- 17 Ağustos 2011
- 25.510
- 161.930
- 798
Iste benim cocuklugum arkadassiz,evde ablamla kitap okuya okuya gecti. Mahallenin kadınları yaz gecesi 12ye kadar sokakta otururdu,cocuklarin sesi gelirdi. Ben saat 10da coktan yataga gonderilmis olurdumYorumlarınızdan sizi tanıyorum da.. Oldukça özgüvenli biri olduğunuzu düşünüyorum. Böyle bir anneden nasıl böyle biri yetişmiş şaşırtıcı..

Ne yuzme ogrendim, ne paten... Okul gezisine bile gondermezdi annem,korkardı. 16 yasinda sabah cikip aksam donmeli canakkale sehitlik gezisine bile zor vize çıktı :)
Cocuklugumdan hatırladığım anilarim gercekten cok az. Mutsuz bir çocuk degildim,aile sevgisi hissederdim ama ot gibi yasadim-dizim kanamadan büyüdüm.
Bu yuzden bana bir aydinlanma geldi. Universiteye basladigim gibi kendi hayatimi elime almaya calistim. Cunku akisina birakarak gecen 18 senede bir adim ilerlememisim. Yine akisina biraksam bir adim ilerlemeden bir 18 sene daha yasardim...
Yengec burcuyum, anilarim benim icin cok kıymetli.O yüzden kendime guzel anilar yaratmaya cabaliyorum. Ozguvenden ziyade bundan bence çabam