• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem geç dönmeme izin vermiyor

Peki ise kaçta gidiyor sevgiliniz? Sabahları buluşup kahvaltı yapabilirsiniz mesela o ise gidene kadar görüşebilirsiniz.
Onun dışında ailenizi çok haksız bulmadım hala onlarla yaşıyorsunız eve geç gelmenizi dert etmeleri normal.
Yani akşam ezanında evde ol gibi bı durum yok sonuçta 11.30 evet geç bir saat.
Üzgünüm ama yalan dolanla bı yere kadar.
Sevgiliniz iş saatlerini vs ayarlayabilir ayrıca o nasil is yahu hiç tatili falan yok .
İsten ziyade staj gibi oldugundan boyun egmek zorunda.. 9.00 is basi. Evet ailem cok baski uygulamiyo benim istediğim ekstra bir saat daha

O işler öyle olmuyor yani ayarlayabilir gibi düşünceler elde patlıyor genelde. Benim geçen sene bi flörtüm vardı üstelik çömez falan da değildi yönetici pozisyonundaydı ama asla hafta sonu izin kullanamazdı ve işten çıkışı en erken 22 idi. Sabahları geç giderdi ama ben de çalıştığım için denk gelemezdik. Sonra ayrıldık zaten.
Saka gibi ya neden boyle yaparlarki...

Aile evinde olunca malesef ki o evin kurallarına uymak gerekiyor. Sizi anlıyorum bu arada ama her evin yazılı olmasa da belirli kuralları vardır. Nadiren bu kurallar esnetilebilir ama düzenli şekilde olmaz. Ben yapılacak bi şey yok diye düşünüyorum. Yalana baş vurmanizi ise asla tavsiye etmiyorum hani arada mecbur bir iki kez söylediniz ama bu düzenli olursa tahmininizden çok daha olumsuz şeyler yaşanabilir:( kanı kaynayan iki sevgilisiniz farkındayım ama sonuçta bu da geçici bir süreç şu an için mevcut şartlara uymaktan başka çözüm olduğunu düşünmüyorum.:(

En fazla 60 gün staj süresi vardır erkek arkadaşın, biraz idare edin sonrasında zaten bu geç saatler derdi olmaz.

Back
X