Ailelerimiz anlasamiyor...

İkili ilişkileriniz önemli aileler de evlilikte büyük sıkıntı ama önemli olan eşinle senin yaşadıkların ona güvenin sevmen saygı falan

Bayanlar aileleri göz ardı etmek o kadar kolay mı sizce? Hic görmesen bayramda tatilde görüyorsun onda da karşılıklı yapılan saygisizliklardan etkileniyorsun. Sen aileni silsen eşin siler mi? Siz susunca o sizin ailenize saygi duyacak mı?

Aileleri işin içinden çıkarsalar bile, adam aile kuzusu gibi, onu nasıl çıkaracak?
Ailesini karısına tercih eden koca koca değildir!

Merhaba bayanlar. 10 aylik evliyim ve evliligim boyunca rahat bir nefes alamadim. Ailelerimiz kanli bicakli kusler. Esim benim ailemi ben esimin ailesini sevmiyoruz. Bu sebepten surekli tartisiyoruz dugunumuz bile tartismali gecti.. Dahasi esime hic guvenmiyorum. Soz konusu ailesi oldugunda yanlislarini gorse bile bana onlari savunuyor. Ailesinin tum terbiyesizliklerini bir kenara birakip benim aileme sayip saydiriyor. Isine gelmeyen durumlarda beni rahatlikla gozden cikarip harcayabilir bir hale geliyor. Bu sebepten oturu esimle ciddi hicbir karar almak istemiyorum. Ev alma planlari yapiyor dahil olmak istemiyorum. Bebek istememe ragmen esime olan guvensizligimden dolayi korunmayi surduruyorum. Ailelerimizden uzakta yasiyoruz, ailemin tek kiziyim. Annem surekli mutsuz ve umutsuz. Esimdende pek haz etmiyor. Hep arada kaliyorum. Ailemi bu durumlara soktugum icin kendimi suclu hissediyorum. Bu benim icin bir sinav ve ben kaliyormuyum yoksa ustesinden gelmem gereken bir durummu bilmiyorum. Karar alamiyorum cikmazdayim... Yorumlarinizi merak ediyorum. Okudugunuz icin cok tesekkurler..
aynı ben cnm yaa aileler uymadımı 1 sorun esin ailesinin hatasını gördügünde susuyosa 2 ci sorun 7 sene olcak evliyim hala cocuk icin cok kararsızın

Merhaba bayanlar. 10 aylik evliyim ve evliligim boyunca rahat bir nefes alamadim. Ailelerimiz kanli bicakli kusler. Esim benim ailemi ben esimin ailesini sevmiyoruz. Bu sebepten surekli tartisiyoruz dugunumuz bile tartismali gecti.. Dahasi esime hic guvenmiyorum. Soz konusu ailesi oldugunda yanlislarini gorse bile bana onlari savunuyor. Ailesinin tum terbiyesizliklerini bir kenara birakip benim aileme sayip saydiriyor. Isine gelmeyen durumlarda beni rahatlikla gozden cikarip harcayabilir bir hale geliyor. Bu sebepten oturu esimle ciddi hicbir karar almak istemiyorum. Ev alma planlari yapiyor dahil olmak istemiyorum. Bebek istememe ragmen esime olan guvensizligimden dolayi korunmayi surduruyorum. Ailelerimizden uzakta yasiyoruz, ailemin tek kiziyim. Annem surekli mutsuz ve umutsuz. Esimdende pek haz etmiyor. Hep arada kaliyorum. Ailemi bu durumlara soktugum icin kendimi suclu hissediyorum. Bu benim icin bir sinav ve ben kaliyormuyum yoksa ustesinden gelmem gereken bir durummu bilmiyorum. Karar alamiyorum cikmazdayim... Yorumlarinizi merak ediyorum. Okudugunuz icin cok tesekkurler..

çok merak ettim
tüm bu problemler, evlenmeden önce kendini göstermedi mi?

Bayanlar aileleri göz ardı etmek o kadar kolay mı sizce? Hic görmesen bayramda tatilde görüyorsun onda da karşılıklı yapılan saygisizliklardan etkileniyorsun. Sen aileni silsen eşin siler mi? Siz susunca o sizin ailenize saygi duyacak mı?
Kesinlikle katiliyorum. Illaki birbirimizle karsilasiyoruz. Ve abartisiz her gorusmede esimin ailesi tarafindan sorun cikiyor. Kayinvalidem esimin olmadigi yerde laf sokmaya calisiyor.o kadar sahte bir ilgisi var ki onu idare bile edemiyorum. Ben idare ettigim donemde esim ailesinin yanlislarini gozardi etmemi istiyor. Yapamiyorum

Bu sınavı kazanmak için illa evliliğini surduruyor olman mi lazım belki de cesur olup yeni bir yola girirsen kazanicaksindir.ben aile yüzünden çok problem yaşamış biri olarak ki benim ailem bana ve eşime kucak açmış insanlar benim ailemi eşim kendi ailesi gibi görür ama emin olun çok pişmanlığım oldu evliligimle ilgili bu kadar problem bu kadar kotu şeye degermi diye çok düşündüm ki eşim anlayışlı olduğu halde seni bilmem ama eşim de seninki gibi olsaydı bir dk düşünmez ayrılırdım.hayat senin ama çok kısa umarım mutlu olursun

Siz artık evlendiniz, birgün anne babanızı savunmayı bırakıp esinize sen haklısın demeyi deneyin.bakın o zaman eşiniz size nasıl tepki verecek..Önceliğiniz eşiniz olmalı, eğer ki ayrılmak aklınızdan geçiyor ise öncelikle bunu bir deneyin..sonrasında olmuyorsa en azından aklınız da acaba kalmaz
Onceligimi esim olarak tutsamda aile konusu gundeme geldiginde kendi ailesinin bugun rezilliklerini goz ardi edip bana sayip saydiriyor. Emin olun bu yontemleri denedim. Malesef aile
Mevzularini hic kapatamiyoruz. Esim annemle konusmalarimdan rahatsiz. Birbirmize cok bagli oldugumuzdan sikayetci.. Benim kiz kardesm yok annemle arkadas gibiyiz.. Kendisi ise annesine bagimli.. Bir ortamda annesi ve ben varken sadece gozleri annesini goruyor. Zoruma gidiyor.

Back
X