• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem beni sildi..

Ben kadinlarin bir özür dilemesine kanip döndüklerine hep sasiriyorum. Bir insan laflarindan degil, davranislarindan belli olur. Adamin davranislari da ortada. Konu sahibi de herseyi altin tepside tipis tipis yapiyor🤦🏻‍♀️
Ya zaten bu hakaretin dönüşü olabilir mi şiddeti geçtim artık konu sahibi aile evine show yapmaya gitmiş o da elinde patlamış .

Ailem beni sildi. Eşimle kavga edip gelmiştim ailemin yanına beni ikna etti yapmıcaz etmicez diye. Başka şehirde yaşıyordum babam olayları duydu geldi onlara haber vermeden beni aldı. Ama rahat edemedim baba evinde. Eşim benimle iletişime geçince hata yaptıgını herşeyi düzeltecegini söyledi. Ama ailem ordayken onları aramadı sorunu çözmek istemediğini söylediği için eşimde beni almaya geldi. Ailemle görüşmek istemiyor. Babama baba biz sorunları konustuk çözdük dedim. İnat ediyorlar eşim ayaklarına gidicek eşimde inat ediyor gitmicem diyor. Arada kaldım babam seni sildim dedi. Şimdi ne yapsam bilemiyorum. Çok sorun ailemin tevazusundan oldu. Düşüncesizce davrandık hepimiz. Çok sıkıntıdayım anlatamıyorum ama ne yapıcam bilmiyorum. Eşimi istemesem bile gidicek yerimde yok artık…
Aileni yerden göğe kadar haklı. Ailenize size saygı duymayan bir eşiniz var.

Ya zaten bu hakaretin dönüşü olabilir mi şiddeti geçtim artık konu sahibi aile evine show yapmaya gitmiş o da elinde patlamış .

Konu sahibinin fiziksel ve psikolojik siddet gördügü davranislarindan belli. Ilk kirilip yara aldiginda herseyi oldugu gibi yaziyor. Sonra fazla tepki görmemek icin bahaneler sunuyor olaylarin neden böyle gelistigine dair. Yok ablasi araya girdi yok su bu. Ablasi gayet yerinde davranmis ailesine durumu bildirerek. Artik normal davranamayan Konu sahibi. Ailesi de cok iyi bir aile degil eski konulara bakarsak, ama bir yerden sonra Konu sahibi de kendi hayatinin sorumlulugunu ele almak zorunda

Babam ve annem aradı. Arkandayız dediler. Çünkü nasıl manipüle edildiğimi biliyorlar. Kendimi toparlayıp düşünücem.Herhangi bişey olursa direk dava acarım zaten. Son şans umarım iyi değerlendirir eşim..

Babam ve annem aradı. Arkandayız dediler. Çünkü nasıl manipüle edildiğimi biliyorlar. Kendimi toparlayıp düşünücem.Herhangi bişey olursa direk dava acarım zaten. Son şans umarım iyi değerlendirir eşim..
Hanımefendi manipüle edilmek için düşüncelerinizi birinin yönlendirmiş olması, birinin düşüncelerinizi yönlendirmesi için de sizin düşünebiliyor olmanız lazım. Siz düşünmüyorsunuz. Siz nerden ses gelirse oraya koşuyorsunuz boş boş. Şiddet gösteren herife kim bilir kaçıncı şans verişiniz ama nafile işte

Bu yaptığının aynısını kuzenim yaptı. Dayım hazır kol kanat germişken iki çift laf etmeden çıkıp gitti kocasına. Sonra kocası aynı hataları yaptı mı? O kadar çok yaptı ki ama çekmek zorunda kaldı. Hala daha çekiyor babası alsın diye gözünün içine bakıyor ama bitirdi kendini. Senin kocan da aynı hataları yapacak. Zaten zerre değer verse gelir ailenle konuşurdu.

Aman Mune, babası da sütten çıkma ak kaşık değilmiş. Eski konularını şöyle bir okudum da...
Konu sahibi abisinin eşinin, yani yengesinin kardeşiyle evlenmiş. Berdel yapmışlar bildiğin. Konu sahibi üniversite ikinci sınıfta okulu bırakıp evlenmiş bu mükemmel adamla. Sonra yeni evliyken kayınvalidesi ile görümcesi hamileyken dövmüş bunu. O nedenle baba evine dönmüş, babası da kızımın evliliği biterse, berdeli bitiririm demiş. O taraf ona razı olmayınca, konu sahibini istemeye istemeye hamileyken dayak yediği eve geri yollamışlar. Dayaktan olacak, bebeğin kalbi durmuş kürtaj yapılmış.
İşte böyle mükemmel bir aileymiş, konu sahibi hatalı evet. Ama ailesi de sütten çıkma ak kaşık değil. Kayın ailesi hele çok fena.
Ne iğrenç aile ilişkilerş bunlar.İnsan sadece o töre dizilerinde olur sanıyor ama var demek böyle hayatlar

Back
X