- 27 Eylül 2017
- 559
- 344
- 53
- 41
- Konu Sahibi Hayallerimvarbenim
-
Böyle bişey yazacağınız ı. Tahmin ettim. Sade b i. Oneri. virin.Önceki konunuzda da eltiniz ile kaynıniz çocuklarımı sevmiyorlar diye değinmiştiniz.Enerjinizi etrafınızdakilere harcamaktan vazgeçin.Siz tüm enerjinizi çocuklarıniza yöneltin.Onlar başka sevgiye ihtiyaç hissetmezler.
Evlatlar arasındaki adaletsizlik kırgınliğa sebep oluyor.Ama yapacak bir şey yok.Mutlu olmak için beklentilerinizi minimuma indirin.Yoksa mutsuz bir anne/eş olarak ailenize en büyük zararı siz verirsiniz.
tamm en yanlış anlamışsınız. Öncekini. Eltim.Böyle bişey yazacağınız ı. Tahmin ettim. Sade b i. Oneri. virin.
Bu nasıl bir kurbanlık psikolojisidir, kendinizle ilgilenin biraz .
Bu kadar dışarı odağı insani hic iyi bir yere goturmez
Duygu seli yaşıyorsunuz herhalde .
Az önce granit tencere sordunuz daha , nerdeeen nereye .
Yaa evt listem deki. Seyleri alcam. Granit tencere tava gibiDuygu seli yaşıyorsunuz herhalde .
Az önce granit tencere sordunuz daha , nerdeeen nereye .
Önceki konunuzda da eltiniz ile kaynıniz çocuklarımı sevmiyorlar diye değinmiştiniz.Enerjinizi etrafınızdakilere harcamaktan vazgeçin.Siz tüm enerjinizi çocuklarıniza yöneltin.Onlar başka sevgiye ihtiyaç hissetmezler.
Evlatlar arasındaki adaletsizlik kırgınliğa sebep oluyor.Ama yapacak bir şey yok.Mutlu olmak için beklentilerinizi minimuma indirin.Yoksa mutsuz bir anne/eş olarak ailenize en büyük zararı siz verirsiniz.anneanne ya da dede sevgisi. Veremem yaa Allah askına
Valla ailenin diğer 2 çocuklarına ev alabilecek maddi gücü varsa 3. Ye de alabilirler. Almıyorlarsa evlatlar arası ayrımcılık varbence sizin ailenizden maddi beklentiniz var. başlığınız ailem bana para vermiyor olmalı.
yetişkin insanlar, hele hele evlenip çocuk sahibi olmuş insanlar, ailelerinden destek almadan hayatını idame ettirebilmeli. (aniden işsiz kalma, allah korusun hastalık, kaza vs gibi durumlar hariç)
ailene neden geçinemiyorum kira pahalı diyorsun ki? kiranı ödemekle yükümlü olan sen ve eşinsin.
Sizce iki çocuğuna ev alıp diğerine almama gerekçeleri olabilir mi? Anne babalar evlatlarına eşit davranmıyorlar maalesef. Aynı durum eşimin ailesinde de var. Eşimin abi ve abisinin eşine prens prenses muamelesi yapılıp üstüne titrenirken eşim ve bana köle muamelesi yapılıyor. Hatta bizim de onlara itaat ve hizmet etmemiz bekleniyor. Kayınvalidem eşit davranmadığını söylediğimde kabul etmiyor ben hepinize aynıyım eşit davranıyorum diyor. Eltim de kendi ailesi nazlı yetiştirdiği için nazlıyorlarmış. Yani kendisi mevcut durumu kabullenmek istemiyor.Valla ailenin diğer 2 çocuklarına ev alabilecek maddi gücü varsa 3. Ye de alabilirler. Almıyorlarsa evlatlar arası ayrımcılık var
Konu sahibi haklı gibi ama hep derim bu tür ikili meselelerde bir de diğer tarafın ne düşündüğünü ve neden böyle davrandığını bilmek lazım.
Konu sahibi, bunu kendi kendinize dert edip içinizde saklayacağınıza ailenize sorsanıza.
kimseden bir şey bekleme...benim öz annemde babadan kalan 1 evi 4 çocuğu olmasına ragmen amerikada yaşayan biricik oğluna verdi oğlu da zengin üstelik..bende kayınbabadan kalan ortak mal olan yıkık dökük tavanı akan evde yaşıyorum..zaten annem kızlarını sevmezdi doğuluydu kendi babamda öyle..cahillerdi..Ailem ben üvey evlat mışım gibi davranıyor Cocuklarımı bile sevmiyor ablamın cocuklarını daha bi seviyorlar her toleransı yapıyolar babam abime ev aldı alsın dedim umursamadım. Ablama bahçeli üç katlı ev verdiler. Ben de az maaşlı memurla evliyim 8 yıldır kiradayım bana acıyan yok evlenirken bütün eşyaları esim taksitle aldı bulaşık makinesi yoktu bende annem de evdeki makinesini verdi durumları var fakat bana hiçbi sey yapmadılar bende artık kiralar pahalandı geçinemiyorum dedikçe hele dur diyolar... Kendimi cok ayırt edilmiş hissediyorum. Mutfak eşyalarını da markası z uyduruk seylerle doldurdular bazen diyorum üvey evlat mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?