Ailem akraba evliliği istiyor

Şimdi internetten baktım akraba evliliği epilepsi rahatsızlığına neden oluyormuş aşağıdaki dosya yükledim bir universiteki Doktor anlatmış

Eklentiler

• 2016-02-07 22.55.20.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 160
24 yaşındayım danışmanım bi şirkette

Diren canım diren. Zaten sen cocugu seviyorsun, baban hala akraba var seni isteyen diyor. Ne yapacaksın bu çocuğu bırakıp akraba ile mi evleneceksin. Bir kere bu yakın akraba olayı çok can sıkıcı bak amana ortalığı bulandiriyor. Akrabadan hayır mı gelirmiş.

Neyse ben sana söyleyeyim çocuğu al koluna git nikah dairesine gün al. Sonra tan anlamadım isteme oldu mu? İsteme olmadıysa gelsin istesin ler. Baban herhalde kizim bilir der. Ama hadi karsi cikmak isterse gönlüm yok falan derse haftada bir istemeye gelsinler. Verene kadar artık. Sonra da ohh düğün dernek. Allah şimdiden mesut etsin canım.

Annen kendi basının çaresine bakar tatlım. Baban anneni her türlü kurban edecek zaten bari seni kurtarsin annen. Kadın resmen kahir çekiyor kocadan herhalde. Bu onun yazısı onun tercihi aynı adama evden başka kadın kurban etmeyin.

haklisinda malesef bu tip insanlar benim cevremdede var bir kizi akraba evliligi yapmis cocugu 20 senedir hastanelerde cikmadi 5 yil once akrabama neden kizini akrabalardan biriyle evlendirmrdin diyomuş ders almıyan cok kisi var melesef

Millet ismarlama evlilik yapıyor. Öyle tanıyıp sevmeden. Ne yaşamlar var. Allah kimseyi Sevmediğiyle evlenmek zorunda birakmasin

akraba evliliği diyince tüylerim,diken diken oluyor. Valla babanozon aklında biri var amcanız da durmadan gitmiyor heralde akraba evliliği yapacağıma evlenmeden ömrümü geçiririm daha iyi deyin. İstemediğinizi ıstune basa basa söyleyin hatta ablanda mudehale etsin. Nasıl aileler var ya

Benim ailemde de akraba evliligi cok yapilmis, hala da yapilmaya devam ediliyor. Artik cok yakinlar evlenmese de 2. 3. dereceden kuzenler evleniyorlar. Annem ile babam dayi-hala cocuklari. Yani ben de bir akraba evliligi urunuyum. Allah'a sukur sagliksiz dogmamisiz kardeslerimiz ama dogabilirdik. Simdi akraba olmayanlarin da cocuklari sakat olabiliyor ama akraba ile evlenerek bu ihtimali yukseltiyor insanlar.

Ben sahsen akraba evliligine kesinlikle karsiyim. Su an yegenlerim karisik bir sekilde buyuyorlar, ilerde abi abla diyen bu cocuklarin birbiriyle evlenebilme ihtimali bile beni cildirtiyor. Yurtdisinda yasadigimiz icin bu duruma zerre ihtimal vermiyorum tabiki, insallah da olmaz. Zaten yeni nesil en azindan su an burda yetisen nesil buna sicak bakmiyor. Kardeslerimin ablam haricinde hicbiri akraba ile evlenmedi. Hayir, 24 yasindasiniz, danismansiniz. Ekonomik ozgurlugu olan bir kadinsiniz. Ne guzel ve hala babaniz size birseyleri dayatabiliyor. Nasil bir babaniz var ya inanilmaz. Ayrica amcaniz ne karisiyor pardon? O na ne imis? Amcaniz mi girecekmis sizin evlendiginizle gerdege? Ben birini seviyor olsam, bu sadece annemi ve babami ilgilendirir. Baskalari benim kararima ya da babamin kararina karisamaz. Aile meclisi birlesip mi evlenmenize karar veriyorlar. Sesinizi yukseltin, siz kendi kararini verebilecek bir yastasiniz.

Yaaa baba bak bir evi bir ömürü ben paylasicam. Sevmedigim bi adamin yanında curumemi mi istiyorsun. Karakterinde bir şeyini begenmediysen ya da ailesini begenmediysen ve bu konuda ciddiysen söyleama yok kulaginda sorun var evi yok bunlar benim sorunum ve esimle beraber ustesinden gelmek iistiyorumsen de hHayır duanı et yaniii de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…