Selamlar herkese onceliklee kisaca derdimi paylasmak istiyorum , ailem asırı baskıcı onlar baskı yaptıkca ben daha da bozuldum normalde 5. Sınıfa giderken namazimi bile geçirmezdim (o zamanlar kucuk oldugum icin baskı da yapmazlardı) buyudukce hep bi din baskısı olusturdular ustumde ve suan musluman deılım :) neyse konumuzq donecek olursqk ben herseye baslqdım sigara mı dersin alkolmu dersin ne ararsan var , sigarayı babamda biliyor ama alkolu babam bilse öldürür safece annem biliyor , neyse konumuza geleck olursqm sevgilim var ve ailemle tanistirmak istiyorum babamla olmasa bile en azindwnvannemle tanissin istiyorum fakat annem hic istekli deil gelmid ne isim olur benim elin ogluyla tanismam ben kimseyle falan diyor , (bende tanistirmaya cok merakli deilim aikemle aslinda cunku ailemn dinfar oldugunu bilmesini istemiyorum o ailesiyle karsılıklı icen biri yani bu yuzfen benden sogurmus gibime geliuor) ama en azinfwn annem guvensin istiyorum o cocugun yanina giderken karismasin istiyorum napicam nasil ikna ederim , arkadaslarimin ailesi cok mukemmel cidden kizin sevgilisiyle tatile bile ciktilar , benimkiler birak tatili tanismaya bile boyle yaklasiyolar , 18 yasındayım yksye hazirlaniyorum psikolojim cok kotu etkileniyor