Ailem beni üvey evlat olarak görüyor hor görüyor eşimi de ..cocuklarımı da..ne yapmalıyım

herkes ailesinden bişeyler çekiyo demekki

şimdi istesem de konuşamam bosverdim Allah deldiği boğazı doyurur gibisine... kac kere dna testi yapasım geldi ama nafile davranış olarak üvey evlat gibi hissediyorum

biliyo musunuz hiç öyle bakmadım kendi malı kendi tercihi dedim ama soğudum yemin ederim ….canım bi iğne alasım yok... çünkü yıllarca kandırıldım oynatıldım gidesim de yok.... soğudum......

dediğiniz gibi yapıyorum inanın ama illa ki kırgınlıklar oluyo. onların tercihi deyip geri çekildim maasım kadar harcama yapıyorum ve mutluyum ama davranışlarının farkında değiller anlayıncaya kadar mesafe koymaya devam ne yazık ki...olanı yazıyorum yasadıklarımı sizin için değiştiremem ki ……. yı
doğru söylüyon

Maasiniz da varmış.daha ne demeye beklentiye giriyorsunuz? Kendiniz alın makinanizi da.
İstenilmeyen bir evlilik mi yaptınız ondan mi boyleler

biliyo musunuz hiç öyle bakmadım kendi malı kendi tercihi dedim ama soğudum yemin ederim ….canım bi iğne alasım yok... çünkü yıllarca kandırıldım oynatıldım gidesim de yok.... soğudum......
Mal paylaşımında evlat ayrımı yapamazlar, sizin de hakkınız var. Ben hakkımı son kuruşuna kadar alırdım.

Yaa evt listem deki. Seyleri alcam. Granit tencere tava gibi
Bende yok granit tencere tava . eşya hayalim de yok. Sıkıntınız beklentilerle ilgili. Eksik kalıversin. Gücünüz olursa alırsınız. Yardımla, beklentiyle yaşarsanız çok ihtiyacınız olur. Salıversin biraz. Amannnn tek derdim tencere, tava olsun.

Ya da ben garibim. Kendi gücümün yetmediği birşeyi kimseden beklemedim. Ailem mi böyle yetiştirdi diyeceğim ama yok. Kardeşim 35 yaşında, evlendi benden ala evde oturuyor, çalışmıyorlar karı-koca. Bilemedim, aç sefik kaldım ama ben dedim. Kimseden birşey istemedim beklemedim.

yanlış yazmış olmalıyım granit tencere almıyolar demedim ki ailede ayırt ediliyorum ne yapmalıyım dedim granit olmasın celik olsun huzur olsun yeter ki...

bende aynen dediğiniz gibi kimseden bişey istemedim istemem de misal veriyorum git özel hastanede doğum yap dediler bana devet hastanesinde yaptım para istemedim kimseden bu hep böyle oldu ...ac kaldım cogunlukla su da yok demedim fazla gurur yaptım galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…