ailem ilişkime karşı çıkıyor yardim edin :/

Annenin telefonuna gökten düştü o resimler doğru ya :işsiz:
Evet baya inkar ediyo. Arkadaslarim da goruyo beni resmen takip ettigini ama inkara devam hala. bir de benim bu kiza simdiye kadar hic kotulugum degmedi zaten senelerde bir gorurduk bir birimizi simdiye kadar. Resmen nefes aldirmiyo giydigim kiyafetleri gorup annesine agliyormus o guzel seyler giyiniyor diye (pahali da giyinmem aslinda ama ozenle secerim aldigim kiyafetleri) arkadaslarimin bile iliskilerini arastirmaya calisiyor. oyle de kotu, seytan bir kiz iste.

Evet baya inkar ediyo. Arkadaslarim da goruyo beni resmen takip ettigini ama inkara devam hala. bir de benim bu kiza simdiye kadar hic kotulugum degmedi zaten senelerde bir gorurduk bir birimizi simdiye kadar. Resmen nefes aldirmiyo giydigim kiyafetleri gorup annesine agliyormus o guzel seyler giyiniyor diye (pahali da giyinmem aslinda ama ozenle secerim aldigim kiyafetleri) arkadaslarimin bile iliskilerini arastirmaya calisiyor. oyle de kotu, seytan bir kiz iste.

Bu kızın dersi dürsü, işi gücü yok mu oturup sizi gözetliyor? Annesine şikayet edin. Gerçi ana da kendi gibiyse...

Sırlar dünyası vol 384738

Anneni dinle, zaten daha küçüksün.Ne güzel tıp kazanmışsın.
Senin yerinde olsam okulum bitene kadar bırak erkeği , erkek sineklere vaktimin 1 dakikasını yedirtmem.

He kuzenine de iyi bir ders vermelisin.ne kadar ayıp..

Merhaba kızlar. Ben 19 yaşında üniversite 2. Sınıf öğrencisi bir kızım. Yaklaşık 2 aydır sevgilimle ayrıldım. Ailem ayırdı desek daha doğru olur. Şimdi ben en başından anlatayım. Biz bu çocukla 3 sene önce tanıştık. İkimizde üniversiteye hazirlaniyoduk o donemde. Ilk tanistigimizda da cok begenmistim onu ama bilemiyorum guvenememistim sanki. Aslinda cok farKli insanlariz. Ben kendimi hep dersime kitaplarima verdim. Cok caliskanimdir. O tam aksi, ders calismayi pek sevmez, boksla, sporla cok ilgili. Neyse o zaman bu bana acilmisti seviyorum demisti ben de dusunmek istemistim o sirada bana hediyeler falan getiriyodu surekli. Sonra ben hayir dedim o da tamam arkadas olalim dedi. Ama cok israr ediyordu sevgili olmamiz icin cok seviyorum diyodu. Sonra universite sinavi oldu, ben tip fakultesini kazandim, o da isletme. Ben bunu sevmiyodum o zaman acik acik da soyluyodum hep. Bu sene eylulde ben evet dedim sevgili olduk sonunda guvenmistim ona. Ama sorun su ki, bu sene kuzenim de benim universiteyi kazandi o da birinci sinif simdi. Bu bizi birlikte gormus. Fotografimizi cekip anneme gondermis. Annem delirdi tabi telefonumdan cocugun numarasini buldu aradi kizimin pesini birak bi daha rahatsiz etme falan dedi. Sonra meger annem bunun ailesini arastirmis hic tekin insanlar degil kizim bu cocukla sen mutlu olamazsin dedi. Gorusmemize de izin vermiyor. Ne yapmaliyim sizce kizlar? Dusune dusune kafam allak bullak oldu.
Canın annen ne dese doğrudur bak ne guzeel akıllı bı kızsın okulunu oku guzel yerlere gel inş.karsına cok guzel insanlar cıkacak bence sıkıntılı bır ailesi varmıs boksa meyıllı dıyosun ne bılıyım bosver bence.üniverstenı oku gez toz.annlere hersyın doğrusunu bılır senın kötuluğunu asla ıstemez.arkadslarına kanma coğu senı kıskanır unıv cağında ıyı olmanı ıstemezler.bı an unıv zamanım aklıma geldı okulda bı tane pis cocuk varalkol sıgara tembellık ne desen onda var eşkıya gıbı senelerce kalmıs okulda geldı bana arkadsşlık teklıfı ettı. yakın arkadslarımda ay cok yakısırsınız hos cocuk falan .ne ısım olur elın ıtıyle köpegıyle bulassan kurtulmazsın zaten.anneler hısseder bosver canım.

Bu kızın dersi dürsü, işi gücü yok mu oturup sizi gözetliyor? Annesine şikayet edin. Gerçi ana da kendi gibiyse...
Annesi kendinden bile kotu. Simdi benim iki sinif arkadasim sevgililer ikisiyle de cok yakinim. Cocuk da yakisikli cocuk baya. Kuzen bunu gormus gitmis sormus aramis ismini soyadini bulmus cocugun. Annesine soylemis bir de begeniyorum cocugu yakisikli falan diye. Annesi de anneme anlatmis ben de o cocugun

Annesi kendinden bile kotu. Simdi benim iki sinif arkadasim sevgililer ikisiyle de cok yakinim. Cocuk da yakisikli cocuk baya. Kuzen bunu gormus gitmis sormus aramis ismini soyadini bulmus cocugun. Annesine soylemis bir de begeniyorum cocugu yakisikli falan diye. Annesi de anneme anlatmis ben de o cocugun
Ben de o cocugun arkadasimin sevgilisi oldugunu dedim. Annesi de kizinin stalkiyla gurur duyuyo

Ben de o cocugun arkadasimin sevgilisi oldugunu dedim. Annesi de kizinin stalkiyla gurur duyuyo

Sevgilisi olan çocuğu beğeniyor, peşine düşüp araştırıyor, sonra da gidip annesine anlatıyor ben bu çocuğa aşığım diye, annesi de aferin kızım diyor :KK57:

Kuzenin gazetecilik okusun, magazinci olur. Hiç kendini harcamasın. Annen ne diyor bu kuzene ve annesine? Görüşmeyin bunlarla. Bu ne be :deli:

Üniversitedeyken kendi denginde, ailenin karşı çıkmadığı, tamamen güven teşkil eden biri olmadığı sürece ilişki yaşamama taraftarıyım. Bu zamanlar bir daha geri gelmeyecek gez dolaş arkadaşlarınla, kulüplere üye ol.. ay annem karşı çıkıyor ay erkek arkadaşım trip atıyor gezmeme falan diye heba etmeyin ( sadece size değildir lafım )

Back
X