Permetrin anti scab %5 Krem kullandik daha ilk kullanımda işe yaradı , parazitlerin çoğu döndü tavsiye ederim bizde kwelleda, %10 sülfür hatta doktor sülfürü %5 yazmıştı ben %10 yaptırdim, wilkinson pomad , kükürtlü sabun vs ise yaramadı
Temizlik ve hijyene gelince de evde halıları kaldırdım , havlu kullanmıyoruz , kullan at havlu kullanıyoruz evi sabah akşam çamaşır suyu ile siliyorum, buhar makinesi ile yatağı yatak başlığını buharliyorum ardından kızgın ütü ile yatağı ve koltukları ütülüyorum, kıyafetleri ve çarşafları çöp posetlerine koyup balkonda 1 hafta bekletip makinenin buharlı modunu da aktif hale getirip sirke ekleyerek yıkıyorum, çocugun oynadığı tüm oyuncakları akşam sirkeli sıcak suda bekletiyorum büyük parça plastik oyuncakları çamaşır suyu sıkıp durulayip havalndiriyorum , peluş oyuncak vermiyorum, ellerini genelde kükürtlü sabun ile yıkıyorum, kiyafetlerini utuleyip öyle giydiriyorum her gün çarşaf pijama değişimi yapıyorum her banyo ve WC kullanımı sonrası çamaşır suyu ile siliyorum yıkıyorum , temas edilen yerleri sürekli çamaşır sulu su sıkıp tek kullanımlık bez ile silip atiyorum 5 haftadır bu sekildeyiz