Merhaba kızlar. Ben 19 yaşında üniversite 2. Sınıf öğrencisi bir kızım. Yaklaşık 2 aydır sevgilimle ayrıldım. Ailem ayırdı desek daha doğru olur. Şimdi ben en başından anlatayım. Biz bu çocukla 3 sene önce tanıştık. İkimizde üniversiteye hazirlaniyoduk o donemde. Ilk tanistigimizda da cok begenmistim onu ama bilemiyorum guvenememistim sanki. Aslinda cok farKli insanlariz. Ben kendimi hep dersime kitaplarima verdim. Cok caliskanimdir. O tam aksi, ders calismayi pek sevmez, boksla, sporla cok ilgili. Neyse o zaman bu bana acilmisti seviyorum demisti ben de dusunmek istemistim o sirada bana hediyeler falan getiriyodu surekli. Sonra ben hayir dedim o da tamam arkadas olalim dedi. Ama cok israr ediyordu sevgili olmamiz icin cok seviyorum diyodu. Sonra universite sinavi oldu, ben tip fakultesini kazandim, o da isletme. Ben bunu sevmiyodum o zaman acik acik da soyluyodum hep. Bu sene eylulde ben evet dedim sevgili olduk sonunda guvenmistim ona. Ama sorun su ki, bu sene kuzenim de benim universiteyi kazandi o da birinci sinif simdi. Bu bizi birlikte gormus. Fotografimizi cekip anneme gondermis. Annem delirdi tabi telefonumdan cocugun numarasini buldu aradi kizimin pesini birak bi daha rahatsiz etme falan dedi. Sonra meger annem bunun ailesini arastirmis hic tekin insanlar degil kizim bu cocukla sen mutlu olamazsin dedi. Gorusmemize de izin vermiyor. Ne yapmaliyim sizce kizlar? Dusune dusune kafam allak bullak oldu.