ailem 4-5 aydır uyuz, geçmiyor.

Yokki67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
115
21
48
25
hanımlar ailem 4-5 aydır uyuz ve geçmiyor ben üniversitede olduğum için hap kullandim ve atlattım ancak babam çalıştığı için aynı anda doktora gidemiyorlar ve doktor diğer aile üyelerini görmeden hap yazmıyor ve bu illet geçmiyor psikolojik olarak çok yorulduk her tarafları yara olmuş ve işin içinden çıkamıyorum ne kadar krem kullandıysak geçmedi halıları bile değiştirdik olmuyor lütfen bana bir akıl verin

hanımlar ailem 4-5 aydır uyuz ve geçmiyor ben üniversitede olduğum için hap kullandim ve atlattım ancak babam çalıştığı için aynı anda doktora gidemiyorlar ve doktor diğer aile üyelerini görmeden hap yazmıyor ve bu illet geçmiyor psikolojik olarak çok yorulduk her tarafları yara olmuş ve işin içinden çıkamıyorum ne kadar krem kullandıysak geçmedi halıları bile değiştirdik olmuyor lütfen bana bir akıl verin
Valla sana bır sey deyim bır koylu cocugu İstanbuldayım donumce aileye bulasmıstı bu uyuzluk her seyı denediler care olmadı hayvanlara verilen ivomec adlı bır ilacı getırıp kullandılar. Aile boyu iyileşti

Deriye sürsünler ama aile icmisti ne kadar icmis kac damla icmis bilmiyorum bunu kulananları akıl mantığına sığmıyor ama sonuc bu valla

Simdi bir veterinerde bunu temin etsinler bence yetişkinler az bir sey denesinler tabi insan kabul edemiyor Aile vücudunu taslara duvarlara surtuyorlardı bıcakla kasıyorlardı o sekil olmuştu eller kopulacak gıbı küçükler denemesin lutfen

Kimse içmesin bence burda öneride ve tercubelwrı duyumları altarmakda doğru değil

Bende iki aydır anlatamiyorum bunu deneyeceğim ama nasıl sürmüşler vücutlarına acaba üç gün üst üste mi yine arada yikanmislar mi?Bir de acaba evlerini ilaclattirmislar mi
Ziver+wilkinson kullanın ailedeki herkes kullanacak. Sadece ilaç kullanmakla geçmiyor hergün durmadan heryer temizlenip yıkanacak yoksa geçmez. Geçmiyorsa bı yerde hata yapıyorsunuz

Bende iki aydır anlatamiyorum bunu deneyeceğim ama nasıl sürmüşler vücutlarına acaba üç gün üst üste mi yine arada yikanmislar mi?Bir de acaba evlerini ilaclattirmislar mi
Canım aklıma gelecek her sey yapmışlar ıvomecle duzeldı ıvmısler ben yine de yarın ogreneeyım dereye de surebılırsın ı

Ziver+wilkinson kullanın ailedeki herkes kullanacak. Sadece ilaç kullanmakla geçmiyor hergün durmadan heryer temizlenip yıkanacak yoksa geçmez. Geçmiyorsa bı yerde hata yapıyorsunuz

Denenebilecek herşeyi denedik geçen günde doktor yine Ziver ve metrik yazdı beraber kullanın diye ama umudum kalmadı diğer ivermektin denemek lazım diye düşünüyorum evi de ilaclaticam inşallah bikac güne

Birde sulandirmadan mi kullanmışlar sorarmisiniz acaba kaç ml lik yetmiş onlara biz dört kişiyiz de ancak 500 ml yeter diye düşünüyorum üç gün surulecekse eğer o da epey maliyetli oluyor ama yaoacak bişey yok zaten vermedigim para kalmadı losyonlara yeterki bitsin

Denenebilecek herşeyi denedik geçen günde doktor yine Ziver ve metrik yazdı beraber kullanın diye ama umudum kalmadı diğer ivermektin denemek lazım diye düşünüyorum evi de ilaclaticam inşallah bikac güne
2 defa uyuz olmuş atlatmış biriyim temizlikle geçiyor evdeki herşeyi poşetleyin balkon veya kullanmadığınız bı odaya koyun,halıları kaldırın,koltuklarda mutlaka örtü olsun hergün 60derecede yıkayın aynı şekilde yatak nevresimleri orttüğünuz örtüyü de yıkayın yatağı koltukları günlük süpürün. Kapı kolları,prizler dokunduğunuz her yer günlük silinecek. Lavabo banyo terlikleri lavaboya her giren yıkayacak. Dikkat etmezseniz geçmiyor. Akşamdan akşama kremi sürüp öyle yatın 3 gün ilaçları kullandıktan sonra yedek ayakkabı terlik temiz kıyafetlere geçin, üzerinizden çıkardıklarınızı ya hemen kaynatın yada poşetleyin tekrar bulaşmasın. Geçtikten sonra bı süre yine kaşınıyorsunuz,Ziver kullanırsanız onun etkisi sivilce kaşıntı oluyor geçmedi zannediyorsunuz ama kaşıntı 2 ay sürüyor. Berbat bi hastalik allah kimseye yaşatmasın

2 defa uyuz olmuş atlatmış biriyim temizlikle geçiyor evdeki herşeyi poşetleyin balkon veya kullanmadığınız bı odaya koyun,halıları kaldırın,koltuklarda mutlaka örtü olsun hergün 60derecede yıkayın aynı şekilde yatak nevresimleri orttüğünuz örtüyü de yıkayın yatağı koltukları günlük süpürün. Kapı kolları,prizler dokunduğunuz her yer günlük silinecek. Lavabo banyo terlikleri lavaboya her giren yıkayacak. Dikkat etmezseniz geçmiyor. Akşamdan akşama kremi sürüp öyle yatın 3 gün ilaçları kullandıktan sonra yedek ayakkabı terlik temiz kıyafetlere geçin, üzerinizden çıkardıklarınızı ya hemen kaynatın yada poşetleyin tekrar bulaşmasın. Geçtikten sonra bı süre yine kaşınıyorsunuz,Ziver kullanırsanız onun etkisi sivilce kaşıntı oluyor geçmedi zannediyorsunuz ama kaşıntı 2 ay sürüyor. Berbat bi hastalik allah kimseye yaşatmasın
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim Ziver ikinci kez kullanacağız dediğiniz gibi sivilceli kaşıntı oluyor belki de geçmiştir.Dediginiz herşeyi yaptım ve yapıyorum da çok zor ama tek terdimiz kurtulmak.İnsallah gecmistir

Benim yengem çocuk esirgeme kurumunda çalışıyor ordan ona bulaşmıştı. Ondan ailesine ordan da bizimkilere bulaştı. Eczanede hazırlanan bir karışım kullandı herkes. Herkes diyorum çünkü bir kişi bile tedavi olmazsa asla geçmiyor tekrar nüksediyor. Bunun dışında herseyi yüksek ısıda yıkayıp koltuklara halılara ütü buharı tuttu annem her gün. 1 ayda tamamen geçti bu şekilde.

Peki sizinde geçtikten sonra bile kaşıntıya beraber vücudunuzda yürüme hissi oluyor muydu geceleri
Evet ailecek kullandık ama 2 ay boyunca bı ben kaşındım. Vücudum çok kötü olmuştu,kupkuru olmuştu sivilceler çıkmıştı Ziver tabletin yan etkisi. Doktorlar söylüyor geçse bile kaşıntı devam ediyor

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim Ziver ikinci kez kullanacağız dediğiniz gibi sivilceli kaşıntı oluyor belki de geçmiştir.Dediginiz herşeyi yaptım ve yapıyorum da çok zor ama tek terdimiz kurtulmak.İnsallah gecmistir
İvomec aldınız mı zaten oda parazit iacıdır valla içen denedi faydasını gördü ya olmadı cilde temas edin rahatlatıyor mu merak ettim gerçekten hayvan oarazıtunde İnsan parazitler aynı

Permetrin anti scab %5 Krem kullandik daha ilk kullanımda işe yaradı , parazitlerin çoğu döndü tavsiye ederim bizde kwelleda, %10 sülfür hatta doktor sülfürü %5 yazmıştı ben %10 yaptırdim, wilkinson pomad , kükürtlü sabun vs ise yaramadı
Temizlik ve hijyene gelince de evde halıları kaldırdım , havlu kullanmıyoruz , kullan at havlu kullanıyoruz evi sabah akşam çamaşır suyu ile siliyorum, buhar makinesi ile yatağı yatak başlığını buharliyorum ardından kızgın ütü ile yatağı ve koltukları ütülüyorum, kıyafetleri ve çarşafları çöp posetlerine koyup balkonda 1 hafta bekletip makinenin buharlı modunu da aktif hale getirip sirke ekleyerek yıkıyorum, çocugun oynadığı tüm oyuncakları akşam sirkeli sıcak suda bekletiyorum büyük parça plastik oyuncakları çamaşır suyu sıkıp durulayip havalndiriyorum , peluş oyuncak vermiyorum, ellerini genelde kükürtlü sabun ile yıkıyorum, kiyafetlerini utuleyip öyle giydiriyorum her gün çarşaf pijama değişimi yapıyorum her banyo ve WC kullanımı sonrası çamaşır suyu ile siliyorum yıkıyorum , temas edilen yerleri sürekli çamaşır sulu su sıkıp tek kullanımlık bez ile silip atiyorum 5 haftadır bu sekildeyiz

İvomec aldınız mı zaten oda parazit iacıdır valla içen denedi faydasını gördü ya olmadı cilde temas edin rahatlatıyor mu merak ettim gerçekten hayvan oarazıtunde İnsan parazitler aynı
Hayır onu sordum buradan bir arkadaşa nasıl kullaniliyor diye ama cevap gelmedi henüz
bugün Ziver ikinci dozunu alacağız onunla beraber metrin losyon kullanılacak bakalım duruma göre alacağım ivomeci

Hayır onu sordum buradan bir arkadaşa nasıl kullaniliyor diye ama cevap gelmedi henüz
bugün Ziver ikinci dozunu alacağız onunla beraber metrin losyon kullanılacak bakalım duruma göre alacağım ivomeci
Valla dene hemen kurtulursun dene 1 kere cilde sur dene

Back
X