Ailem evlenmemi istemiyor

Ayzagibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
819
1.187
113
Merhaba Arkadaşlar.
Uzun süre bi islikim var. Annem ve babam gorustugum kişiyle eğlenmeli istemiyorlar.Nedenleri yaş farkı 7 yaş var ve isini sorun ediyorlar. Farklı şehire gideceğimi de sorun ediyorlar. Aslinda sorun meslegi degerleri bahane.Biz istemiyoruz sen istiyorsan ne yapıyorsan yap dediler. Tanışmak bile istemiyorlar.
Yardımcı olursanız gecekten çok sevinirim.

Son düzenleme:
7 yas cok.deglms ama hc ayrinti vermemissnz durup duruken dememislerdir herhalde

anne ve babanızın istememesinde gerçekten haklı bi sebep varsa evlenmeyin...
inanın ben anne baba rızası çiğneyip mutlu olan görmedim...
ama sebepleri haklı sebepler olmalı...
yani karaktersizdir, gerçekten maddi imkanları çok sınırlıdır, ailesi sorunludur vs..
sizdeki durumu bilemiyorum elbette...

anne ve babanızın istememesinde gerçekten haklı bi sebep varsa evlenmeyin...
inanın ben anne baba rızası çiğneyip mutlu olan görmedim...
ama sebepleri haklı sebepler olmalı...
yani karaktersizdir, gerçekten maddi imkanları çok sınırlıdır, ailesi sorunludur vs..
sizdeki durumu bilemiyorum elbette...

Ailem çocuk la da tanışmak istenmiyor ki karakteri hakkında yorum yapsınlar.

can
Merhaba Arkadaşlar.
Uzun süre bi islikim var. Annem ve babam gorustugum kişiyle eğlenmeli istemiyorlar.Nedenleri yaş farkı 7 yaş var ve isini sorun ediyorlar. Biz istemiyoruz sen istiyorsan ne yapıyorsan yap dediler. Tanışmak bile istemiyorlar.
Yardımcı olursanız gecekten çok sevinirim.
canim gecen sene bu zamanda bende senin gibiydim ama bizimkiler yas farkini deil farkli sehire gondrmek istemiyolardi hatta esimle 10 yas var aramizda babamda tanismak istemiyodu basta ama kayinvalidem kayin babam falan haber vermeden gelip istediler bi kac kez babam pes etti 2 ay sonunda verdi beni suan 7 aylik evliyim ve bizimkiler cok seviyo esimi kader olmussa kavusursunuz zaten insAllah butün sevenlerin kavusmasi icin dua ediyorum umarim sende kavusursun

can
canim gecen sene bu zamanda bende senin gibiydim ama bizimkiler yas farkini deil farkli sehire gondrmek istemiyolardi hatta esimle 10 yas var aramizda babamda tanismak istemiyodu basta ama kayinvalidem kayin babam falan haber vermeden gelip istediler bi kac kez babam pes etti 2 ay sonunda verdi beni suan 7 aylik evliyim ve bizimkiler cok seviyo esimi kader olmussa kavusursunuz zaten insAllah butün sevenlerin kavusmasi icin dua ediyorum umarim sende kavusursun

Çok sevindim sizin adına bana da umut oldunuz. Ama erkek arkadaşım habersiz gelmeyi uygun görmüyor bizimkiler bunu istemezler.

Ben de farklı şehire gidecem ama benim ablamlar da farklı şehire gelin gittiler.
Isinden dolayı istemiyorlar gerisini bahane ediyorlar.
Amin inşallah bana da dua edin ;)

Personel canım.
Maaşlar denk değil. Benim maaşım 2 katı oluyor
İleride sorun olabilir ...siz onun maaşını kucumsemeseniz bile.o kompleks yapabilir...belki siz zamanla memur olmayan biriyle evlendiğiniz için mutsuz olursunuz zamanla.bunlarin hepsi bir olasılık.

Ailem çocuk la da tanışmak istenmiyor ki karakteri hakkında yorum yapsınlar.
valla o kısmını bilmem ama ikna edip tanıştırın bir şekilde...
7 yaş büyük bir fark değil...
işi ne bilmiyorum ama rızıktır helal kazanıyorsa sorun yok...

benimde nişanlanacagım adamla aramda 7 yas var. neden istemıyorlr ? acaba . ayrıntı verirmisiniz?

Back
X