ailem evliliğimize çok müdahale ediyor lütfen yardım edin..

tolerant

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
42
0
6
Ankara
ailem eşimi tanıdıkları günden beri sevemedi ben eşimi çok seviyorum. 4 yıllık evliyiz. annem uzakta olmamıza rağmen evimizdeki herşeyi arayıp sorar merak eder. babam ve annem devamlı eşimi eleştirir bana onu karalamaya çalışır biz farkında olmanı istiyoruz senin iyiliğini düşünüyoruz gibilerinden laflarla beni kendilerine bağlamaya çalışıyorlar. güya ben çok safım hiçbirşey göremiyorum. 4 yıllık evliyim arkadaşlar 2 çocuğum var. devamlı eşime arkasından küfür ederler dalga geçerler. ben uyarırım ama beni hiç sallamıyorlar..bizim birbirimizi sevmemizi kıskanıyorlar sanki.

insanın kendi ailesi yapınca ne yapacağını şaşırıyor. ben bekarken hep benle kavga ederlerdi benden de kaynaklanan şeyler vardı. ama şimdi beni çok seven koruyan durumuna geçtiler. herşeye karışma hakları olduklarını düşünüyorlar. ben çalışıyorum maaşımı onlara vermemi istiyorlar. elin oğluna yediriyorsun diyorlar. ev aldık borçlarımız var onlara şimdiye kadar hiç para vermedim. babam en son eşimin yüzüne sen bizi ayırdın senin şu huylarından nefret ediyoruz gözüm üzerinde gerekirse kızımı senden boşatcam falan demiş..eşim şok olmuş.. ama onları artık görmek istemiyorum diyor..ne yapacağım ne yapmalıyım lütfen yardım edin..

görüşmek istemiyorsan görüşme canım bu kadar basit
eşinin suçu yoksa çocuklarının babasına bu şekilde kimse davranamaz
eşinin ailesi aynı muameleyi sana yapsa ne yapardın diye bi düşün
kendi ailene ona göre davran uzak tut

eşim tamamen masum değil ama eşim ben onu her haliyle kabul etmiş sevmişim. aileminde artık evli olduğumu kabul etmesini bekliyorum. ama onlar hala beraber yaşadığımızı zannediyorlar.(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…