- 1 Ocak 2019
- 441
- 17
- 98
- 27
- Konu Sahibi Albertynax
-
Hayatım tüm ailem estetikli ve bende oldum sağlık vb görsel o bu şu neyse benimde düşüktü kaldırdı 1 ay oldu lakin deri salacak kendini sonrada keşke kalkık olsa diyeceksin ondan zaten bu kadar kaldırıyorlar uzulme benimde kalkık gördün atmıştım burda biliyorum böyle kalmayacak bana momo bile dediler korku karekteri umursamadım biliyorum düşecek ödem de var inince deri bırakıyor kendini 25 yıllık rinoplastili ablam var 10 yıl önce annem oldu ve ablamda 5 revizyon düşün hep dr hatası çöktü burnu sakin bu sebep le bıçak altına yatma nefes sıkıntısı yaşarsınMerhaba 2 ay önce burun ameliyatı oldum burun ucum düşüktü kaldırdı ama çok kaldırılmış kız kardeşim hariç ailem beğenmedi en kötüsü söylemeleri annem daha bugün bana bakıp konuşuyorken burna bak dedi geçenlerde küçük kardeşimde bakıp burnun çok kötü oldu oldu dedi ailemle aram çok iyi değildir kız kardeşim hariç küçüklükten yana pek sevilmedim hissettim genelde belli etmeyeye çalışıyorum böyle yaptıklarında ama çok üzülüyorum bu ameliyatı yıllardır istiyordum sonuç hüsran simam çok değişti burun ucum çok büyük doktor ucunu küçülttüm dedi burnu çok kalkık ve ucu çok büyük olup 6 ay içinde düzelen varsa lütfen yazsın moralim çok bozuk
Kaç yaşındasınız merak ettım ? Ailenızın sıze bu yaklaşımı çok yanlış gerçekten zaten psikolojiyı bozan bır sureç bu ameliyat ailenızınde üstunuze gelmesı hoş degıl. Fotoğraf atarsanız yorumlayabılırım buyuk ıhtımal gun gectıkce burun ucunuz düşecektır üzülmeyın kötu yorumlara kulak asmayınMerhaba 2 ay önce burun ameliyatı oldum burun ucum düşüktü kaldırdı ama çok kaldırılmış kız kardeşim hariç ailem beğenmedi en kötüsü söylemeleri annem daha bugün bana bakıp konuşuyorken burna bak dedi geçenlerde küçük kardeşimde bakıp burnun çok kötü oldu oldu dedi ailemle aram çok iyi değildir kız kardeşim hariç küçüklükten yana pek sevilmedim hissettim genelde belli etmeyeye çalışıyorum böyle yaptıklarında ama çok üzülüyorum bu ameliyatı yıllardır istiyordum sonuç hüsran simam çok değişti burun ucum çok büyük doktor ucunu küçülttüm dedi burnu çok kalkık ve ucu çok büyük olup 6 ay içinde düzelen varsa lütfen yazsın moralim çok bozuk
Teşekkür ederim kız kardeş çok güzel bi şey sizinde var sanırım :)Canm bi fikrim yok üzülme,zamanla toparlar diyorlar.2 ay erken sanki oturmadı belki burnun.
Üzme kendini ölümden başka herşeye çare var :) iyi ki kız kardeşin var :) Sen kendini sev güven ki mutlu ol :)
İnşallah öyle olur bakalım teşekkür ederim yorum İçinÖnceki konularda da okumuştum yorumlarınızı. Burun ucunuzun kalkık olmasından oldukça şikayetçisiniz.Ben henüz erken oldugunu ve burun ucunuzun kibarlaşıp düşeceğini düşünüyorum. Biraz zaman geçsin.Sıkmayın canınızı. Fotoğraf atma imkaniniz varsa yüzünüzü gizleyerek atarsaniz fikrimizi daha gerçekçi söyleyebiliriz
5 ameliyat mı ay inanamıyorum Allah yardımcısı olsun ablanızın ilk zamanları öyleydi sanırım tecrübelisiniz? Şu an burnu nasıl güzel mi çok güzeldir umarımHayatım tüm ailem estetikli ve bende oldum sağlık vb görsel o bu şu neyse benimde düşüktü kaldırdı 1 ay oldu lakin deri salacak kendini sonrada keşke kalkık olsa diyeceksin ondan zaten bu kadar kaldırıyorlar uzulme benimde kalkık gördün atmıştım burda biliyorum böyle kalmayacak bana momo bile dediler korku karekteri umursamadım biliyorum düşecek ödem de var inince deri bırakıyor kendini 25 yıllık rinoplastili ablam var 10 yıl önce annem oldu ve ablamda 5 revizyon düşün hep dr hatası çöktü burnu sakin bu sebep le bıçak altına yatma nefes sıkıntısı yaşarsın
21 yaşındayım bizimkiler çevrem falan psikolojiden pek anlamaz gibi İnanin bende bu kadar zor olduğunu bilmiyordum fotoğraf atmak istemiyorum kaldırılmıyor diye takmamaya çalışıyorum sizin burnunuzu gördüm güzeldi şimdi nasıl güzel miKaç yaşındasınız merak ettım ? Ailenızın sıze bu yaklaşımı çok yanlış gerçekten zaten psikolojiyı bozan bır sureç bu ameliyat ailenızınde üstunuze gelmesı hoş degıl. Fotoğraf atarsanız yorumlayabılırım buyuk ıhtımal gun gectıkce burun ucunuz düşecektır üzülmeyın kötu yorumlara kulak asmayın
Darısı başıma böyle yorumlar moral oluyo sağolun, burun ucum büyük ödemlerden öyle duruyordur belki eskisinden bile büyük doktor ucunu küçülttüm dedi bu kadar şişeceğini beklemiyordum kalın deriliyimBurun ameliyattan sonra yavaş yavaş salıyor kendini ve düşüyor ben şuan 4. Ayımdayım geçen aya kadar bile burnum çok kalkık geliyordu ama şuan indi keşke daha fazla inmese diyorum. O yüzden kendinizi hiç üzmeyin burnunuz düşer bir aya kadar ucunun büyüklüğünüde anlayamadım tam olarak neyi sorduğunuzu
Ben size bişey diyim mi benim ikinci ayda yüzüm bile şişti hala ki burun ucu en çok şişen ve en son düzelen yer hele ki kalın deride iyileşme daha geç oluyor bende kalın deriliyim bu arada ben ilk ameliyattan çıktığımda burun kemerim olduğu gibi duruyordu burun deliklerim asimetrikti ve burnum çok kalkıktı ucuda top gibiydi bir elimde ayna bir elimde telefon burdan habire burun estetiğiyle ilgili yazıları okuyordum psikolojim alt üst olmuştu.sonrasında burun kemerim 1. Ayda geçti burun kalkıklığım ve burun deliklerimdeki asimetri 3. Ayda geçti şuan 4. Ayımdayım ucu hala top hafif bir incelme var sanki ama ben inanıyorum o da düzelicek. Benim burun ameliyatında anladığım tek şey sabır hele ki kalın deriliysen. ( kendini üzme kimsenin söylediğini takma inşallah bir kaç aya kadar bariz düzelmeler yaşayacaksın o zaman havanı atıcaksın herkese)Darısı başıma böyle yorumlar moral oluyo sağolun, burun ucum büyük ödemlerden öyle duruyordur belki eskisinden bile büyük doktor ucunu küçülttüm dedi bu kadar şişeceğini beklemiyordum kalın deriliyim
Şuan şekli güzel tabi de onun hep içte sıkıntı oldu nefes alamadı kikirdak eklediler vs şuan iyi bakalım inş sorun olmaz sende dert etme şükret bak inecek eminim inmezse de sabret bir yol bulunur5 ameliyat mı ay inanamıyorum Allah yardımcısı olsun ablanızın ilk zamanları öyleydi sanırım tecrübelisiniz? Şu an burnu nasıl güzel mi çok güzeldir umarım
Ya ne güzel anlattınız çok teşekkür ederim inanıyorum düzelecek sayenizde inancım yerine geliyo 4 aya kadar beklicem sabretmeye çalışıcamBen size bişey diyim mi benim ikinci ayda yüzüm bile şişti hala ki burun ucu en çok şişen ve en son düzelen yer hele ki kalın deride iyileşme daha geç oluyor bende kalın deriliyim bu arada ben ilk ameliyattan çıktığımda burun kemerim olduğu gibi duruyordu burun deliklerim asimetrikti ve burnum çok kalkıktı ucuda top gibiydi bir elimde ayna bir elimde telefon burdan habire burun estetiğiyle ilgili yazıları okuyordum psikolojim alt üst olmuştu.sonrasında burun kemerim 1. Ayda geçti burun kalkıklığım ve burun deliklerimdeki asimetri 3. Ayda geçti şuan 4. Ayımdayım ucu hala top hafif bir incelme var sanki ama ben inanıyorum o da düzelicek. Benim burun ameliyatında anladığım tek şey sabır hele ki kalın deriliysen. ( kendini üzme kimsenin söylediğini takma inşallah bir kaç aya kadar bariz düzelmeler yaşayacaksın o zaman havanı atıcaksın herkese)
Tekrar ameliyat olamam ailem izin vermez zor ikna ettimŞuan şekli güzel tabi de onun hep içte sıkıntı oldu nefes alamadı kikirdak eklediler vs şuan iyi bakalım inş sorun olmaz sende dert etme şükret bak inecek eminim inmezse de sabret bir yol bulunur
Moralim yerine geliyor böyle okuyunca çok teşekkürler tam anlamıyla kaçıncı ayda indi acaba? :)Merhaba.burnunuz zamanla inecek inanın.benim burun ucum ilk zamanlar çok kalkıktı.herkes çok kaldırmış burun ucunu bu ne böyle, estetikli olduğu çok belli oluyor diyordu.şimdi 6.Ayımdayım.o kalkıklıktan eser kalmadı.tamamen oturdu şimdi.ucu bayağı düştü.bence sabret.2 ay çok erken konuşmak için.6.ayda hala burun içi şişlerim var.düşün artık.iniyor zamanla.sabret canım
Gerek kalmayacak inecek ödemler gidince herkes daha çok beğenecek hem sen mutlu ol kimseye takilmaTekrar ameliyat olamam ailem izin vermez zor ikna ettim
Burun ucu en son inen yer.4. Ayda inmeye başladı.hatta doktorum tam anlamıyla iyileşme bir yılı bulur demişti.rahat ol.arkana yaslan.yeni burnunun keyfini çıkar.söylenenlere takılma.sonuçta anladiklari bir konu değil.Moralim yerine geliyor böyle okuyunca çok teşekkürler tam anlamıyla kaçıncı ayda indi acaba? :)
Teşekkür ederim sabırla 6 ay beklemeye çalışıcam doktorum 6 ayda tam oturur dedi bana 1 sene demedi burun kökümdeki morluk hafif çizgi gibi tam anlamıyla iyileşmedi sanırım geç iyileşiyorum 1 senede oturur benimde ucu düşsün küçülsün yeter süper olur sizin 6 ay oldu değil mi ilk günden bu güne ciddi fark oldu mu?Burun ucu en son inen yer.4. Ayda inmeye başladı.hatta doktorum tam anlamıyla iyileşme bir yılı bulur demişti.rahat ol.arkana yaslan.yeni burnunun keyfini çıkar.söylenenlere takılma.sonuçta anladiklari bir konu değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?