e. arkadaşıma sizin söylediklerinizin hepsini hatta daha fazlasını söyledim arkadaşlar nasıl unutulur nasıl düzelir benim huyum kötü ben düzelmem falan filan hepsini hatta kat ve kat fazlşasını ama olmayacak diyor sözler yeminler ediyor gerekirse kimseyle görüşmem diyo ben seni herşartta korurum diyo bide ben ürkek bir insanım o bunu da biliyo arkadaşlar sonuçta biz 6 seneden beri beraberiz bana söylediği ben herşeyi düzelticem onlar çok pişmanlar ara onları ne istiyosan söyle köpek gibi pişmanlar diyor ben bilemiyorum gerçekten korktum hiç tanışmamıştım ailesiyle biz hep evlenmeyi düşündük ama herşey sırasıyla olsun diye ailelerle tanışmamıştık hepimi birbirimizi ilk defa gördük ailem e. arkadaşımı çok beğendi ama aile olmaz diyo onlar seni üzerler diyo ya çok üzgünüm 6 senelik sevgim heba olacak
bunlar varya deveyı hendek atlatana kadar hee yaparız ederizz..hallederizz sozleri..
benımde babam 5yıl once aynı seylerı soyledi.. kızım dınle bızı evlenme ne olur..bak uzer bunlar seni.. annesini gozum tutmanı ezerler seni.. babam çok yalvardı (annem katıdır benım) dınlemedim ben..evlenıcem..sevdıgım benı koruyup kollar baba sende kımsın dedım! senın gibi dusundum sevmek kolay değil aşık olmak emek var nihayetınde zaman var..dedım.
gelinliğimle evden cıkarken annemden helallık aldıgımda annem dediki sen bizi dinlemedin ama unutma bu eve donusun kefenle olur ancak diyerek beni ugurladı.. haa olur da evlenirsen umarım senın ailen benimkiler gibi katı olmaz..
şimdi tabiki soyle bi durum var bu evliliği iki tarafın aileside istemedi.. hiç bişeyimiz bir değil ne mezhepler ne kültürler adetler çok çok farklı ama ben dedımki seviyorum! ama seviyorum derken eşimide hesaba katmıstım tek taraflı insan bi yere kadar dayanıyor sonrasında gunden gune tukenıyorsun haliyle!
eşim 2yıl sevdi beni çok sevdi hemde...sonrasında ailesine dönüverdi ,ablası döv dedi diye bi guzel meydan dayagı yedım hemde bi kaç defa..babamın bana vurmaya kıyamadıgı kızı ,elin oğlu! evire cevire dövdü . çalıstıgı işini bahane etti..tabiii ben stres topuyum yaa!!! sabrettim 3ay sonra yine bu sefer k.validemın tesvıkıyle ''oğlum ben elini kolunu tutarım sana engel olamaz..gel yapıstır tokatları dediği an kaçtım evden ustum basımla..baba ocagına 7saatlık yol gıttım .. sanki özlemişim gibi hiç bişey yokmus hersey gulluk gulıstanlıkmıs gibi güler yuzumle -içimden kan ağlayısımla- gittim.. 15gun kalıp tıpış tıpış evime geri dondum..evime dondugumde gözlerindeki pişmanlıgı gordum ,yalvardı yakardı bıdaha olmayacak vaatler sözler bırbırını kovaladı..affettim (bi sadakatsızlıgını gormedim ancak bu dayak ve asırı kıskanclıgı benı cıleden cıkartıyordu) 1ay iyi gitti aramız ıyıydı sevınmıstım eskıye donduk dıye ama erken sevınmısım işte.. yine baslamıstı vurmaya ama busefer nedensiz can sıkıntısımı nedir bilinmez! şimdi oldugu gibi yine vucudum morarmaya baslamıstı..ilişki istedi ben istemedim zorla yaptı..kendimden iğrenmemiştim hiç bukadar.. ertesi gün yine istedi ben istemedim bu sefer döve döve yaptı,kaçamadımda artık ondan nefret etmek soyle dursun tiksiniyordum.. ondan sonra bidaha dokunmadı bana sanırım ınsfa geldi..bende bosanmak istediğimi soyledim..kabul etmedi.. 2ay boyunca sadece kagıt uzerınde bır evliliğimiz vardı.. takiii bir kavgamızda ben memurluk olunca seni bosayacagım ister iste ister isteme lafını ağzımdan kaçırana dek.. şimdi tekrar basa sardık ;tekrar tekrar yazmak istemıyorum cunku.şimdi benden iyi takıplıyor özel gunumu..gectıgı zaman test alıp gelıyor!!peeekkk ilgili... bende 1yıldan beri bırıktırdıgım kurban param vardı ,onunla kıtap alıp evde hazırlanıcam vee sınava kadar da butun sabır dualarını ederek gunlerın gecmesini bekleyecegım..
uzun lafın kısası anne ve babanın sözunu dınle.. 6senelık sevgi deme benim yazdıklarımı ıstersen 2kez oku... eger evlenırsende umarım benım yasadıklarımı yasamazsın..
en önemlisi evlenmeden önce kesınlıkle meslek edın..meslek sahıbı ol,,,sonra evlen..alisi velisi için değil kendin için..
ne sevgılıyken ne nısanlıyken nede evliliğimizin 2.yılınıa kadar hiç bi şekılde sıddet gormedım.yani benım sevgılım şideete meyıllı değil deme ama belkide gercekten sıddete meyıllı deildir kımbılebilirki..
hamıleliğimi oğrenen k.validem yuzume o bebegı aldırcaksın diye kıyameti koparttı ve yavrumda onda strese dayanamadı dustu zaten
neyse daha yazmayayım..zaten bunları yazana kadar aglaya zırlaya içim dısıma cıktı...
umarım doğru karar verırsın... bak bana benım 1yanlısım butun doğrularımı goturdu.