- 1 Temmuz 2016
- 712
- 418
- 18
- 32
- Konu Sahibi cimcimelif
Merhaba arkadaşlar. Ben 24 yaşımda üniversiteyi yeni bitirmiş bir bireyim. Ailemin gözünde tam olarak neyim bilmiyorum. Sebebine gelirsek... Çocukluğumdan beri bir odam yok. Çocukluğumdan beri çalışma masam yok. Üniversiteyi ailemin yanında okudum ama kendime ait bir alanım yoktu. Biz iki kardeşiz. Ama ailede beş kişiyiz. En başından beri anneannem de bizimle yaşıyor. Ben genelde anneannemle aynı odada çekyatta uyuyorum çünkü salon soğuk oluyor. Anneannem her sabah çekyatı toplattırıp her akşam bana yeniden yatak yaptırtıyor çünkü rahatsız oluyormuş. Ders çalışmak için portatif masa kullanıyorum ama anneannem bundan rahatsız oluyor. Ders çalışmama izin vermiyor ve sürekli konuşuyor. Diğer odalara gittiğimde de sürekli yanıma gelip konuşma açmaya çalışıyor hatta bunu tüm aile bireyleri yapıyor... Kardeşimin bir odası var ama odayı yatmak için kullanıyor. Ve masasında da bilgisayar var çalışamıyorum o odada. Ev kendi evimiz ve ailemin durumu da iyi... Ama bana bir alan oluşturun dediğimde oralı olmuyorlar. Eski tv sehpasını atıp yerine bir çalışma masası almak çok zor geliyor onlara. Evde tam 3 tane televizyon 2 tane bilgisayar ve tablet var, istediklerinde bir çalışma masasından daha pahalı şeylere yönelebiliyorlarken, bana verdikleri (!) bu değer zoruma gidiyor. Onlardan sadece biraz anlayış bekliyorken onlar bana ne anlayış ne de alan veriyorlar. Kitaplarım balkonda duruyor ve rutubet oldular. Bu şekilde nasıl kpss çalışacağımı bile bilmiyorum. Masanın başına oturuyorum anneannem yemek yapmamı istiyor. Kızlar ne olur bana akıl verin artık dayanamıyorum. Bu belki bazılarına göre sorun değildir ama her gün bu evde içim bunalıyor. Bu sene kpss yi kazanmam lazım. Ne yapmalıyım bana fikir verin. Şimdiden teşekkür ediyorum.