Ben liseden mezun olurken eşit ağırlıktan bitirdim. Eşit ağırlıktan o zaman hukuk ve psikoloji okumak mantıklıydı bende diyordum ki psikoloji okurum bence benim kişiliğime uygun bir meslekti ama şuan eşit ağırlık öğrencilerine sorun hepsi YBS okurum diyor neden hukukun önü kapalı torpiliniz yoksa zar zor avukat oluyorsunuz psikolojide de çalışmak için klinik psikoloji bölümünü okumak yüksek lisans yapmak gerekiyor bende geçen sene karar verdim pilotaj istiyorum sayısal derslerine çalışayım en azından dedim pilotaj gelmiyor, tıp istemememin nedeni de KANA BAKAMIYORUM. Sorun sadece bu, 6 şubat depremlerinden sonra sürekli hastaneye gittiğimiz için mi bilmiyorum hastanelerden nefret ediyorum ve kana bakamıyorum niye bilmiyorum midem çok bulanıyor onun için de tıp okumam demiştim ki babam da benim kana bakamadığımı bildiği belki alışırım diyerekten eczacı bir tanıdığımızın yanına çalışmaya gönderdi oraya yüzü başı kanlı gelen bir hasta yüzünden kana bakamadığımı anlamıştım zaten. Eşek kadar abimde merak ediyorsanız dolaşmıyor arkadaşı falan yok hafta içi işe gidip geliyor haftasonu da evde yatıyor. Babamın abimin paralarını yediğini düşünmemin sebebini de söyleyim benim babam avcı, bizde uzun süredir silah, tüfek ticareti yaparız alıp satarız normalde aldığımız tüfekler çok yüksek fiyatlı olmazdı. Türkiye geneli şuana kadar 200k üstü fiyat sunmadık ama babam ilk kez hayatında 2 tane amerikan tüfeği aldı bu tüfeklerin tanesi de 4500-5000 dolara yakın para ediyor CZ600 bakabilirsiniz internetten 2 tane aldığı için tahmini ruhsatları dürbünleri mermileri bize 20k dolara yakın masraf geldiğini düşünüyorum. Benim babam fabrikada normal çalışan usta birikmiş parası olmadığını da biliyorum ve BANA göre abimden ve benden para çalarak bu tüfekleri aldığını düşünüyorum.