- 5 Eylül 2022
- 774
- 1.794
- 28
Bu baskiyi aile yapinca ,evden kacmak isterler.kocalari yapınca, ben seviyorum,boşanamam olur.Bu yaştakilerin psikolojim bozuldu tripleri de bir komedi oluyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu baskiyi aile yapinca ,evden kacmak isterler.kocalari yapınca, ben seviyorum,boşanamam olur.Bu yaştakilerin psikolojim bozuldu tripleri de bir komedi oluyor![]()
Senin yaşında yeğenim var, baskıcı bir aile değiliz ama senin şu söylediklerini söylese, yaptıklarını yapsa ağzına terliği yer.Selamlar herkese onceliklee kisaca derdimi paylasmak istiyorum , ailem asırı baskıcı onlar baskı yaptıkca ben daha da bozuldum normalde 5. Sınıfa giderken namazimi bile geçirmezdim (o zamanlar kucuk oldugum icin baskı da yapmazlardı) buyudukce hep bi din baskısı olusturdular ustumde ve suan musluman deılım :) neyse konumuzq donecek olursqk ben herseye baslqdım sigara mı dersin alkolmu dersin ne ararsan var , sigarayı babamda biliyor ama alkolu babam bilse öldürür safece annem biliyor , neyse konumuza geleck olursqm sevgilim var ve ailemle tanistirmak istiyorum babamla olmasa bile en azindwnvannemle tanissin istiyorum fakat annem hic istekli deil gelmid ne isim olur benim elin ogluyla tanismam ben kimseyle falan diyor , (bende tanistirmaya cok merakli deilim aikemle aslinda cunku ailemn dinfar oldugunu bilmesini istemiyorum o ailesiyle karsılıklı icen biri yani bu yuzfen benden sogurmus gibime geliuor) ama en azinfwn annem guvensin istiyorum o cocugun yanina giderken karismasin istiyorum napicam nasil ikna ederim , arkadaslarimin ailesi cok mukemmel cidden kizin sevgilisiyle tatile bile ciktilar , benimkiler birak tatili tanismaya bile boyle yaklasiyolar , 18 yasındayım yksye hazirlaniyorum psikolojim cok kotu etkileniyor
Ergenlik dönemini ağır geçiriyorsunuz orası kesin. Aileniz dindar baskıcı olabilir. Din seçimlerinize de karışmak değilim amacım ama ortanız yok mu sizin? Her şeye başladım demişsiniz bu yaşta alkol sigaraya bir anda başlamanız normal mi? Sevgilinizin büyüdüğü ortamla sizin ki bir değil evet bu yüzden sapıtma oranınız çok yüksek. Benim akrabalarım full sigara içer üvey babam rakıcıdır annem çok içmesede şarap sever sigara içerdi. Ama bir kere bile hiçbirini örnek almadım baskı kurdular diyede saçma sapan triplere girip alkole başlamadım bence aileyi bahane ediyorsunuz. Ailemin dindar olmasını bilsin istemiyorum cümlesi o yanlış bunu bilince sizden uzaklaşacağını düşündüğünüz aileden uzaklaşın bence.Selamlar herkese onceliklee kisaca derdimi paylasmak istiyorum , ailem asırı baskıcı onlar baskı yaptıkca ben daha da bozuldum normalde 5. Sınıfa giderken namazimi bile geçirmezdim (o zamanlar kucuk oldugum icin baskı da yapmazlardı) buyudukce hep bi din baskısı olusturdular ustumde ve suan musluman deılım :) neyse konumuzq donecek olursqk ben herseye baslqdım sigara mı dersin alkolmu dersin ne ararsan var , sigarayı babamda biliyor ama alkolu babam bilse öldürür safece annem biliyor , neyse konumuza geleck olursqm sevgilim var ve ailemle tanistirmak istiyorum babamla olmasa bile en azindwnvannemle tanissin istiyorum fakat annem hic istekli deil gelmid ne isim olur benim elin ogluyla tanismam ben kimseyle falan diyor , (bende tanistirmaya cok merakli deilim aikemle aslinda cunku ailemn dinfar oldugunu bilmesini istemiyorum o ailesiyle karsılıklı icen biri yani bu yuzfen benden sogurmus gibime geliuor) ama en azinfwn annem guvensin istiyorum o cocugun yanina giderken karismasin istiyorum napicam nasil ikna ederim , arkadaslarimin ailesi cok mukemmel cidden kizin sevgilisiyle tatile bile ciktilar , benimkiler birak tatili tanismaya bile boyle yaklasiyolar , 18 yasındayım yksye hazirlaniyorum psikolojim cok kotu etkileniyor
Aklıma lisedeyken illüminaticiyim ben diye gezinen facebookta şeytan resimleri paylaşan kızlar gelmişti sırf dikkat çekmek okulda konuşulmak adına kendilerini rezil etmekten çekinmiyorlardı aynı yaştaydık ama ya ben ergenlik geçirmedim ya da onlar çok ağır geçiriyordu bilmiyorum o zaman bile kafalarının güzel olduğunu düşünmüştümNe özenti bir tipsin ta burdan sinir oldum hele o yazı şekline.
Şimdi ergenlikten her şeyde sen haklıymışsın gibi geliyor ama anlarsın ailenin seni korumaya çalıştığını.
Sizi gidi baskıcılar siziii bırakın çocuk istediği hayatı yaşasın pavyonda sabahlasın asmdkflSenin yaşında yeğenim var, baskıcı bir aile değiliz ama senin şu söylediklerini söylese, yaptıklarını yapsa ağzına terliği yer.
Mukemmel yapmaz fakat en azindan ozgurce yasiyorlar , o kadar baski yaptilarki kav kez intihari denedim kac kez hastanelik oldum bi bilseniz , önceden daha kötülerdi zorla kapanmami isterlerdi de iste intihar tehdidiyle biraz azalttirdim baskilarini
Bi sende mi psikoloji var ailen de kendilerince kendi hayat görüşlerine göre senin iyiliğini istiyor emin ol o sevgilinden daha değerlidir annen de baban da. Ayrıca daha işin yok gücün yok mesleğin yok ailene tabisin reşit olmuş olsan bile. Eğer harçlık alıyor karnını o evde doyuruyorsan o insanların kurallarına saygı duymalı en azından öyle görünmeli dikkat etmeli kalplerini kırmamalısın. Annen daha seni bu halde kabullenememişken tabii ki sevgilinle tanışmaktan da hoşnut olmayacaktır, aileler kendilerine benzer uygun adaylarla tanışırken bile çoğu zaman tepkili ve isteksiz oluyor bu sıradan bizim toplumumuzda. Sen bi seçim yapıyorsan kendini yetişkin görüyorsan önce kendi sorumluluklarının farkında olmalısın reşit olmak canının istediğini yapmak öyle yaşamak demek değil. Sen kendine saygı duyar saygı duyulacak bi hayat yaşarsan etrafından da saygı görürsün. Ben şu an karşımda sadece kompleksli özgüvensiz sorumsuz hiç de olgun olmayan bir kız görüyorum, fikirlerin bile sana ait değilMukemmel yapmaz fakat en azindan ozgurce yasiyorlar , o kadar baski yaptilarki kav kez intihari denedim kac kez hastanelik oldum bi bilseniz , önceden daha kötülerdi zorla kapanmami isterlerdi de iste intihar tehdidiyle biraz azalttirdim baskilarini
Öte git desen ,psikolojileri bozuluyorBu yaştakilerin psikolojim bozuldu tripleri de bir komedi oluyor![]()
Acıdım ailene Allah yardımcıları olsun. İnsan asla ama asla kendi ailesi hakkında böyle kuçümseyici konuşmamali ya. Bir çocuk öyle kolay dünyaya gelmiyor, öyle kolay büyütülmüyor. Bin bir zahmet, heyecan ve sonuç... Çok üzücü gerçekten...Selamlar herkese onceliklee kisaca derdimi paylasmak istiyorum , ailem asırı baskıcı onlar baskı yaptıkca ben daha da bozuldum normalde 5. Sınıfa giderken namazimi bile geçirmezdim (o zamanlar kucuk oldugum icin baskı da yapmazlardı) buyudukce hep bi din baskısı olusturdular ustumde ve suan musluman deılım :) neyse konumuzq donecek olursqk ben herseye baslqdım sigara mı dersin alkolmu dersin ne ararsan var , sigarayı babamda biliyor ama alkolu babam bilse öldürür safece annem biliyor , neyse konumuza geleck olursqm sevgilim var ve ailemle tanistirmak istiyorum babamla olmasa bile en azindwnvannemle tanissin istiyorum fakat annem hic istekli deil gelmid ne isim olur benim elin ogluyla tanismam ben kimseyle falan diyor , (bende tanistirmaya cok merakli deilim aikemle aslinda cunku ailemn dinfar oldugunu bilmesini istemiyorum o ailesiyle karsılıklı icen biri yani bu yuzfen benden sogurmus gibime geliuor) ama en azinfwn annem guvensin istiyorum o cocugun yanina giderken karismasin istiyorum napicam nasil ikna ederim , arkadaslarimin ailesi cok mukemmel cidden kizin sevgilisiyle tatile bile ciktilar , benimkiler birak tatili tanismaya bile boyle yaklasiyolar , 18 yasındayım yksye hazirlaniyorum psikolojim cok kotu etkileniyor
Kuralların adı baskı olmuş.18 yaşında kaç kişinin ailesinin verdiği para ile sigara ve alkol alınır.ayrica,ailem beni okutmak için para döküyor gibi bir cümlesi vardı.konu sahibi,ailen baskıcı olsa idi seni okutmazdu. Sen hayatin eğlence tarafındasın, ye ,iç,gez,toz hayatini yasa.ama bununda bir bedeli var.hicbirseyin yokken sana bu hayatı kim,neden sağlayacak?Sizi gidi baskıcılar siziii bırakın çocuk istediği hayatı yaşasın pavyonda sabahlasın asmdkfl
Otur yks’ne çalış, bol bol türkçe denemesi çözSelamlar herkese onceliklee kisaca derdimi paylasmak istiyorum , ailem asırı baskıcı onlar baskı yaptıkca ben daha da bozuldum normalde 5. Sınıfa giderken namazimi bile geçirmezdim (o zamanlar kucuk oldugum icin baskı da yapmazlardı) buyudukce hep bi din baskısı olusturdular ustumde ve suan musluman deılım :) neyse konumuzq donecek olursqk ben herseye baslqdım sigara mı dersin alkolmu dersin ne ararsan var , sigarayı babamda biliyor ama alkolu babam bilse öldürür safece annem biliyor , neyse konumuza geleck olursqm sevgilim var ve ailemle tanistirmak istiyorum babamla olmasa bile en azindwnvannemle tanissin istiyorum fakat annem hic istekli deil gelmid ne isim olur benim elin ogluyla tanismam ben kimseyle falan diyor , (bende tanistirmaya cok merakli deilim aikemle aslinda cunku ailemn dinfar oldugunu bilmesini istemiyorum o ailesiyle karsılıklı icen biri yani bu yuzfen benden sogurmus gibime geliuor) ama en azinfwn annem guvensin istiyorum o cocugun yanina giderken karismasin istiyorum napicam nasil ikna ederim , arkadaslarimin ailesi cok mukemmel cidden kizin sevgilisiyle tatile bile ciktilar , benimkiler birak tatili tanismaya bile boyle yaklasiyolar , 18 yasındayım yksye hazirlaniyorum psikolojim cok kotu etkileniyor