ayrılırken bacım demesi

kızlar aslında yapcak bısey yok evet farkındayım ama canım cok sıkkın dertleşip fikir almak için yazıyorum .
konustugum bırısı vardı ıkı ay once aılelerde tanışmıştı cocuk ve aılesı bır an once istemenın olmasını istıyordu bense biraz daha zaman ıstıyordum aslında cocugu ıstıyordum fakat ıcımde tarıf edemedıgım bı hıs vardı oyuzden evet isteme su tarıhte olsun dıyemıyordum neyse cocukta buna tamam dıyordu guzl bı ılıskı var gıbıydı annesı her kadar bır an once yuzuk takılsın dese de
bı gun telefnda konusurken okeye gelmıstık arkadaslarla kapatayım dedı aslında oyle bırı olamma ragmen ılk kez bi tepkı verdım saçma oldugununda gayet farkında olarak belkıde neyapcagını tartmak ıstedıgımden ben konusmak ısterken nasıl okeye gıtmek ıstesin cok mu onemlı sankı falan gıbı bi trip atıp kapattım , sonra üç gun falan adam akıllı konusmadım mj atsam da çağrılarını açmadım sen once arkadaşlarına doy falan dedım. üzerime düşcek mi merak ettım cunku . üç gün günde bırer defa olmak uzere aradı falan en son dedı aksam yuzyuze konusalım tamam dedım bulustk. Neyse konustuk yumusadık bısekılde ama o da bana ıstesem bnde trıp atcak sey bulabılıım sende bnm çagrılarıma bakmıyosun bunu sorun edebılırım ama etmıyorum dedı ( trıplı oldugum uc gun dısımda asla bakmamazlık yapmam ) ama eve bıraktı yıne konustuk şakalaştık sorun yoktu ertesı gun hava kotu oldugu ıcın işe ben bırakıyımı teklıf ettı hatta işe geldıkten sonra aradı gercekten işim oldugu ıcın acamadım bıtırıp arayım dusuncesı vardı kı bıtmden yenıden arayınca actım konusup kapattık ama soğuk konustu en son konusmada bu oldu ne o arada ne ben cunku zaten ben bıseye gonul koymuşken gonul almadan bı srunda kendı yarattıgı ıcın bılerek aramadım oda bnden arama beklıyomus guya aramadı on gun hıc konusmadık en son annesı annemı aradı
gencler de sorun var galba konusmuyolar kızın telefnlarına bakmıyormus oglum cok kırılmıs aramayı dusunmuyor ben kıyamadım boyle bıtmesınler kızın arasın kadın alttan alır zaten falan demıs bn yıne aramadım dedıklerı yanlıs geldı çunku
bıkac gun smra annesı annemı tekrar aryıp kızın cok dik başlı bak senn dahı sozunu dınleyıp x i aramadı kızın oglumu etrafında pervane etmek ıstıyor ama kadın pervane olmalı kadın alttan almalı kızın idare temyı bılmıyor falan gıbı konustu ben isteme gunu erteledıgım cın dha ıyısını arıyormusum guya asla oyle bısey yok daha ıyılerı karsıma cıkmıs olmasına ragmen bu cocuga ıcım ısındıgı ıcın konusuyordum.bunlar olurken on gun gecmıstı ve hıc bı ıletısım yoktu onunla aramızda ve benı heryeren cıkarıp numramı da sıldı yıne tepkı vermedım. ama annesının dedıklerını duyduktan sonra cocuga mj attım on gunun sonunda ıletısıme ben gecmıs oldum işte bitiyosa bıle karslıklı konusur bıtırırz okadar vakıt gecırdk ne demek oluyor u dedım onunda attıgı mj
bacım senın aradıgın bn deılım allah bahtnı acık etsın
şimdi ben nasıl bı teokı vermelıyım yanı yazamayacagım bır suru detay daha var taı ama uzatmak ıstemyorum gorucu usuku oldugu ıcın aılerler bu kadar ıcındeydı buarada ama gercekten karsımda her anlamda cokdaha ıyılerı cıkmasına ragmen gozum gormuyordu kı kımse yanıma yakıstırmadıgı halde ben bu cocugu ıstıyordum bunlar o fıkre nerden kapıldı bılmıyorum sızce ne yapmalıyım

GUNCEL
durumu duzeltmek ıcın bısey yapmalı mıyım ne yapmalıyım yoksa boyle kalmalı mı
Konuşulup halledilebilirdi ama bacım kelimesini gördüğüm an bitirirdim cevap dahi vermezdim

Ya şu yazdığıma ısrarla cevap vermiyorsunuz ama yine yazıcam. Madem adamla ilişkiniz vardı neden bir ay önce böyle bir konu açtınız? Esnaf dediğiniz kişi de burda anlattığınız kişi. Madem ilişkiniz vardı başka bir memur talibi niye değerlendiriyodunuz? Bu konu bacım denilmesinden daha büyük problem
Y yesileelmaa niye ısrarla cevap vermiyorsunuz? Siz aynı anda iki kişiyi idare etmeye çalışıyorsunuz, diğer saçma davranışlarınız bir yana siz çoktan bu tavrı hak etmişsiniz

Y yesileelmaa niye ısrarla cevap vermiyorsunuz? Siz aynı anda iki kişiyi idare etmeye çalışıyorsunuz, diğer saçma davranışlarınız bir yana siz çoktan bu tavrı hak etmişsiniz
çünkü oyle bısey yok oyle olsa soylerım hıc tanımadıgım sızden mı cekınıcem kı
öğretmen bundaan once gelmıstı sonradan tanıdım bunu sadece buraya fıkır almak ıcın yazdım ıkısıyle konustugum nerden cıkıyor anlamıyorum

Back
X