Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ergen Neyse de kim sana utanmaz yazdı şimdiye kadar?Aileni geçtin bize mi sarmaya başladın kuzum? Bunlar yaşının gereği ve geçecek sakin ol ve bitmesini bekle.
Ilk uyeligim degil taninmamak icin dedim ama umrumda degil artik ilk actigim buydu kapandi bir daha actim actigim engellendi mune abla izin verdi buna dondum mune abladan izinliyim yani
Su an karar verdim benim ailem ciddi manada ruh hastasi abim anneme kes sesini diye bagiriyor annem hic bir sey demeyip ayni gun barisiyor ben desem adimi her seye cikarirlar ruh hastalari
Benim ergenlik cagimda çok sancılıydi. Gecicek bugünler inan. Biraz daha sakin olmaya çalış. Ben ergenlik krizlerimde çok spor yapardım bak bu çok işe yarıyor. Sinirlendiğini hissettiğinde kalkıp iki tur koş, yüz yada neye imkanın varsa onu yap, ter atmak sana çok iyi gelicek
Neden şansın yok? Hiç olmadı evin etrafında bile koşup ter atabilirsin, odanda zumba yapabilir plates yapabilir hatta İnternetten yoga öğrenebilirsin. O öfkeli enerjiyi mutlaka atman lazım bu yüzden böyle sert kavgalar ediyorsun. Bu öfke en çok sana zarar verir