Ailem bile bizim evlenemeyeceğimizi düşünüyor:(

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
biliyorm kızlar yaa hep aynı konuları açıyorum ama o kadar kötüyümki sanki bu hayatta tek ben bekar kalmış gibi hissediyorum vede ablam onla çevremizdede bi kaç arkdaş dışında kimse kalmadı resmen yaa :50::43:okadar eksikliğini hissediyorumki anlatamam size hiçbiyerde mutlu olamıyorum anlık oluyo mutluluklarım ...bugün bi sınava gittim çevreme bakıyorum millete resmen çoluk çocuk parmaklarında alyans hepsinin bu bende resmen eksiklik gibi oldu düşünmemeye çalışıyorum ama muhakkak konusu geçiyo yada benm aklımdan çıkmıyo hiç artık ümitlerim bu konuda bitti resmen ailem bile artık bizim evlenemiyceğmizi düşünüyo:14:

biliyorm kızlar yaa hep aynı konuları açıyorum ama o kadar kötüyümki sanki bu hayatta tek ben bekar kalmış gibi hissediyorum vede ablam onla çevremizdede bi kaç arkdaş dışında kimse kalmadı resmen yaa :50::43:okadar eksikliğini hissediyorumki anlatamam size hiçbiyerde mutlu olamıyorum anlık oluyo mutluluklarım ...bugün bi sınava gittim çevreme bakıyorum millete resmen çoluk çocuk parmaklarında alyans hepsinin bu bende resmen eksiklik gibi oldu düşünmemeye çalışıyorum ama muhakkak konusu geçiyo yada benm aklımdan çıkmıyo hiç artık ümitlerim bu konuda bitti resmen ailem bile artık bizim evlenemiyceğmizi düşünüyo:14:

Canim kendini bu kadar sikma ya daha vakti zamani gelmemistir,vakti zamani geldiginde elbette sende evlenceksin.Bende bekarim ama kafama hic takmiyorum.

Bir insanin dogum saati,evlilik saati ve olum saatini hic kimse bilemez.Yuzuk olayina gelince artik 15 yasindaki cocuklar bile yuzuk takiyor ve herkese biz nisanlandik diye duyuruyorlar artik her gencin parmaklarinda yuzuk var.

bilmiyorum inanın anlamıyorum bende ama ciddi anlamda eksiklik gibi çevrem bana o kadar evlnemem gerektiğini aşıladiki ben kendimi hep eksik hissettim ..ama işin doğrusuda bu haklılarmış hiç kimse yok çevremde arkadaşlarım falan yok yani insanlar şimdi çıakrcı beni seven sahiplenen bi eşim olsn istiyorum işte

Canim kendini bu kadar sikma ya daha vakti zamani gelmemistir,vakti zamani geldiginde elbette sende evlenceksin.Bende bekarim ama kafama hic takmiyorum.

Bir insanin dogum saati,evlilik saati ve olum saatini hic kimse bilemez.Yuzuk olayina gelince artik 15 yasindaki cocuklar bile yuzuk takiyor ve herkese biz nisanlandik diye duyuruyorlar artik her gencin parmaklarinda yuzuk var.

ama ben artık evlenebilceğimi işte düşünmüyorum oderece sanırım pskolojim bozuldu:2:

ben 26 yaşındayım ve bekarım ben öleyim o zaman nefes almam hata . ya kardeşim ne tuhaf milletiz ya . sen ayakları üzerinde dur bir sürü talibin olur merak etme evlenirsin

Canım ben de aynı durumdayım.

Geçen ay da son bekar arkadaşımı nişanladık ve tek bekar ben kaldığımdan alay konusu da oldum. =P

Ama her şey kader kısmet meselesi.

Sırf milletten geri kalmamak için çoook yanlış evlilikler yapanlar var.

Sakın bir ben kaldım gibi bir zararlı fikirle böyle bir yanlışa düşme ileride.

Vardır senin de bir kısmetin, zamanını bekliyordur.

ben 26 yaşındayım ve bekarım ben öleyim o zaman nefes almam hata . ya kardeşim ne tuhaf milletiz ya . sen ayakları üzerinde dur bir sürü talibin olur merak etme evlenirsin

3 yıldır geçicide olsa işim var taliplerde çıktı ama hepsinde bişe çıktı bitti

Hayırlısı olur inşallah canım.
Ben kadere inanırım vardır bir kısmetin karşına gelecek.
Evlenme yaşı artık 25-30 arası zaten , insanlar hayatlarını ancak kurup evlenecek pozisyona geliyorlar.
Strese sokma kendini, Allah hayırlısını çıkarsın karşına.

Canım ben de aynı durumdayım.

Geçen ay da son bekar arkadaşımı nişanladık ve tek bekar ben kaldığımdan alay konusu da oldum. =P

Ama her şey kader kısmet meselesi.

Sırf milletten geri kalmamak için çoook yanlış evlilikler yapanlar var.

Sakın bir ben kaldım gibi bir zararlı fikirle böyle bir yanlışa düşme ileride.

Vardır senin de bir kısmetin, zamanını bekliyordur.

canım evet kısmet diyorum ama ne bileyim çevremde taliplerimde olmadı değil hepsinde mutlaka bişe çıktı. zaten sırf evlnemek için evlilik mümkün değil yapamam. ama ben bide şunu anlamıyorum diyolarki bana etrafına bak inanın etrafımada bakıyorum hatta sürekli gözü üzerimde olan insnları farkediyorum insan anlarya hani ama onlarda hiç bişe yapmıyo öyle bak dur yani..yani bu etrafına bak meselside yalanmış

Hayırlısı olur inşallah canım.
Ben kadere inanırım vardır bir kısmetin karşına gelecek.
Evlenme yaşı artık 25-30 arası zaten , insanlar hayatlarını ancak kurup evlenecek pozisyona geliyorlar.
Strese sokma kendini, Allah hayırlısını çıkarsın karşına.

inşallah canım zaten kadere sığınıp rahatlıyorum ama bazen işte çok bunalabiliyorum

25 yaşındayım yani bana göre sanırım geç kaldım

Neye daha 25 yaşındasın yahu.Bende 25 im.Yok bir şeye geç kaldığımız felan.Genceciğiz körpeciğiz daha.:12:
Bunları kafana takmak için erken.
Ha dersen bir sevgilim olsun istiyorum hayatı paylaşayım,çevre edinmen lazım.Ne bileyim bir iş hayatı.Arkadaş çevresi.Doğru insanın nerede olduğu belli değil

Neye daha 25 yaşındasın yahu.Bende 25 im.Yok bir şeye geç kaldığımız felan.Genceciğiz körpeciğiz daha.:12:
Bunları kafana takmak için erken.
Ha dersen bir sevgilim olsun istiyorum hayatı paylaşayım,çevre edinmen lazım.Ne bileyim bir iş hayatı.Arkadaş çevresi.Doğru insanın nerede olduğu belli değil

canım iş hayatında çok insan çıktı karşıma ama hepsimi sorunlu olur bekledilerki peşlernden koşayım gariplerdi bişeklde bişe çıktı bitti anlıycağın bişe anlamadım bnde:50: zaten arkadaş çevresi kalmadı hepsi evlendi ggitti geçen bi arkadşımla konuştuk evli oda artık dalga geçiyo bi evlenemedin diye

canım iş hayatında çok insan çıktı karşıma ama hepsimi sorunlu olur bekledilerki peşlernden koşayım gariplerdi bişeklde bişe çıktı bitti anlıycağın bişe anlamadım bnde:50: zaten arkadaş çevresi kalmadı hepsi evlendi ggitti geçen bi arkadşımla konuştuk evli oda artık dalga geçiyo bi evlenemedin diye

Takılmamaya çalış.Bi kuzenim vardı evlenmek istiyordu 28 yaşında.Aradı taradı bu ara erkek kendisi.Ama çok istiyordu işi gücü yerinde ama bi türlü o insanı bulamıyor kaç kızla görüştü ama bi türlü olmadı.En sonunda üst katında oturan kişinin kardeşi ile nişanlandı.Kaç kere evlerine gittiği insanalar halbusa ki yani kısmetin nerede bilemezsin.Bazen burnunun dibindedir fakat doğru zamanı gelmemiştir.

Her şeyin hayırlısı.Kafana taktıkça seni daha da bunaltır bu düşünceler.Zamanı gelince inan olacak seninde kendi mutluluğun.Dua et bol bol Rabbim hayırlı insan çıkarsın karşına

Kısmet bu işler.

Aynı yaştayız , ve açıkçası kendi planlarıma göre daha 3-4 senem var en az. :31:
Bu denli kafana takıp , kendi içinde aşılmaz bir sorun gibi görme bence bunu.
Hayırlısı olsun .
Geç olsun ki bana göre geç değil yeter ki sonu güzel olsun . :34:

Ama kızmaya başlıyorum artık, dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz. Ne olmuş evlenmediyseniz

Bir iki ay sonra 36 yaşında olacağım, hiç evlenmedim bunu dert de etmedim. Hayatın bütün anlamı evlilik midir, insan kocasız yaşayamaz mı nedir ?

Gencecik insanlar, hayatın en güzel çağları dert üretmeyin kendinize Allah aşkına ya, kısmetse zaten sizi bulacak kaçışınız yok, kısmet değilse yine elden gelen bir şey yok.

Bu zamanlarınızın kıymetini bilin, okuyun, kendinizi geliştirin, iş yaşamınızı geliştirin, Rabbim göstermesin ne dertleri olan insanlar var, kendinizi bunun için niye hırpalıyorsunuz.

Back
X