- 7 Şubat 2011
- 860
- 333
- 123
Baba herşeyime karışıyor. Pankek yapmak çikolata ile yemek istiyorum malzemeleri kendi paramla alıyorum. Yine de kızıyor. benden eve düzenli olarak para vermemi istiyor. Eve destek ol diyor. Ben zaten burçlarım la uğraşıyorum. Internet ve telefon faturasını ben ödüyorum. Bir dondurma bile alsam gelirken evdekilere de aliyorum. Annem bazen telefon ediyor gelirken bana siparişler veriyor ve alıyorum. yani benim de katkım oluyor.
ben 25 yaşındayım evlenmek gibi bir planım mahallesef yok çünkü hayatımda biri yok kimseye güvenemiyorum. Ve sanırım evdekiler benim onların yaşamamdan rahatsız oluyor. Artık bende onlardan rahatsız olmaya başladım. Önüme çıkan ilk adam la sevmeden evleneceğim diye korkuyorum. Evlenip mutsuz olmaktan daha çok korkuyorum. Başka bir şehirde tek başına yaşayabilme imkanım yok. Iyi bir iş imkanım olsa hiç durmam burda ve evlnmem de. Kizlar cok mutsuzum agliyorum hergun ama hergun..
ben 25 yaşındayım evlenmek gibi bir planım mahallesef yok çünkü hayatımda biri yok kimseye güvenemiyorum. Ve sanırım evdekiler benim onların yaşamamdan rahatsız oluyor. Artık bende onlardan rahatsız olmaya başladım. Önüme çıkan ilk adam la sevmeden evleneceğim diye korkuyorum. Evlenip mutsuz olmaktan daha çok korkuyorum. Başka bir şehirde tek başına yaşayabilme imkanım yok. Iyi bir iş imkanım olsa hiç durmam burda ve evlnmem de. Kizlar cok mutsuzum agliyorum hergun ama hergun..
Son düzenleyen: Moderatör: