ailem ilişkime karşı çıkıyor yardim edin :/

Askgulu888

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
32
8
1
27
Merhaba kızlar. Ben 19 yaşında üniversite 2. Sınıf öğrencisi bir kızım. Yaklaşık 2 aydır sevgilimle ayrıldım. Ailem ayırdı desek daha doğru olur. Şimdi ben en başından anlatayım. Biz bu çocukla 3 sene önce tanıştık. İkimizde üniversiteye hazirlaniyoduk o donemde. Ilk tanistigimizda da cok begenmistim onu ama bilemiyorum guvenememistim sanki. Aslinda cok farKli insanlariz. Ben kendimi hep dersime kitaplarima verdim. Cok caliskanimdir. O tam aksi, ders calismayi pek sevmez, boksla, sporla cok ilgili. Neyse o zaman bu bana acilmisti seviyorum demisti ben de dusunmek istemistim o sirada bana hediyeler falan getiriyodu surekli. Sonra ben hayir dedim o da tamam arkadas olalim dedi. Ama cok israr ediyordu sevgili olmamiz icin cok seviyorum diyodu. Sonra universite sinavi oldu, ben tip fakultesini kazandim, o da isletme. Ben bunu sevmiyodum o zaman acik acik da soyluyodum hep. Bu sene eylulde ben evet dedim sevgili olduk sonunda guvenmistim ona. Ama sorun su ki, bu sene kuzenim de benim universiteyi kazandi o da birinci sinif simdi. Bu bizi birlikte gormus. Fotografimizi cekip anneme gondermis. Annem delirdi tabi telefonumdan cocugun numarasini buldu aradi kizimin pesini birak bi daha rahatsiz etme falan dedi. Sonra meger annem bunun ailesini arastirmis hic tekin insanlar degil kizim bu cocukla sen mutlu olamazsin dedi. Gorusmemize de izin vermiyor. Ne yapmaliyim sizce kizlar? Dusune dusune kafam allak bullak oldu.

Annen haklı bence. Ama araştırmaları sonucu neden tekin olmadıkları kanısına varmış, sana bunları da anlatsın ki aklında soru işareti kalmasın.

İstisnalar illa ki vardır ama ailesinin istemediği insanla evlenip mutlu olanı yok gibi.

Evlendikten sonra ''annem meğer haklıymış'' diye konu açma sonra buraya. İyi düşün. Hiç öyle ''tüm dünyaya karşı çık, aileni karşına al, aşkının peşinden git'' diyemeyeceğim. Gerçek hayat pembe dizilere benzemiyor çünkü.

Yok zaten gorusmuyorum, konusmuyorum. Ama Yani sevdigine inaniyorum ben. Yoksa niye 3 sene hic vazgecmesinki?

Kuzenin çok fena imiş.. ona dikkat et..
Neden ailesini begenmemis annen bunu sorgula.. ne duymuş.. nasıl bulmuş ailesini bu arada tek çocuğun isminden..
Sevgilin ne diyor bu konuda?
İleride Hayır diyeceklerine eminsen iyi düşün..

Bu nedir böyle flash tv nin canlandırmları geldi aklıma. Kuzen de ne fitneciymiş öyle
.
Sorma kardes. Kiz 1 aydir gelmis universiteye beni takip ediyor her yerde. Bir de neden beni takip ediyosun diyorum etmiyorum diyo. E fotografi nasil cektin o zaman?

Kuzenin çok fena imiş.. ona dikkat et..
Neden ailesini begenmemis annen bunu sorgula.. ne duymuş.. nasıl bulmuş ailesini bu arada tek çocuğun isminden..
Sevgilin ne diyor bu konuda?
İleride Hayır diyeceklerine eminsen iyi düşün..
Annesini taniyomus uzaktan uzaga. Iyi insanlar degil dedi. Cocugu da sevmiyo kotu biri oldugunu, ilerde pisman olacagimi soyluyor.

önüne bak daha 2. sınıftasın tıp ağır bir meslek. geleceğini düşün
zaten oyle yapiyorum tamamen meslegime odaklanmaya calisiyorum da ama bu mesele kafami cok kurcaliyo son zamanlar. Cocugun da annem arayinca hemen vazgecmesi falan cok garip geliyor.

Annesini taniyomus uzaktan uzaga. Iyi insanlar degil dedi. Cocugu da sevmiyo kotu biri oldugunu, ilerde pisman olacagimi soyluyor.

Simdiden bu kadar kötü düşünüyorsa.. ilerisi zor.. o çok seviyor bu yüzden mi kopamiyorsun.. Aile istemeyince kıymeti bindirme sakin.. ailenden kıymetli birsey yok..

Annen haklı bence. Ama araştırmaları sonucu neden tekin olmadıkları kanısına varmış, sana bunları da anlatsın ki aklında soru işareti kalmasın.

İstisnalar illa ki vardır ama ailesinin istemediği insanla evlenip mutlu olanı yok gibi.

Evlendikten sonra ''annem meğer haklıymış'' diye konu açma sonra buraya. İyi düşün. Hiç öyle ''tüm dünyaya karşı çık, aileni karşına al, aşkının peşinden git'' diyemeyeceğim. Gerçek hayat pembe dizilere benzemiyor çünkü.
Ben de sonradan pisman olmaktan korkuyorum. Zaten erkek arkadasimin davranislari da cok garip. Annem arar aramaz facebook'tan cikardi hemen. Hesabimin sifresi vardi onda, mesajlari da silmis. 3 sene oyle surunen adam hemen pes etti.

zaten oyle yapiyorum tamamen meslegime odaklanmaya calisiyorum da ama bu mesele kafami cok kurcaliyo son zamanlar. Cocugun da annem arayinca hemen vazgecmesi falan cok garip geliyor.
çocuk adı üstünde 19 yaşında daha ergenlikten yeni çıkmış. ne yapacaktı. eski türk filmleri hesabı siz benim sevgime karşı çıkamazsınız mı diyecekti canım. bugün sen olursun yarın başkası laylaylom zamanları şimdi sizin yaşınız

o zman yapacak bir şey yok. Tembel teneke bi oğlan için aileni karşına mı alacaksın.
Zor bölümdesin okuluna bak. Kuzeni de kolla. İlla açık verir :)

Anneni dinle ,biraz kendine zaman ver,derslerine yoğunlaş,zor bir alanın var,dünyanın sonu değil,zaten çok ta aşıkdeğilsin gibi belkide içten içe sende ters birşeyler olduğunu hissediyorsun,adam aşırı ısrarcı gibi geldi,dikkat et....(kuzeninede pes yani,acar hafiye işbaşında)

Ben de sonradan pisman olmaktan korkuyorum. Zaten erkek arkadasimin davranislari da cok garip. Annem arar aramaz facebook'tan cikardi hemen. Hesabimin sifresi vardi onda, mesajlari da silmis. 3 sene oyle surunen adam hemen pes etti.

bence çıkar hayatından. gerçekten sevse bile sevgi her şeye yetmez. zaten baksana hemen facebooktan çıkarmalar falan... neden tekin değillermiş söyledi mi annen?

Aileni dinle.
Tekin insanlar değilse basına çok büyük iş bile açılabilir.

Yani derslerine odaklan.
Dengin zaten gelir bulur seni

Simdiden bu kadar kötü düşünüyorsa.. ilerisi zor.. o çok seviyor bu yüzden mi kopamiyorsun.. Aile istemeyince kıymeti bindirme sakin.. ailenden kıymetli birsey yok..
Yok aksine annemin anlattiklarindan sonra bir daha da gorusmem. Tabiki ailemden kiymetli degil.
çocuk adı üstünde 19 yaşında daha ergenlikten yeni çıkmış. ne yapacaktı. eski türk filmleri hesabı siz benim sevgime karşı çıkamazsınız mı diyecekti canım. bugün sen olursun yarın başkası laylaylom zamanları şimdi sizin yaşınız
tabi ki oyle bi sey beklemiyodum ama bunca zaman o kadar yalvarip sonra bi aramadan sonra hemen beni silmesi bi mesaj bile yazmamasi kafami karistiriyor. Ustune bi de sosyal medyadan "seven insan gelir" falan tipli icerikler paylasip bana gonderme yapiyor guya. Halbuki konusur konusmaz butun iliskiyi ilk kesen o oldu.

Back
X