Ailem akraba evliliği istiyor

Aysegulmyn

Ailem akraba evliliği istiyor
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
11
1
1
32
Kızlar ailem yaklaşık bi yıl önce hayatımda biri olduğunu söyledim ve babam tanıştı ilk başta bağırdı olmaz dedi sonra zamanla yumuşadı bizde Amasya'da hep akraba evliliği yaptılar ve ben İlkim ailede dışardan birisi gaziantep birisi konusyorum babam buna çok tepki verdi tanımıyoruz bilmiyoruz bu iş olmaz dedı sonrasında çocuğun ailesi aradi biz gelmek istiyorüz dediler müsade ederseniz evimize geldiler hersey iyi hoş babam yumuşadı sonra...babam olmaz bu işe gönlüm yok diyor

Son düzenleme:
Evlenirken ev isteyen babaların hepsi evlendiği yaşta acaba kendi evlerini almışlar mı?
Millet yıllarca çalışıyor emekli oluyor da ev alamıyor.
Resmen baban bahane buluyor.
Senin içine siniyorsa eğer kararlı olduğunu her seferinde söyle babana.
Akraba evliliği bence hiç iyi değil.

Yaşın kaç ona göre yorum yapacağım

Kardeşim babamın yüzünden evlendi evet evi var durumu yerinde ama hzuru mutluluğu yok önümde örnek var diyorum baba ben eminim bu insandan ailesi bilemem diyorum ne kadar emin olabilirim daha içine girmeden evet benim babamda dışardan iyi derler ama ge

Allah kolaylık versin inşlh ikna olurlar zira bende çok iyi biliyorum bu konuları sanki başkalarıyla Mutlu olamazsın gibi bir algı var hatta yabancı ile evlenenlerle alay edenler bile var öyle bir çevre bizim de o yüzden anlıyorum seni son olarak yolundan asla vazgeçme bence

Yukarıda 24 yazmışsın evleneceğim kişinin karekteri ve mesleği önemli
baban akraba evliliğinde diretmesi yanlış ,
ama tabi il farklı olunca bazı zorluklar çekeceksin , buna hazırmısın?

Kızlar babam çok sınırlı biri yaşanan hersey için annemi suçlar olan anneme oluyor bu kadar düşüncesiz biri

Konusyor tabu küçük cihaz kullanıyor söylenilen herseyi anlıyor hani anlamazsin duymadığınà herseyi duyuyor

Yukarıda 24 yazmışsın evleneceğim kişinin karekteri ve mesleği önemli
baban akraba evliliğinde diretmesi yanlış ,
ama tabi il farklı olunca bazı zorluklar çekeceksin , buna hazırmısın?
Mesleği çalıştığı yer çok iyi biyerde ailesi çok mutevazi insanlar

Beni akrabadan çok isteyenler var ve babam neden bu diyor neden tanıdığımız insan değil diyor sabah akşam ağlıyorum p kadar zor bi durum ki. Bi yanımda annem canım parçam diğer yanımda sevdiğim adam. Allah ona öyle güzel kalp vermiş ji çok iyi niyetli insan ben sevgiden önce mantığa baktım ilk bu kadar iyi niyetli hayatında ilk benimle konuşması herseyi benden öğrenmesi beni hayran bıraktı

O halde evlen babanda bir acaip ev istiyor ,akraba istiyor bir ömür geçirecek olan sensin , baban çok gerikafalı , sevgiyede saygısı yok , çok düz mantıklı biri bence diret olur ama geç olacak gibi ayrıca ben akraba evliliğinede karşıyım
Mesleği çalıştığı yer çok iyi biyerde ailesi çok mutevazi insanlar

(.) nokta(,)virgül(A) büyük harf. Tanıştıklarına memnun olmuşlar.

Okuyamadım karmaşıklıktan. Koskoca evlenme yaşına gelmiş adama çocuk mu denir hem? Çocukluğu mu kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…