ben seni cok iyi anliyorum canim. benim eski sevgilimin kisiligini annem cok begenirdi,cok saygili,duzgun derdi ama tipini hic begenmezdi,yanima yakistirmiyordu,kisaymis sismanmis falan fistik..cildiriyordum nerdeyse.
ablamin sozlusu de tegmen,uzun boylu cok yakisikli degil acikcasi ama annemin gozunde bi harika cocuk.
surekli ayril,bunla evlencen mi hem o kürt(erzurumluydu). bilmem ne..anlasamazsiniz soyle boyle... anlatamam ya nasil mutsuz oldugumu.
hayir anne ben onu seviyorum dedkce annem kucumseyici gozle bakiyordu.
su an ayriyiz. sevgilim beni terketti evet,annemlik bi durum yok ama annemin basinin etini yedim ilk zamanlardaa.cocuk senin yuzunden birakti beni,senin dusuncelerinden korktu iste falan filan

bunu bi sonraki iliskimde yapmasin diye surekli soylenip durdum cunku annemin dusunceleri yuzunden surekli bi baski altindaydim.ayni seyleri yasamak istemezdim tekrar..
"niye herseyi anlatiyorsun" diye de geri bana cikisti. tanisiyorlardi zaten saka yollu da demisti bir kez cocuga telefonda. "sen kendin yuzune de soylemistin anne" dedim ben de.
ama annemin yuzundeki o uzuntuyu anlatamam,basinin etini yedim.
sevgilim de kurt degildi ayrica,ki kurt olsa da ben sevmisim sonucta,ama yok annem sevmezse olmaz..
ayrilali 4 ay oldu gecen bana diyor "hic aramiyor mu,arasin hemen barisirsin sen,tukurdugunu yala,affet" falan.
oyle iste, Allah yardimcin olsun canim gercekten zor.
(ozellikle dip not dusuyorum arkadaslar,annem irkci bi insan degildir.Kurt Turk ayrimi yapmaz.etrafimizdaki evliliklerden cikardigi sonuc su:anlasmak zor oluyor,adetlerimiz farkli vs vs. bi akrabamiz bosanmisti bu yuzden. arkadasin dedigi gibi durum bende de. hem belki yanima yakistiramiyordu,baska yerlerden aklimi bulandirmaya calisiyordu bilemiycem. bilmek de istemiyorum. cunku gercekten cok can sikici bir olay...).