ailem k.v yuzunden evime gelmiyor..

yenievli13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2013
172
3
0
35
Ankara
Hayir.birlikte oturmuyoruz.ama birlikte oturandan da hic farkimiz yok.iki sokak otede oturuyor ve bir gun gelemediyse ertesi muhakkak gecelere kadar bizde.. inanilmaz rahat bir kadin.ve ne yazikki basta tavrimi koymayarak onu buna ben alistirdim sanirim..ben isteyken bile eve girp yattigini biliyorum.esimden anahtari aliyo.biliyorum cunku bazen herseyin yeri degisiyo.. inanilmaz rahatsizim.ama en ufak bir mesafe cabamda kadin hemen bni esime sikayet ediyo..aranizda cozun beni karistirmayin dese de ister istemez etkilendigini farkediyorum.

Ailem de araba ile 5 dk mesafe var-yok.annem asiri cekingen biri.yok gelenek gorenek yok su yok bu.evime geldigi ikidir daha.bazen gelmj istedigni biliyorum.kizinin evine felmk istemz mi insan.anne gel desem annene bi soyle yinede ayip olur gizlice toplanms gbi sen bi haber ver o da gelsin diyo.zaten kadin kesin burda oluyo veya hadi gelirse diye ona ben demeden gelmk istemiyolar.yani ailem sanki onunla oturuyorum gibi muamele yapiyor hey allahim ne sacma.ev bnm evim yaa .
Bugun de ne oldu.esim pogacami cok sever.kahvaltiya yap da yiyelm ddi.arkasina da.annemleri de cagr ddi.dun de ablam aramisti sana gelcm dye.esimin haberi yok.disardaydik unuttum demeyi.smdi ablam gelck desem belki annm gelsin dedm diye sanck.offf ne kotu bisey aramizda bunlari konusamamak.

Nasil mesafe koyacagim bu kadinla..yardim lutfen.tum hayatima mudahale etmeye calisiyo evi kndi evi gbi kullaniyo 4aylik evliyiz ilk haftadan bzde kalmaya basladi...
O zaman ses etmedim smdi ise tavr koysam hemn rahatsiz oluyo herks.

Girer yatak odama carsaflari degstrelim der yatagi acar cekmeceleri karistirir gizumun onunde.daha ben yokkn dusunun artik neyapiyodr.ters ters bakiyorm bsey demiyorum anlamiyo.

Annem babam benim evimin onun evi olmadigini buraya rahat gelebileceklerini bilsinler kacar gibi gitmesinler istiyorum..ne yapmaliyim ...

Canim esinin demesi gerekiyor sen desen yanlis anlasilir.ayni sekilde annenleride esinin davet etmesi lazim.sen davet edersen kaynanan beni gndrdi kendi tayfasini evinden cikarmiyo diye esini doldurabilir. Ozaman isler hepten karisir.

yahu nesi yanlış anlaşılacakmış yatağını açtığı zaman anne burası benim evim sen misafirsin yorulma ben sen gidince kendim yaparım de geç.
Ne bu yeni gelin ezikliği kardeşim ya kendinize gelin bu kadın bir ömür senin başına kalacak bu gidişle arkadaşım dikkat

ayy nasıl sinir oldum anlatamam,ben burdan böyleyken seni düşünemiyorum.
Birazda eşinin rahatlığından kaynaklanıyor bu.Resmen saçmalık ve ayıp.
Eşin koyucak sınırı,konuşucaksın.
Annemle dertleşmek istiyorum,yalnız kalmak istiyorum.Bunda ayıp bişey yok...
Eşin söylemiyorsa k.bakmasın kv.
Söyleme annenin gelicegini.Her geldiginde kvde gelmesine gerek yok.
Siz artık evlisiniz.
Ben olsam haber vermezdim.
Anahtarıda vermesin eşin.
Müsait degil ev özel eşyalarım ortada de.
En azından sen koy bi sınırı.
Daha 4 ay olmuş,geç değil.
Yoksa geçen senelerde hiç yapamazsin.

benim annem nasıl sınırını biliyorsa senin annende bilecek diyeceksiniz eşinize...

her şeye annemi de çağır olmaz ki aranızda yatsın oldu olacak...

vallahi ben ya sen bu düzeni boz ya da ben bu evi taşırım derdim...

sanki bizimkiler ana değil... sinir oldum

Kesinlikle
Eger simdi birsey yapmazsam basim fena halde derde girecek.daha neler neler var yazmadigim.offf.esim oyle alisikki annesininsu tavirlari cokk normal geliyo ona

Once bi bunun normal olmadigini gostermem lazm ama nasil.

Eltim on yillik evli.ona izinsiz gidemez.kiz bunu biliyormus mesafesini koymus.ev tutarlarken bile ben uzaktan istiyorum kotu olmayalim demis.ve suan nasilll iyiler.

Bn yakinim ve herseyim el altinda diye kotuyum.. kiz kardeslerini toplar gelir aksamin onunda..yabanci miyiz canim olsun gelecekler tabi demi der bide bana..saat akssm 10 misafr gelir bana.isten gelmisim yarin ise gdecegim vs.. dort ayda dert yumagi yapti beni ne diyim..

Valla.suan kiradayiz.burayi almayi dusunuyorlar.eve bahane bulamiyirum dort dortluk luks..isinmasi herseyi mukemmel.offf sans mi bndeki.simdi burayi istemiyorum dicm direk nedeni belli..

En buyuk derdim de su .. bn dort aydir vajinusmusum.egzersizdi suydu yapmam lazm esilmle yakinlasmam lazum cok acik yaziyorum ama kusira bakmyin.kapi caliyo pat diye geliyior istisnasiz hergun.onbir onikide gider o saatten snra bzde uyuyoruz zaten ertesi is..oyle geciyo gunler

Daha cinsel hayatimi bile oturtamadim bide bu cikti basima.

Ya gec gider uykmz gelr yada uyur salonda..esim evde biri varkn asla bsey yapmz..

En sonunda gecen gun ona da tak etti ama:) yakin oturmak da ne ktu demi hayatim her an cat kapi hic rahat deglz dedim.dogru diyosun dedi.

bence bunu tatlı dille söyle eşine sık sık bak daha düzelemedik kendimize sorunlarımıza zaman ayıramıyoruz daha ne kadar uzatacağız tabi gelsinler gitsinler ama bu kadar yatıya kalmak olmaz biz düzensiz yaşıyoruz , ben çabucak bu sorunumu çözmek istiyorum sende yardım et bana böyle gelen gidenle dahada uzayacak bu süre falan diye konuşun

ya ınanılmaz sınırlendım. gercekten allah sıze sabır versın cekılcek gibi deıl bu durum.
kvnızın yuzsuzlugu dusuncesızlıgı zaten tartısılmaz ama eşinizinde cok buyuk hatası var.kendısının başta rahatsız olup cozum bulması lazım bu duruma. ki bide vajinismus probleminiz var, eşinizin yerınde olsam bu işi çözene kadar başbaşa kalırdım sizinle anneymiş manneymiş çekilirmi daha bazı şeyler oturmadan? hıc acelesi yok heralde eşinizinde anlamadım ben
kv dede mesafe koyunca nıye sıkayet edıyomus? eltinizn evınde yayılamadı şimdi sizi mi kurban secti? ayıp ya ayıp terbıyesız kadın gelsın ortanıza yatsın bari. valla canım restını cek, eşim etkılenırmıs kv küsermiş bırak bunları yaa bırak etkılensın böle hayat surermi? onları uzmek ıstemıyosun ama kendını kullandırıyosun olmaz böyle..

ayrıca annenizde öyle düşüncene gelsin o da gunlerce otursun yayılsın evınızde.kv dede görsun.onun oglunun eviyse annenizinde kızının evi.annenız cok yanlış dusunuyor, davranıyor.dusuncelı olmaya calısıyor ama kvnızın ekmegıne yag suruyor baska hıcbısey deıl.sızın yerınızde olsam kendı annemıde hergun evıme getırtırdım zorlada olsa. belkı ozmn anlar kv..kendı kızının evıne cekınerek gıdermı bı anne ya. nası sinir oldum kvnize.kendi alanı sanki ondan baska kimse gidemıyor!!! kesınlıkle bu söledıgımı yapmalısınız yeter onun ekmegıne yağ sürmeyın artık..

kp yokmu
kv neden bu kadar rahatki
kv anlamıyorsa kp söyle
çeksin karısının kulagını
yoksa senin eşindende bi halt olmaz adam hayatından çok memnun

Bence eşine tek kelime etme bende 4 aylık evliyim haklısın diyecek haliyle ama sonra annesini savunacak bir şekilde kim olsa öyle yapar.
Direk k.v ile hallet meseleyi ama açık açık konuşarak değil imalı imalı laflar edersen bırakır sanıyorum. Özellikle komşunun misafirin yanında yaparsan daha etkili olur.Ne kadar ayıp benim k.v de aynı şekilde allah yardımcımız olsun insanın özeline girilmesi ne çirkin bir durum. Bağırsan bağırılmıyor sussan kendi kendini yiyip bitiriyorsun. Çok zor bir durum

Baştan bence tavrınızı koymanız lazımdı ne demek eşim yanlış anlarmış filan onun annesi nasıl geliyorsa benim annemde gelecek tabii ki hele eşinizin annesine anahtarı vermesi ne demek ya. Ev sahipleri evde yokken eve mi girilir. Annem gelecek derim eşime geçerim ne demek izin mi alıcam annemin gelmesi için siz annenizi de ezdiriyorsunuz. Bence buna bir son verin tamam aranızda az mesafe var geliyor ama annen gelemiyor olmaz öyle şey. Benim annem şehir dışında senede 2 -3 kere 1 haftalığına ancak geliyor. Yazın tedaviöm vardı annem geldi yanımda kaldı 15gün yemeğimi temizliğimi yaptı hiç dışarı çıkmadı ben çıkamıyorum diye sonra işte sonucu aldık negatifti annemi sadece iki gün dışarı çıkardım hava alsın morali düzelsin diye. Geçen kaynanama gittik kaç ay geçmiş üzerinden bir konu açıldı ben annen kadar gezmemişimdir burayı dedi kalakaldım öyle. Ki bu kadın bırakın bu şehri ülke ülke gezmiş biri eşiyle çok zoruma gitti hem de bana hiç yardımı dokunmamışken. Eşime söyledim geldiğimizde ne demek dedim annem gelemz mi evime gezdiremim mi diye eşim söylemiş annesine çok ayıp etmişsin diye özellikle de eşim yanımda yokken söylüyor eşimin kızacağını bildiği için biraz kendini saydırmayı bil biraz gözyaşı dök ben annemle vakit geçiremeyecek miyim de annen çekingense sen anneni çağır baskı yap.

benim k.v de yakın oturuyor ve nerdeyse hergün etrafımda benim annem de ben gittiğim için sık gelmez ama geldiği zaman k. v yi de çağırırım sanki mecburmuşum gibi.o da hiç siz başbaşa kalın nezaketini göstermez annemden önce gelir oturur baş köşeye çağırmasan zaten hemen hemen hergün geldiği için görecek bu seferde bozulacak bu konudan bende rahatsızım inan yazılan yorumları çözüm önerilerini okuycam.

bu arada vajinusmus problemin varmış başbaşa kalmaya ihtiyacınız var önce bunları çözmeniz lazım eşim de farkındadır heralde biraz da o uyarsın annesini

bu arada anahtarını geri almaya bak sinir oluyorum eline anahtar alan k.validelere mahremiyet diye bişey var bana çok tuhaf geliyor.eşim yeni eve taşınınca anneme anahtar verelim dedi!!(neden gerekli bilmiyorum)cinlerim tepeme çıktı olumlu yada olumsuz hiç cevap vermedim duymamazlıktan geldim o da unuttu büyük ihtimal annesi söyletti sonradan k.validem 1-2 kez yedek anahtarı verin ne olur olmaz yada aşağı anneme bırakın dedi olur falan dedim yarım ağız yine vermedim pes etti:)))

valla benimkide k.p le bazenn tartışıyolar da anne gel bizde kal bi kaç gün diyorumm da yok kızım siz daha yeni evlisinizz diyo :) benım kv cok iyi de ah babası :) oda çok kırıcı laflar kullanıyoo ne dedigini bilmiyoo patavatsız mı denir ona bılmıyorum kötü bişey söylemek istemiyorum ama ben de kp den rahatsızm ne yalan söyleyım geçende hüngür hüngürr aglattıı beni bana sormadan bana iş arayışları peşinde ben cok rahatsız oluyorum kendim bulurum ederım suan girmek istemiyorum diyorum ev kira degil masrafmız yetıyo allaha şükürr bi kışın şu dogalgaz yuzunden para koyamıyorum kenaraa o kadar ucu ucuna yetıyo paraa ama ben şikayetçi degilim bana sormadan iş arıyoo şurda iş var ben konuştum gel başvur diyo vs. vs.. geçen bizdelerdi kalbimi kırdıı bende onlara yatakalrını yapma bahanesıyle cıkdım yanlarından hem nevrısımı deiştiriyorum hem aglıyorum kv geldı yanıma noldu kızım dedı annladı kızdıgımı dedım böle bölee babamın huyu benı kendısınden sogutuyoo sımdıden böle yaparsa daha 5 aylık evliyim ne olacak böle dedim iş konusnda üstüme gelmesin benim yerime karar vermesin dedim annemde bana hak verdi 4 gün önce hastaneyee kadındogum muayenesıne gidicem bı akrabam var burda aılem ıstanbulda ben memleketıme gelın geldm neyse tek gitmiyim diye akrabamı cagırdım dedım benımle hastaneye gelırmsın yanımda olurmsn dedım kadın terreddutsuz tamam dedıı neyse aradıı kp beni dedım bugun hastaneye gdicem kımle dedım işte şununla diye söyledim adını demiyim şimdi niye tek gitmiyosun alış biraz açıl kadını niye çagırdın tek gitsene kardeşim ben salak degılım ki işimi tek halledemııyımm ben burdan lafın gelişi söyluyorum fiazana bilee tek gidebilcek kapasitede birisiyimm ben yanımda bırının olmasını istedim olamaz mı bende de böle bi dert var ısde canm :)

burda da çok okuyorum günlük hayatımda da duyduğum oldu: kv yatak odamda uyuyor çekmecelerimi kurcalıyor evime biz yokken geliyor vs...hayır yani ne münasebet ben 26 yaşımda evlendim 26 sene annemle babamın yatak odasına bile lüzumsuz yere girmedim bikaç kıyafetim onların dolabında olurdu onu da annemden isterdim ne işim olur yani, bu kadınlar neyi merak ediyo o yatakta ne faaliyetler gerçekleştiğini mi sevişirken ne giydiğinizi mi çarşafların fantazi olup olmadığını mı??? sevişmemizi de izlemek istermisin bi o kaldı diyeceksin, bazı insanlara bazı şeyler ters bakmakla göz süzmekle gerdan kırmakla anlatılmaz, hatta açık açık söylemekle de anlamazlar bazen, kavga edeceksin ezeceksin sindireceksin pıstıracaksın başını yerden kaldıramayacak başka yolu yok arkadaşlar, iyilik güzellik olsa ne güzel olur gönülde bunu ister ama hayat öyle değil

bu senin çaçaron kayınvalide durumunu biliyor ve yatak çarşafında ne arıyor tahmin edersin sanırım .... Eşinle aranızı bozmadan kayınvalidene mesefe koymanın zamanı gelmişte geçmiş bile.....

ha sen şimdi diyeceksin ki bilmiyo durumumu hayır biliyor emin ol biliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…