Kendisi hep üst daireyi istedi calismadigi Halde ve babam ona vermedi bir Kat üstümü.. calis hakket öyle cik dedi. Hergün terör yapar evde .. Ben evlendim ilk zamanlar icin yukari cikayim dediler bana hersey yerine oturana kadar birgün gidecektim .. ama ayrilinca gidemedim de bir baslangic yapamadim bir kuyuya düsmüs gibi. Sanki hic evlenmedim Gibi .. yaz diye yukarda uyumak istedi bisey demedim .. rahatsiz oldum yinede.. ama baktim artik kapimi kilitlememe bile karsi satasiyor bagiriyor .. Ben niye yanliz yukarda kaliyormusum niye o kalamiyormus. Eskiden evlen de ne yaparsn yap diyorlardi evlendim yine rahst degildim. Bosandim yine rahat degilimAy dayanılacak gibi değil tımarhane gibi. Ama anladım neden ayrıldığınız gibi abiniz eve yerleşti ve buna neden izin verdiniz?
Ust kata abi mi yerleşmiş, ben ayrildigi esi yerlesmis gibi okudum. Eski esinin arsizligina anlam vermeye calisiyordum.Ay dayanılacak gibi değil tımarhane gibi. Ama anladım neden ayrıldığınız gibi abiniz eve yerleşti ve buna neden izin verdiniz?
Valla bende çok zor anladımUst kata abi mi yerleşmiş, ben ayrildigi esi yerlesmis gibi okudum. Eski esinin arsizligina anlam vermeye calisiyordum.
Gerisini zaten anlamadim.
Inan bende anlamiyom ne oldu hayatimda ne bitti.. benim yerlestigim daire ye , eski kocam gittikten sonra abim denen narsist yerlesti. Banyo yapacam kilit yok. Evin kapisini kilitledigim icin asagda ailemw ariza cikariyor saldiriyor neymis niye ben kilitliyprmusum ben niye kendi dairem varmis.. sanki evlenip cikmadim ben ..kendi bir balta ya SAP olmadi ve bu yasima kadar beni sadece asagiladi Egoist narsizt bir insan. Hersey kendisine.. evin icinde rahat edemiyorumUst kata abi mi yerleşmiş, ben ayrildigi esi yerlesmis gibi okudum. Eski esinin arsizligina anlam vermeye calisiyordum.
Gerisini zaten anlamadim.
Inan bende anlamiyom ne oldu hayatimda ne bitti.. benim yerlestigim daire ye , eski kocam gittikten sonra abim denen narsist yerlesti. Banyo yapacam kilit yok. Evin kapisini kilitledigim icin asagda ailemw ariza cikariyor saldiriyor neymis niye ben kilitliyprmusum ben niye kendi dairem varmis.. sanki evlenip cikmadim ben ..kendi bir balta ya SAP olmadi ve bu yasima kadar beni sadece asagiladi Egoist narsizt bir insan. Hersey kendisine.. evin icinde rahat edemiyorum
Evet öyle sayilir.. evime giriyor hic kendimi rahat hissedemiyorum her an geliyor sözde evlendim .. evliyken bizden degilsin artik El kizisin diyorlardi. Kirami da ödüyorum kapimi kilitleyemiyorum cunki Bey efendi evimin bir odasina yerlesti..Bi dk, sen bosaninca alt kata inmedin oyle mi? Abin senin oldugun daireye yerlesti... calismiyor da? Sen calisiyorsun sanirim? Abin de parani mi yiyor?
Ev ailenin üst katı ama ailenin değil öyle mi? Kirayı kime ödüyorsun? Kiraya başka eve cik daha mantıklıEvet öyle sayilir.. evime giriyor hic kendimi rahat hissedemiyorum her an geliyor sözde evlendim .. evliyken bizden degilsin artik El kizisin diyorlardi. Kirami da ödüyorum kapimi kilitleyemiyorum cunki Bey efendi evimin bir odasina yerlesti..
Madem kirada oduyorsun baska eve cikman en mantiklisi. Yoksa kurtulamazsin bu abiden.Evet öyle sayilir.. evime giriyor hic kendimi rahat hissedemiyorum her an geliyor sözde evlendim .. evliyken bizden degilsin artik El kizisin diyorlardi. Kirami da ödüyorum kapimi kilitleyemiyorum cunki Bey efendi evimin bir odasina yerlesti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?