• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailelerimiz çok farklı!

benimde 3 yıllık ilişkim bu aile meselesi yüzünden paranoya oldum hatta sevgilimden çok soğudum sinirli gergin değilimmm, o kadar iyi gördüm ki nelerin ne olduğunu ayrılık için uygun bi zamanı kolluyorum resmen, evlilikte kesinlikleee ailede çok önemli kim ne derse desin, ben eskiden bizzat hayır önemli değil erkeğe bağlı birde gelinin davranışlarına farklı yani çok canım cicim olmamalı biraz mesafeli saygılı olmalı derdim eskiden, ama hayır değil ben bunu çok iyi anladım ailede önemli kızlar ciddiyim çok önemli ben ki sevgilimle mantıkçı davranırdık ama aile işin içine girince o benimkini ben onunkini garipsedik, arap saçına döndü herşey

Ailelerinizin farklı fikirlerde olmaları değil asıl mesele bence. Birbirlerine karşı saygılı olacaklar mı karşılaştıklarında bu önemli..
Yoksa her maddi ya da kültürel yönden farklı aileler anlaşamayacak diye bir kaide yok diye düşünüyorum..
Ama öncelik elbette sevgilinle anlaşman.. Siz daha aileler ortaya girmemişken tartışıyorsanız evlilik işini askıya almanızda fayda var..
Yoksa ailelerin mutaasıp ya da açık olması çok büyük sorunlar yaratmayacaktır..:50:

Ayni seyi bende yasadim. Sevgilimle cok gel git yasadik. Ailelerin ikiside cok iyi kendilerince ama ikiside birbirlerinden farkli oldugunu bildiginden onyargi,burnu dik tutma,ukalalik oluyo bir araya geldiklerinde. Cok diken ustu bi durum.

Bu gibi durumlarda is gelin damada dusuyo. Aileleri amiyane tabirle korkutursaniz dikkat edin diye,cokta bir araya getirmezseniZ halledersiniz.

Ama benim nisanlimda seninki gibi bi anda aileci oldu. İcki icen adam ickiyi biraktim artik icmiycez, aksam cikmiycaz artik vb. Ailesinin 'daha dogru' oldugu yonunde mesajlar vermeye basladi.

Sonucta ailelerin anlasamamadi ve kendi baslarina hareket etmesinden dolayi 1aylik nisanliyken bitti..

Bende senin gibiydim. kimse olur demedi, herkes aileler onemli dedi. Gormeden,yasamadan inanmadim. Sonucta bitti.. Gucun varsa bu yola gir, dene. Daha cok gucun varsa dengini bul arkadasim..

Ayni seyi bende yasadim. Sevgilimle cok gel git yasadik. Ailelerin ikiside cok iyi kendilerince ama ikiside birbirlerinden farkli oldugunu bildiginden onyargi,burnu dik tutma,ukalalik oluyo bir araya geldiklerinde. Cok diken ustu bi durum.

Bu gibi durumlarda is gelin damada dusuyo. Aileleri amiyane tabirle korkutursaniz dikkat edin diye,cokta bir araya getirmezseniZ halledersiniz.

Ama benim nisanlimda seninki gibi bi anda aileci oldu. İcki icen adam ickiyi biraktim artik icmiycez, aksam cikmiycaz artik vb. Ailesinin 'daha dogru' oldugu yonunde mesajlar vermeye basladi.

Sonucta ailelerin anlasamamadi ve kendi baslarina hareket etmesinden dolayi 1aylik nisanliyken bitti..

Bende senin gibiydim. kimse olur demedi, herkes aileler onemli dedi. Gormeden,yasamadan inanmadim. Sonucta bitti.. Gucun varsa bu yola gir, dene. Daha cok gucun varsa dengini bul arkadasim..

çok haklısın canım bende nişanlanmak üzereydim ayrıldık... olmuyor yani bir yerde bitiyor..

İki kardeş bile aynı olamıyorken ailelerin birbirine benzemesini o kadar da fazla beklememeliyiz. Önemli olan ortak paydada buluşmak.

Erkek arkadaşımla 3 yldır beraberiz.Yazın nişan yapmaya karar verdik.Ama ailelerimiz çok farklı.Onlar daha mutaassıp.Bizimkiler değil.Çevreme fikir danışıyorum.Kimi diyor 'sen adamla evleneceksin ailesiyle değil.'Kimi diyor 'yalnız sen evlenmiyorsun aileler de evleniyor.Denk aileler olmalı.'Sürekli gel git yaşıyorum.Lütfen tecrübesi olanlar bir akıl fikir versin lütfen. :(

Isstedıgın kadar ıyı anlas ıkı kısı evelenırken ıaılelerde evlenıyor bu bır gercek bunlar cok onemlı seyler

bu aile farklılıklarında niye hep erkek aileleri tutucu oluyor da kızınkiler olmuyor yani gidip nerede var tutucu aileler onların çocuklarınımı buluyorsunuz?

soruna gelirsek mutlaka ileride sana baskı yaparlar kendileri gibi olman için üstelik böyle tutucu ailelerde kadına değer verilmez köle olarak görülür sende gelinsin onların gözünde yani el kızısın o yüzden yol yakınken geri dön derim yoksa çok pişman olursun.

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back
X