- 24 Aralık 2014
- 5.388
- 7.251
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Ama yaptiranlar cok var celik ev biz planlarimizi uygulayinca ev yapacak oldugumuzda da celik ev istiyorduk.Bilezigi sonradan aldık ama haklisin tek maasla birikmez esimin yapilandirmasi ocak subat gibi bitiyor ailelerden gelen yardimi kabul ettigimiz takdirde direkt ben de bakici bulup ise girecegim kardeslerin payi gözetilecekBen olsam kabul etmem sakaryada çelik ev olmaz zaten ev yaptırmak kolay değil kredi de çıkmıyor allah aşkına nasıl biriktirip vereceksin milletin hakkını? Kardeşine 20 gram bilezik alamadın para mı birikir? Ben olsam bu yola girmem biz ev yaptırırken kayınpederimin arazisine yaptırdık ama eşimden başka çocuğu yok. Maddi olarak altın borcu aldık altın ödedik. Babam sen kız çocuğusun dedi 2 katlı evi var 1 katını verecekti istemedim kardeşlerimin hakkına girmem diyerek
Marmara depremi var önümüzde ben hic istemiyorum apartman cok korkuyorum istesek tokiden de bakardik ama tokiden bile korkuyorum kaldi ki apartman dairesi.Allah misafirlikte falan denk getirecekse yine denk getirir ama bile isteye apartman dairesi alamayiz yaEğer o parayı vermeye gönüllülerse prefabrik çelik ev yaptırmak yerine apartmanda daire alım bence. Yanlış hatırlamıyorsam arsa kayınpederinizin üzerineydi
Sagolun düsünme asamasindayiz henüz ostihareye de yatacagim bakalim direk kabul edemiyorum yine de insan bilemiyorSiz istememissiniz babalariniz size hediye vermek istemisler. Ne kdr sanslisiniz sizi bircsuz harcsiz bekletmeden ev sahibi yapmak icin cabalayan iki baba var. Bu kdr dusunceli babalar sizin yuzunuze de hic birseyi vurmazlar oyle bir tarzları belli ki yok. Iciniz rahat etsin
Miras arsa konusunda aynen verecekler bu su götürmez bir gercek ama bu gelen para konusunda da adaletsizlik olmasın babam ablama/abime su kadar para verdi de bana bir sey vermedi denilmesin diye gelen paranin ödeyecegiz de hic ödeyemedik diyelim en azindan yarisini ödemek zorundayiz diye düsünüyorumBen alırdım açıkçası. Bir kereden norç harç iyisini yapardım. Belliki kalpleri temiz teklifi onlar vermiş. Kayınpederiniz zaten görümcenize payını veriyor . Geriye kardeşiniz kalıyor onada verilen parada kardeşiminde hakkı var ilerde yarısını altın üzerindn geri veririm dersiniz. Nihayetinde 5 yıl sonra vereceğiniz 300.400 bin para etmez. Adaletide sağlamış olursunuz vicdanınızda rahat olur.
Bazi aileler biz yokluktan var ettik cocuklar da didip yapsin diye bakiyorlar galibaNe güzel aileleriniz var, maşallah Kayınpederimin 4, babamında 6 dairesi, bilmem kaç tane dükkanı ve arsası varken bizi kaderimize ettikleri için ve kirayı odemekte zorlandiğimiz icin kırık dökük bir lojmana tasindigimiz günler geldi aklıma..
Kabul edip etmemeniz konusunda birşey diyemem ama en mantıklısı kendinizi kötü hissedecekseniz etmemeniz gibi görünüyor.
Eğer o parayı vermeye gönüllülerse prefabrik çelik ev yaptırmak yerine apartmanda daire alım bence. Yanlış hatırlamıyorsam arsa kayınpederinizin üzerineydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?