- Konu Sahibi dermanabla
-
Bence hersey kararında olmalı..Tamam seni düsünüyorlar devir kötüü!! Ama benim babam bazı konularda töleranslık yaptıgı icin kötümü yaptı acaba demekten alamıyorum kendimi..
Bence kötü yapmadı mesela sende resit olmayı bekliyorsun ailem karısmayacak diyorsun bu daha kötü birsey bana göre..Ben bazı seyleri babamın evinde yasayabildigimden ve güveninin sonsuz oldugundan cok sanslıyım opuyorumnanaktan
Basına kötü birsey gelir deyip engellemek istiyorlar ama sende her sene gitmeyeceksin ki oralara o zaman sözünde durup götürecek seni..Olacagı varsa kapı önünde de olur bazı seyler..
Acıkcası,bunlar ince konular cok yorum yapmak istemiyorum..Ama aileler cocuklarını fazla sıkmamalı babam kız cocugunu fazla sıkarsan ya erkenden kurutulacagım diye yanlıs evlilikler yapar,yada huzuru baska yerlerde arar der..:1closedeyes:
Tek çocuk değilim abim var ama oda kazık kadar 25 yaşında tamamen kopuk.Pardon ama ileride ne zaman gezicem 2-3 sene sonra ben uni sınavına hazırlanıcam üniversitede ne olacağı belli değil.Bu arada 2-3 sene sonra babamı niye takıyım 18 olucam reşit olanlardan izin belgesi istenmiyor
Aynen beni tarif etmişsiniz.Beni ve ailemi.Babama dedim zaten böyle devam ederse senden son sürat kaçıcam artık okumaya hakkariye mi giderim trabzona mı vana mı belli olmaz diye ama anlayan kim ? huh
benim ailem sıkı olmasına rağmen hiç giyimime makyajıma(ağır olmadığı sürece) karışmamış,okul gezilerine yollamıştır her zaman,hayatımın en güzel yılları,az anı biriktirmedim o gezilerde,o yüzden sana hak veriyorum,ailenede hak veriyorum ama belki biraz yumuşatabilirsin onları,çok ısrar et üzüldüğünü belli et,belki kayıtsız kalmazlar
Yemesem içmesem belki zayıflarımda olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?