arkadaşlar ikimizde aynı şehirdeyiz benim aileme yakın biryerde ev kurucaz bunu kararlaştırdık onun ailesi 50 dk uzaklıktaki bir ilçede çoğu zaman köyde kalıyolar zaten söylemişmiydim bilmiyorum bunlar kız isteme esnasında çok ayıp ettiler yani oğulumuz içgüveysi olsun bizden oğlumzu isteyin gibi saçma sapan konuşmalara girdiler. bizimkilerde çok bozuldular kabullenemediler tabiki evimizden gidene kadar tek bir saygısızlık etmediler arabalarına kadar uğurladılar. bu arada anne babasını doldurusa getiren bir ablası ve paragöz eniştesi var erkek arkadaşımın onlarda benim maaşımı filan dillerine doladılar yani rezilliğin bini bir para öyle diyeyim. neyse gel gelelim biz kabullenemedik getirdikleri çikolataları geri gönderdik bu arada erkek arkadaşımla ben salya sümük ağlıyoruz tabiki dedim ki al bunun birini eniştene birini babana ver baktıkça bizi hatırlasınlar dedim.o garibim de ağlaya ağlaya aldı götürdü şimdi evi terk etti görüşmüyo ailesiyle bize zarar verdiniz diye. tabiki onlar yaptıklarının daha yeni farkına vardılar aradılkar bizimkileri biz cahiliz affedin bizi özür dileriz konuşmasını bilemedik filan dediler. ben onların hiç birine üzülmüyorum aileme birde erkek arkadaşıma yanıyorum ailem rezil oldu küçük düştü. erkek arkadaşım desen o çok daha kötü hem içgüvey durumuna düştü hem yapılan saygısızlık karşısında ezildi. hemde beni arayıp bana yalvarıyo ne olur bana yüz çevirme ben sensiz yaşayamam diyo işin aslı bende onu çok seviyorum hani bu saatten sonra içim başkasına ısınmaz gibi geliyo çünkü severek ayrılcaz bu arada erkek arkadaşım çok ama çok iyi düzgün bir insan bizimkiler de onu çok beğendiler ama ailesi gerçekten kötü
arkadaşlar benim bi kaç senelik birlikteliğim var birbirimizi ikimiz de çok seviyoruz ancak ailelerimiz hiç ama hiç uyuşmuyor yani nasıl diyeyim erkek arkadaşım çok beyfendi ve düzgün bir insan bakan nasıl böyle bir aileden çıkmış dersiniz. biz evlenmek istiyoruz bunun için aileleri tanıştırdıkönce hanımlar tanıştı zaten resmiydi, ikincisinde aileler tanıştı orda annesi ters anlamaya başladı herşeyi daha doğrusu dinlemiyo hiçbişeyi kafasında kurduğunu sürdürüyo karşısında konuşman boş, neyse dedik olabilir yanlış anlaşılmıştır. ama arkadaşlar beni bi istemeye geldiler aileme rezil oldum onları da rezil ettim bize oğlumuzu içgüveysi verelim siz bizden isteyin oğlumuza ev alın dediler ve bizimkiler de böyle bir şeyi kaldıramadılar aldılar çikolatalarını geri gönderdiler. sonrada arayıp özür dilediler ama yaptıkları hataların bile kendi kendilerine farkına varamadılar erkek arkadaşım isyan etti onun söylemesiyle kafaları yerlerine geldi.
arkadaşlar bizimkiler hayatta olmaz vermem ben kızımı ateşe atamam bu kadın bu görümceler seni çok üzer diyorlar erkek arkadaşım yalvarırım bırakma beni ölürüm ben diyo ne yapıcam ben allahım kimsenin başına vermesin gerçekten nolur bana yardım edin bi akıl bi çıkar yol gösterin
arkadaşlar benim bi kaç senelik birlikteliğim var birbirimizi ikimiz de çok seviyoruz ancak ailelerimiz hiç ama hiç uyuşmuyor yani nasıl diyeyim erkek arkadaşım çok beyfendi ve düzgün bir insan bakan nasıl böyle bir aileden çıkmış dersiniz. biz evlenmek istiyoruz bunun için aileleri tanıştırdıkönce hanımlar tanıştı zaten resmiydi, ikincisinde aileler tanıştı orda annesi ters anlamaya başladı herşeyi daha doğrusu dinlemiyo hiçbişeyi kafasında kurduğunu sürdürüyo karşısında konuşman boş, neyse dedik olabilir yanlış anlaşılmıştır. ama arkadaşlar beni bi istemeye geldiler aileme rezil oldum onları da rezil ettim bize oğlumuzu içgüveysi verelim siz bizden isteyin oğlumuza ev alın dediler ve bizimkiler de böyle bir şeyi kaldıramadılar aldılar çikolatalarını geri gönderdiler. sonrada arayıp özür dilediler ama yaptıkları hataların bile kendi kendilerine farkına varamadılar erkek arkadaşım isyan etti onun söylemesiyle kafaları yerlerine geldi.
arkadaşlar bizimkiler hayatta olmaz vermem ben kızımı ateşe atamam bu kadın bu görümceler seni çok üzer diyorlar erkek arkadaşım yalvarırım bırakma beni ölürüm ben diyo ne yapıcam ben allahım kimsenin başına vermesin gerçekten nolur bana yardım edin bi akıl bi çıkar yol gösterin
e. arkadaşıma sizin söylediklerinizin hepsini hatta daha fazlasını söyledim arkadaşlar nasıl unutulur nasıl düzelir benim huyum kötü ben düzelmem falan filan hepsini hatta kat ve kat fazlşasını ama olmayacak diyor sözler yeminler ediyor gerekirse kimseyle görüşmem diyo ben seni herşartta korurum diyo bide ben ürkek bir insanım o bunu da biliyo arkadaşlar sonuçta biz 6 seneden beri beraberiz bana söylediği ben herşeyi düzelticem onlar çok pişmanlar ara onları ne istiyosan söyle köpek gibi pişmanlar diyor ben bilemiyorum gerçekten korktum hiç tanışmamıştım ailesiyle biz hep evlenmeyi düşündük ama herşey sırasıyla olsun diye ailelerle tanışmamıştık hepimi birbirimizi ilk defa gördük ailem e. arkadaşımı çok beğendi ama aile olmaz diyo onlar seni üzerler diyo ya çok üzgünüm 6 senelik sevgim heba olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?