunda
tesekkur ederim şimdiden
Bu aileler arasında adının konulması sözlenme anlamına gelmiyor mu? Sonuçta yeni bir adım atılmış oluyor ilişkinin geleceği konuşulur. Genelde bu tarz şeyler kız istemede konuşulur diye biliyorum, e kız istemek için de once ortada bi evlenme teklifi olması gerekmez mi? Bu tarz şeylerin sırasını pek bilmediğim için soruyorum.. Ben ailesini tanısmak isim koymak vs için çağırdıgımda daha evlenme teklifi olmadan evlenmeyi kabul etmiş gibi oluyorum.. Peki teklif ve kız isteme bunun neresinde bilenler beni aydınlatabilir mi sıralama konusunda