Ailem burnumu beğenmedi moralim bozuk

Bu arada benim burun ucum cok dusmeyecekmis dr aradaki kasi kestim dedi dusmesin diye mesafem kisaydi cok dussun istemiyorum bende kalkik hosuma gitti dr duser diyosa duser dusmez diyosa dusmez

Bu arada benim burun ucum cok dusmeyecekmis dr aradaki kasi kestim dedi dusmesin diye mesafem kisaydi cok dussun istemiyorum bende kalkik hosuma gitti dr duser diyosa duser dusmez diyosa dusmez
Bana hafif inicek dedi kas olayını bilseydim doktora sorardım siz memnunsanız çok iyi illa kası kesmek zorundalar mı ki of çok kötü oldum inmez yani

İnşallah benim kesmemiştir doktor sorun olursa 6 ay sonra gel dedi telefonla yarın arayıp sorsam mı

İnşallah benim kesmemiştir doktor sorun olursa 6 ay sonra gel dedi telefonla yarın arayıp sorsam mı
bence kafani karıştırma benim cok dusuktu bi daha dusmesin diye belki bende bugun ogrendim cok esniyorum bisey olurmu dedim hayir ben aradaki kasi kestim.dedi :) gulunce ve esneyince kipirdamiyor burnum

Bana hafif inicek dedi kas olayını bilseydim doktora sorardım siz memnunsanız çok iyi illa kası kesmek zorundalar mı ki of çok kötü oldum inmez yani
deri kendini salicak bndede sendede ama septum.ne ise o ucu bariz inmez seni gormedende yorumlamak yanlis olur

Canim hic kendini uzup durmadan aynaya bakma o burnun daha cook degisecek haftalik resim cek ne demek istedigimi anlarsin odemler gittikce seklini alicak 6. Ayinda tamamen oturacak jeyfini cikar bence seen memnunsan kimseyede nasil olmus diye sorma sonucta eski burnundan daha iiyi olucak inan bana

Çok teşekkür ederim siz ameliyat oldunuz mu?

Bu ne güzel bi yorum oldu böyle bende şu an bi elimde ayna bi elimde telefon yorum arıyorum moralimi düzeltecek ama insan yinede bilemiyo sanki benimki hiç inöicek gibi bugün22 günlük pldu

Nasıl bir burun olduğunu çok merak ettim.fotoğraf paylaşır mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…