Arkadaşlar merhaba annem beni sürekli yönlendiren bir insan bende beni dinlediğini bana akıl verir sandım bu yüzden kaynanam la ilgili sorun olduğunda anlattım dinledi zannettim ama yıllarca meğersem dinlemiyor muş sorun yaşadığımda aman boşver sen bişi deme onlara diyerek beni yıllarca susturdu bende ona güvenerek annem sert kaşları çatık otoriter kadındır. Hemen sinirlendi mi lafını kestirip atar. Bir kere söyler diyeceğini... Konu bana gelince beni bastırdıpını fark ettim. Bir kere de bir olay anlatayım bir bayramdı geçen bölüm de anlattım gelinle sorun yaşadık. Bayramda komşu çalışıyor musun dedi bende o anda hayır şu anda düşünmüyorum dedim... sakin sakin söyledim bunu sanki ben farklı bişi söylemişim gibi gelin anneme yetiştirmiş.
Annem de gelmiş bana sen ne dedin orada diye bana hesap soruyor... O yüzden kalbim çok kırıldı gelinin yanında bana hesap soruyor. Keşke bu kadar baskıcı bir ailede yetişmeseydim.
Annem kaynanamın yaptığı bir hata dolayı anlattığım bişiyi dinlemiyor. Ama gelin anlatınca benim yaptığım hata yok ama bire bin katıp ne anlattıysa gelip bana hesap soruyor. Psikolog bana sizin kaynananızı boşver de anneniz sizin mız mızlığınızı besliyor dediğinde inanamadım. Bir de eşim de öyle bir sorunumu anlatmak yerine çözüm bulmak yerine dinlememiş o da iki taraf da dinlemeyince çok kırıldım. Eşim zaten hep umursamaz dı ama annemin de böyle olduğunu anlamam cok geç anladım taaa ki psikolog fark ettirene kadar.. Aşırı güvenim sarsıldı ne yapmalıyım bundan sonra....