Ailem beni sildi..

Ailem beni sildi. Eşimle kavga edip gelmiştim ailemin yanına beni ikna etti yapmıcaz etmicez diye. Başka şehirde yaşıyordum babam olayları duydu geldi onlara haber vermeden beni aldı. Ama rahat edemedim baba evinde. Eşim benimle iletişime geçince hata yaptıgını herşeyi düzeltecegini söyledi. Ama ailem ordayken onları aramadı sorunu çözmek istemediğini söylediği için eşimde beni almaya geldi. Ailemle görüşmek istemiyor. Babama baba biz sorunları konustuk çözdük dedim. İnat ediyorlar eşim ayaklarına gidicek eşimde inat ediyor gitmicem diyor. Arada kaldım babam seni sildim dedi. Şimdi ne yapsam bilemiyorum. Çok sorun ailemin tevazusundan oldu. Düşüncesizce davrandık hepimiz. Çok sıkıntıdayım anlatamıyorum ama ne yapıcam bilmiyorum. Eşimi istemesem bile gidicek yerimde yok artık…
Babanızı haklı buldum.
Asıl siz silmişsiniz ailenizi.

Bence artık sus eşin ne derse ne isterse yap. Sanırım görümce falan da aynı apartmandaydı sesini çıkarma. Çünkü adam yeterince bedel ödememiş belli ki ve sen herşeye tamam deyip dönmüşsün

5 sayfa şey yazilmis size tenezzül edip cevap dahi vermemişsiniz.
Bende sinir oluyorum cevap yazmayanlara
Eski konularına baktım

Bunu yıllar önce açmış
Merhaba kızlar ben 21 yaşındayım 10 haftalıkta gebeyim. Geçen gün çin takvimine göre cinsiyet tahmini yaptım kız çıktı. Sizce doğrumu yapanların cogu dogru diyor. Benim eşimin aileside erkek cocuk hastası. Ben hayırlısını ve saglıklısını istiyorum. Ama bir yandanda laf etmesinler diye erkek olsun diye dua ediyorum

kızlar merhaba. Eşinizle para sorunu yasıyormusunuz? Size eli sıkı ailesine elinde ne varsa veriyormu? Bahanesi kriz olup 1bucuk ay sonra dogum yapacağim kıyafet alalım diyorum ailesi doldurmus belli ne gerek var sanki annem sana almış (2-3 parca) yetmiyormu cocuk dogduktan sonra alınır durumlar iyi değil diyor. İki üç elbise gösteriyordum dönüp bakmıyordu bile

kızlar merhaba. Eşim annesinin ismini koymak istiyor kızıma ama ben istemiyorum. Neymiş annesinin ismini yasatmak istiyormuş.(annesi yaşıyor) cok sey yaşadım kv yle. Cok sogudum ismini koymak istemiyorum. Eşimde sevmediğimi anlamasınıda istemiyorum. Bir isim daha koydular türbe ismi kabul ettirdiler hurafelerle.... ama ikinci ismi ben koymak istiyorum... ne yapayım nasıl kabul ettiricem eşime tartışmak istemiyorum onunla...
Yakın zamanda açmış 1 ay önce
eski konumdan bilinir evi terkettim eşimin ilgisizliği anneci olması sevmemesi yüzünden ama çok pişmanım iki çocukla anne evindeyim. evimi özledim bi anlık sinirle cıktım ama düşünecek durumda değildim kavgalardan dolayı. ama pişmanım. gelmeyecek biliyorum çok içim daralıyo. bunalıyorum. evlilik düzgün değildi ama kendi alanım vardı. çok zorlanıyorum... ne yapıcam bilmiyorum.. arayıp sormuyo hayatına devam ediyo ama ben edemiyorum ....

Bu da ilk konusuymuş
merhaba kızlar ben bir bucuk senelik evliyim abimin eşinin kardeşiyle evliyim o da benim abimle yani bi nevi berdel. İlk onlar nişanlandı daha sonra beni gördüler okuldan tatile geldiğimde . İlk pişmanlığım... Okulu bırakmak... Ne kadar salak oldugumu evlendiğim gün düğün günümde anladım.

Ayrılmayacak nasılsa yani
Okudu geçti 🤷‍♀️

Her evlilikte kavga olur bağırmalı çağırmalı hem de ama bu kavgalar aileye yansırsa belli ki o evlilik bitecek. Ben aile evine gitmeden bunu anlıyorum. Eşinizin babanızla görüşmemesi sonuna kadar hatalı. Babama bunu yapan yarın iki gün sonra bana ne yapar orasını Allah bilir. Ailenizi en iyi siz tanırsınız bazı aileler blöf de yapabiliyor sildim ettim diye.

Ben olaylar olmadan önce ablamla görüştüm. Sorunlardan bahsettim ablamda bi kavga çıksın görürsün kedi gibi oluyolar dedi. Psikologa gidiyodu evliliği kötüydü düzeldi. Ben de eşimle konuşamayınca sesimi yükselttım kavga cıktı. Önceden ilk evlendiğim zaman harici kavga etmedik sözlü veya fiziksel. Genelde aile yüzünden oluyodu tartısmalar. Böyle bi kavga çıkınca bende çok tepki verdim. Olan oldu. Ama hakaretler çok kötü olunca ablamla paylastım.. o da ailemi cagırdı gelin alın kızınızı dayak hakaret görüyo dedi. Ben ailem gelince olanı anlattım. Ailem beni almadan önce konusun onlarla dedim. Abimde dedi ama babam görüşmicem dedi. Annesi dısında kimsenin haberi yoktu. İlk herkes arkamda boşan boşan diyodu. Bende inandım ki psikolojik olarak düzgün düşünemiyodum(eski konuları gönderen arkadaşlarım eski konularım o zaman da kaldı eskisi gibi eşimin ailesiyle bi samimiyetim yoktu su an) sadece aramızdaki iletişimsizlik sorundu benim için. Sürekli calısan biri çünkü. Ama yola cıktığım gibi pişman oldum. Kimseye söyleyemedim. Annemle paylastımbu düşüncemi. Babamla konuştum. Eşim iletişime geçti 15 gün önce benimle. Özür diledi. Hata yaptıgını çok sevdiğini vs söyledi. Ama ben inanmadım. Sürekli aradı. Ama ailem inat etti ailesi gelicek özür dileyecek diye. Bende dedim ki ailesiyle olan değildi kavgam o gelsin konusalım. Eşim gelicem dedi. Ama ailem bir anda gelip bizi aldıgı için onuda dinlemeyip çekiniyordu. Babamla konustum baba bak geldi çekiniyor biz konustuk hallettik gidelim dedim. Babam çocuklarını da al defol git dedi

Ben olaylar olmadan önce ablamla görüştüm. Sorunlardan bahsettim ablamda bi kavga çıksın görürsün kedi gibi oluyolar dedi. Psikologa gidiyodu evliliği kötüydü düzeldi. Ben de eşimle konuşamayınca sesimi yükselttım kavga cıktı. Önceden ilk evlendiğim zaman harici kavga etmedik sözlü veya fiziksel. Genelde aile yüzünden oluyodu tartısmalar. Böyle bi kavga çıkınca bende çok tepki verdim. Olan oldu. Ama hakaretler çok kötü olunca ablamla paylastım.. o da ailemi cagırdı gelin alın kızınızı dayak hakaret görüyo dedi. Ben ailem gelince olanı anlattım. Ailem beni almadan önce konusun onlarla dedim. Abimde dedi ama babam görüşmicem dedi. Annesi dısında kimsenin haberi yoktu. İlk herkes arkamda boşan boşan diyodu. Bende inandım ki psikolojik olarak düzgün düşünemiyodum(eski konuları gönderen arkadaşlarım eski konularım o zaman da kaldı eskisi gibi eşimin ailesiyle bi samimiyetim yoktu su an) sadece aramızdaki iletişimsizlik sorundu benim için. Sürekli calısan biri çünkü. Ama yola cıktığım gibi pişman oldum. Kimseye söyleyemedim. Annemle paylastımbu düşüncemi. Babamla konuştum. Eşim iletişime geçti 15 gün önce benimle. Özür diledi. Hata yaptıgını çok sevdiğini vs söyledi. Ama ben inanmadım. Sürekli aradı. Ama ailem inat etti ailesi gelicek özür dileyecek diye. Bende dedim ki ailesiyle olan değildi kavgam o gelsin konusalım. Eşim gelicem dedi. Ama ailem bir anda gelip bizi aldıgı için onuda dinlemeyip çekiniyordu. Babamla konustum baba bak geldi çekiniyor biz konustuk hallettik gidelim dedim. Babam çocuklarını da al defol git dedi
Yine de babanız haklı.
“Dünür, çocuklar tartışmış. Oturup bir konuşalım.” diye bile aramamışlar.
Haklı olarak babanız “kızım arkasız kaldı” diye düşünmüştür.
Sizin aileniz işin içine girdi ise, eşinizin ailesi de girmeliydi ve ailenizle konuşmalıydı.

Kusura bakmayın ama, ne eşiniz ne de ailesinden bir cacık olmaz. Boşuna eşinizi savunuyorsunuz.
Tutunacak tek dalınızı (babanızı) kırmışsınız.🤷🏻‍♀️

Bla bla ama ya. Birden eş ailesi ortadan kayboldu.
Ki bir önceki konunuzda gidin eşinizi almayın deyince aile apartmanı gidemem ailesi laf eder demiştiniz.
Birden eşiniz gelip özür dileyecek oldu ama aileniz illa maaile gelsin demişler oldu.Ama başta tek eşinizin bile gelip derdini anlatmadığını yazmıştınız.
Siz kendinizi kandırıyorsunuz.
Kendinize ait alanınız olsun ama o alanda arada bir gelip döven kayınvalide olsun, arada bir gelip kavga eden hatta döven eş olsun sorun değil.
Sonuçta kendi eviniz ya.
Ama aile evi size uymuyor. Haklısınız da aslında ama eş evi hiç uymuyor onu görmüyorsunuz.
Çözümü yanlış yerde arıyorsunuz.

Eşinizle sanki öyle iki laf atışması yaşamış da ablanızın etkisinde kalıp baba evine dönmüş gibi anlatıyorsunuz ama o tartışmada adamın sizi dövdüğünü ,"oro..ular senden daha iyi,eve başka kadın getireceğim" dediğini sanırım burada yazmamayı tercih ediyorsunuz.Sonrasında da adam pişman olur kapılarınızda yatar sandınız ama kimsenin umrunda olmadığınızı görüp paniğe kapıldınız çünkü kimse sizi almaya filan gelmedi..o yüzden de kocanız ile iletişim kurup kendiniz özür dilediniz diye tahmin ediyorum.Gidin koca evine ailenizi de biraz rahat bırakın.Sizin evliliğinize heyecan gelsin diye yaptığınız bu gitme gelmeler insanları huzursuz ediyor işte

Eşinizle sanki öyle iki laf atışması yaşamış da ablanızın etkisinde kalıp baba evine dönmüş gibi anlatıyorsunuz ama o tartışmada adamın sizi dövdüğünü ,"oro..ular senden daha iyi,eve başka kadın getireceğim" dediğini sanırım burada yazmamayı tercih ediyorsunuz.Sonrasında da adam pişman olur kapılarınızda yatar sandınız ama kimsenin umrunda olmadığınızı görüp paniğe kapıldınız çünkü kimse sizi almaya filan gelmedi..o yüzden de kocanız ile iletişim kurup kendiniz özür dilediniz diye tahmin ediyorum.Gidin koca evine ailenizi de biraz rahat bırakın.Sizin evliliğinize heyecan gelsin diye yaptığınız bu gitme gelmeler insanları huzursuz ediyor işte

O...ular konu sahibesinden akıllı en azından ayıların hakaretlerini çekmiyorlar

Kimisinin ailesi arkasında durmaz dert olur siz baya kociskosunun karişkosu kafasında olduğunuz için suçlu ablaniz ve aileniz oldu yani aşağıda size ettiği hakaretleri ve şiddeti de okudum . Babanız çok dogru bir tavır almis bende olsam bende bu tavrı sergilerdim.

O...ular konu sahibesinden akıllı en azından ayıların hakaretlerini çekmiyorlar
İki kızım var.Şiddet gördüklerini öğrenirsem ve ben gücüm yettiğince onlara kol kanat germeye çalışırken kızlarım "sen karışma ben kocamın evini özledim" derlerse,bir de çocukları ile o halde evime götürürken eşlerine haber vermediğim için beni içten içe suçlasalar çok yaralanırım.Konu sahibi arkadaş " en kötü koca , kocasızlıktan iyidir" sarısına kapılmış..İnşallah mutlu olur ne diyelim.

Kimisinin ailesi arkasında durmaz dert olur siz baya kociskosunun karişkosu kafasında olduğunuz için suçlu ablaniz ve aileniz oldu yani aşağıda size ettiği hakaretleri ve şiddeti de okudum . Babanız çok dogru bir tavır almis bende olsam bende bu tavrı sergilerdim.

Gelecek kavga ve siddet de yine esin ailesi suclu olur.

Ailem beni sildi. Eşimle kavga edip gelmiştim ailemin yanına beni ikna etti yapmıcaz etmicez diye. Başka şehirde yaşıyordum babam olayları duydu geldi onlara haber vermeden beni aldı. Ama rahat edemedim baba evinde. Eşim benimle iletişime geçince hata yaptıgını herşeyi düzeltecegini söyledi. Ama ailem ordayken onları aramadı sorunu çözmek istemediğini söylediği için eşimde beni almaya geldi. Ailemle görüşmek istemiyor. Babama baba biz sorunları konustuk çözdük dedim. İnat ediyorlar eşim ayaklarına gidicek eşimde inat ediyor gitmicem diyor. Arada kaldım babam seni sildim dedi. Şimdi ne yapsam bilemiyorum. Çok sorun ailemin tevazusundan oldu. Düşüncesizce davrandık hepimiz. Çok sıkıntıdayım anlatamıyorum ama ne yapıcam bilmiyorum. Eşimi istemesem bile gidicek yerimde yok artık…
Eşinizin birazcık saygısı olsa nezaketen bile gider özür diler bunlar gurur ve inat yapılacak meseleler değil. Hatalıysan utanmasını ve özür dilemesini bileceksin. Babanız belki öfkeyle söylemiş olabilir ben olsam gitmezdim eş denilecek kişiye zira aynı hatayı yaptığında sizinde söylediğiniz gibi size destek olacak kimse yok ve gönül almasını bilmemesi zaten eşinizin saygısız biri olduğunu gösteriyor.

Gelecek kavga ve siddet de yine esin ailesi suclu olur.
Evet eşi hariç herkes suçlu böyle geçirir hayatını e babada haklı silmekte karısına küfür ederken şiddet uygularken cekinmemiş adam bavasindan özür bile dilemeden kadın hemen eve dönmeyi kabul etmiş. E o zaman evinde dursun

Evet eşi hariç herkes suçlu böyle geçirir hayatını e babada haklı silmekte karısına küfür ederken şiddet uygularken cekinmemiş adam bavasindan özür bile dilemeden kadın hemen eve dönmeyi kabul etmiş. E o zaman evinde dursun

Ben kadinlarin bir özür dilemesine kanip döndüklerine hep sasiriyorum. Bir insan laflarindan degil, davranislarindan belli olur. Adamin davranislari da ortada. Konu sahibi de herseyi altin tepside tipis tipis yapiyor🤦🏻‍♀️

Back
X