ayrılırken bacım demesi

acamayınca bes dk sonra konustuk dıye hemn trıbe devam edıyor dıye dusunmesı mantıksızlıktı sızde bunu gormezden gelıyosunuz bnce sadece bunu anlatamıyorum
e iyi de adam okey oynadi diye uc gun kopek ceken, telefonlarını açmayan kadinin tribine devam ettiğini dusunmesi mantiksiz mi?
sizde mantik olsa okey oynamaya gitti diye 3 gün kusmezdiniz. o kadar basit seyde bunca tepki veren demek ki uzatiyor diye düşünmüştür.
siz saglikli psikolojide bir insan gibi davransaydiniz o da oyle davranirdi, "aaa yogun heralde. o beni arar" derdi. siz ottan bottan nem kapip triplesince nasil uc gundur telefonlarini acmiyorsunuz yine oyle acmadiniz sanmistir.
adama kizmayin, düşüncesi cok mantikli.
ben de sudan sebeple 3 gun telefonumu acmayan kisiyle baristiktan sonra aradığım numarayi acmasa "iyy tribine devam ediyor" diye düşünürdüm.
madem tribiniz gecti siz arasaydiniz..bu iliskiye caba gostermemissiniz, vermeden almak istemişsiniz. sonucta da bu olmus.
neyse, baska asklara yelken acin.
bu ilişki sen adim attin diye devam da etse adam seni nasil hizaya getirdigini ogrenmis, daha da hayir gelmez

e iyi de adam okey oynadi diye uc gun kopek ceken, telefonlarını açmayan kadinin tribine devam ettiğini dusunmesi mantiksiz mi?
sizde mantik olsa okey oynamaya gitti diye 3 gün kusmezdiniz. o kadar basit seyde bunca tepki veren demek ki uzatiyor diye düşünmüştür.
siz saglikli psikolojide bir insan gibi davransaydiniz o da oyle davranirdi, "aaa yogun heralde. o beni arar" derdi. siz ottan bottan nem kapip triplesince nasil uc gundur telefonlarini acmiyorsunuz yine oyle acmadiniz sanmistir.
adama kizmayin, düşüncesi cok mantikli.
ben de sudan sebeple 3 gun telefonumu acmayan kisiyle baristiktan sonra aradığım numarayi acmasa "iyy tribine devam ediyor" diye düşünürdüm.
madem tribiniz gecti siz arasaydiniz..bu iliskiye caba gostermemissiniz, vermeden almak istemişsiniz. sonucta da bu olmus.
neyse, baska asklara yelken acin.
bu ilişki sen adim attin diye devam da etse adam seni nasil hizaya getirdigini ogrenmis, daha da hayir gelmez
düzelirse yenıden her sorunda bu sefer onun kaçıcacıgını mı dusunuyosunuz tepkı olarak

bundan sonra gırdı on gun bosluk araya o da aramadı bnde şimdi soruyorum sıze bu kısımda benım ne sucum var bastaki trıp mevzusu dısında onun da on gun aramaması karşılıklıydı bu ksıımda
bnm uc gun trıp atmam suçta onun bu on gunluk kısımı normal mi
Normal, çünkü yaptıklarınız ile kafanızda kurduklarınız çelişiyor.
Açık açık yazdım sayfa 9 da duruyor açın okuyun.

sacma bı trıp yapıp olayı bu hale getırdım dıyelım on gunde olsa sonunda adımı atan ben degıl mıyım
Hala sorunlu davranışlarınızı kabullenemiyorsunuz.
Adım atmadınız, laf yiyince elindekini kaybedince kıymete binmiş gibi davrandınız.

en ufak puruzde ortadan kaybolmuş oldun resmen ilişkinede ne kada rsahıp cıkabılcegıni göstermış oldun
Anlattıklarınıza göre en ufak prüzde ortadan kaybolan SİZ olmuşsunuz. 10 gün arayıp sormadım diyorsunuz.

tamam ben bı hata yaptım on gunun sonunda da bı ıletısıme gecıp adım attım
ilişkiyi istemeyen ben olsam adımı ben atmazdım ıstıyorum kı atıyorum demek
Attığınız mesajda özür yok, sorumluluk alma yok, “ilişkiyi kurtarayım” mesajı değil; “bana yapılanın hesabını sorayım” mesajı.

dedıgınız gıbı oldu trıplı sandı bnı dıyelım
“ben trip atmıyordum ki” diyerek savunuyorsunuz fakat karşı taraf davranışınızı doğru okumuş,
Net şekilde “tribin devamı” gibi görünür. Trip atmadığını söylemeniz inandırıcı değil.

kalbmde oyle bısey olmadıgı ıcın oyle anladıgıda aklıma gelmedı ) tamm x ın gonlu olmamıs soguk bana hala dıye dusundu o da dıyebılırdı
GPT;
Karşı tarafın telepatiyle içini okumasını bekliyor.
Bu da çok yaygın bir iletişim hatası: “Benim içimde ne olduğunu sen anlamalıydın!”
Oysa ilişkilerde anlamak değil, anlatmak önemlidir.
İçindekini aktarmadıysan, karşındakini suçlayamazsın.

sessızce heryerden cıkarıp ilişkiyi ilk o terk ettı bnm gozumde
10 gün ortadan yok olup kv nin de arabuluculuğunu umursamayarak fiilen ilişkiyi bitiren sizsiniz.

düzelirse yenıden her sorunda bu sefer onun kaçıcacıgını mı dusunuyosunuz tepkı olarak
Karşı taraf ilişkiyi kapatmış, sınır çizmiş.

Dürüst olmak gerekirse, hala ısrarla aynı şeyleri kabullenmeyişiniz üzerine acaba ben mi anlayamıyorum diye GPT 'den destek aldım.
Bence kaybedince kıymete binmiş, hatta kaybetmeyi de umursamamışsınız, karşı tarafın annesinden laf gelince gurur yapmışsınız.
Kendinizi ne kadar haklı çıkartmaya çalışsanız da davranışlarınız, yaptıklarınız ortada.

Ayrıca araştırıp faydalanmak isterseniz GPT nin yorumu;
Bu kadar yoğun çarpıtma, bastırma ve dışsal suçlama, kişinin kendi iç dünyasıyla yüzleşmekten kaçındığını gösterir.
Bu da çoğu zaman: Kişilik örüntüsü bozuklukları, Özgüven zedelenmeleri, Erken dönem travmaların etkileri
gibi sorunların altında yatan daha derin yapısal psikolojik meselelerle bağlantılıdır.

Ya şu yazdığıma ısrarla cevap vermiyorsunuz ama yine yazıcam. Madem adamla ilişkiniz vardı neden bir ay önce böyle bir konu açtınız? Esnaf dediğiniz kişi de burda anlattığınız kişi. Madem ilişkiniz vardı başka bir memur talibi niye değerlendiriyodunuz? Bu konu bacım denilmesinden daha büyük problem
valla benim başıma gelenin aynısı gelmiş adamcağızın başına.
fark edip bacım diyerek yol vermiş. büyük ihtimalle tek sebep 3 günlük konuşmama mevzusu değil. kesin pot kırmıştır başka seçenekleri değerlendirdiğine dair ama farkında değildir. adam da sezmiştir "senin aradığın ben değilim" diyerek belli etmiş zaten.
Konu sahibi akıllı geçinen saf. Laftan da anlamıyor. Bi daha boş kurnazlıklara girmez umarım

Mesajları okumadan cevap yazdığınız için olayı anlamamışsınız, öncelikle görücü usulu olduğu için aileler zaten olayın içerisinde. Çocuk arkadaşlarıyla görüşürken "ben seninle konuşmak isterken sen nasıl arkadaşlarınla okey oynarsın" diye trip atıp bunu yaklaşık 2 hafta boyunca sürdürdüğü için bu laflar edilmiş. Bu arada çocuk aramış etmiş mesajlar atmış gelmiş görüşmüşler ama trip devam edince salmış.

Tam barışmamışsınız ki, kafanız da mı kuruyorsunuz acaba bazı şeyleri.

Üşenmedim GPT ye tüm konuyu aktardım, buyrun;
1 - İlk Tribin Atılması (Tetikleyici Olay):
yesileelmaa, görünürde küçük ama içten içe "test etme" veya "cezalandırma" amaçlı bir trip atıyor.
2 - 3 Günlük Sessizlik (Pasif Ceza):
Çocuk mesaj atıyor, arıyor ama hiçbir cevap alamıyor. Bu dönemde yesileelmaa, tamamen iletişimi kesiyor.
Bu, duygusal olarak "kontrol bende" mesajı veren bir cezalandırma süreci. Pasif agresiflik burada zirvede.
3 - Yeniden Görüşme (Sahte Barışma):
3 gün sonunda görüşmeyi kabul ediyor. Çocuk durumu düzeltmeye çalışıyor, gönül almaya çalışıyor.
Ancak burada gerçek bir barışma yaşanmıyor, çünkü:
4 - 10 Günlük Soğukluk (Duygusal Sabotaj):
Görüşseler de yesileelmaa, içten içe hâlâ soğuk. Mesafeli, duygusuz, vurdumduymaz davranıyor.
Çocuk bu sürede "acaba hâlâ tripte mi, bana küs mü, yoksa gerçekten istemiyor mu" gibi iç çatışmalar yaşıyor.
Bu dönem, karşı tarafı duygusal belirsizlikle süründürme dönemi.
5 -
Kayınvalidenin Devreye Girmesi (Otorite Sinyali):
Bu sırada çocuk durumu ailesine anlatıyor ve kayınvalide (muhtemelen evlilik düşünen taraftaki ebeveyn) araya girip, ilişkiyi toparlamaları gerektiğini söylüyor.
Bu aslında artık ilişkinin duygusal değil, sosyal bağlamda ciddiyet kazandığı nokta.
6 - “Kayınvalideye Uyuzum” Aşaması (Ters Tepme):
yesileelmaa, bu otorite hamlesine uyuz oluyor, yani "bana karışmayın" tepkisiyle bir hafta daha direnişe geçiyor.
Bu hafta boyunca ilişkiyi yine askıda tutuyor. Bu, aslında egosunun ya da bağımsızlık ihtiyacının “ilişkiden daha öncelikli” olduğunu gösteriyor.
7 - İlişkinin Bitişi (Soğuk Çekilme):
Sonunda ise kayınvalide dahil tüm süreçlere rağmen ilişki kopuyor.
Ancak bu kopuş; ne büyük bir kavga ne de net bir yüzleşmeyle olmuyor — sadece karşı tarafın tükenmesiyle sonlanıyor.

Sonradan dediğiniz bütün herşey bittikten sonra karşı tarafın annesinden laf geldiğinde.

Sizde diyorsunuz büyük bir mevzu değildi diye, neden iki hafta bu mevzuyu uzatıyorsunuz.

Adam gibi bitirmek için gelip konuşmuş, sonra siz tribe devam etmişsiniz.

Sizi kırmak istemiyorum fakat davranışlarınızı kabullenmeyişinizi ve hala bu tarz hareketleriniz normal değil.

GPT 'nin yorumu;
yesileelmaa'nın davranışları, duygusal ilişkilerde bağ kurarken sıcak bir izlenim sunsa da, karar alma veya sorumluluk gerektiren anlarda geri çekilme eğilimini açıkça gösteriyor.
Olayların büyük bölümünde kendi rolünü minimize ediyor, karşı tarafın duygularını geçiştiriyor.
İlişki boyunca sergilenen: “O kadar da kötü bir şey yapmadım” tarzı savunmalar, kişinin gerçek anlamda empati kuramadığını gösterir.

yesileelmaa doğrudan yüzleşmeyi pek sevmiyor; ama bu, kontrolü bırakmak anlamına gelmiyor.
Tam aksine: Susarak, oyalayarak karşı tarafı belirsizlikte tutuyor.
Bu, aslında karşı tarafın duygusal olarak “süründürülmesi” anlamına geliyor.
Yani pasif bir agresiflik söz konusu: “Doğrudan zarar vermem ama seni kendi iç çelişkilerinle baş başa bırakırım.”

Kayınvalide gibi biri devreye girdiğinde, artık olay sadece iki kişi arasında değil, “sosyal sorumluluk” haline geliyor.
Ancak bu seviyede ciddiyet gösteriyor olması, kişisel bağlanma değil, sosyal baskı odaklı hareket ettiğinin bir kanıtıdır.
Dolayısıyla: Karşısındaki kişiye değer verdiği için değil, Kendisinin “ayıplanabilir” duruma düşmesini istemediği için harekete geçiyor olabilir.

Topluluk büyük ölçüde adaletli bir çerçevede tepkisini koymuş.
yesileelmaa hâlâ olayı kendi lehine çevirmeye çalışıyor. Bu, gerçeklik algısının kısmen savunmaya geçmiş olması demek olabilir.
Özellikle "kayınvalideyi sevmediği için 1 hafta daha uzatması" kısmı, olaya duygusal değil, egosal ve güç merkezli yaklaştığının bariz göstergesi.
Tüm süreç boyunca sevgi değil, duygusal üstünlük kurma arzusu ön planda.
Her şeyin merkezinde kendisi var gibi davranması, olayın duygusal sonuçlarından çok imaj kontrolüne odaklanması, narsisistik eğilimler gösterebilir.
Bu illa klinik düzeyde narsisizm demek değildir, bu tür kişilerin en belirgin özelliği: "Yanlış yapsa bile özür değil, haklı çıkış yöntemi arar."

Böyle kişilerde dışarıdan gelen açıklamalar, ispatlar veya empati çağrıları genelde işe yaramaz.
Çünkü beyin “ben zaten haklıyım” pozisyonuna kilitlenmiştir.

yesileelmaa’nın hâlâ ilişki devam edebilirmiş gibi konuşması, bir pişmanlıktan çok, ilişki üzerindeki kontrolünü yitirmeme çabası gibi görünüyor.
Gerçekten bir şeyleri onarmak isteseydi, bu süreç çok daha erken ve yapıcı olurdu.
Bu da duygusal açıdan olgunlaşmamış bireylerde sık görülen bir durum: ilişkinin ikili değil, tek taraflı bir karar alanı olduğuna inanma.
Okudum ama kadin yani annesi bu kadarda naz yapılmaz dese size hak verebilirim ama siz okumadiniz sanirim
"Kadın erkegin etrafinda pervane olur" ve buna benzer bir kac sey daha dedi yada benzer bir sey daha. O yüzden de oyle yorumluyorum ben
Ustelikte ne o oyle. Adam dedigin ne olursa olsun kardesim demez, ergen bile o kadar cocuksu davranmaz.

Mesajları okumadan cevap yazdığınız için olayı anlamamışsınız, öncelikle görücü usulu olduğu için aileler zaten olayın içerisinde. Çocuk arkadaşlarıyla görüşürken "ben seninle konuşmak isterken sen nasıl arkadaşlarınla okey oynarsın" diye trip atıp bunu yaklaşık 2 hafta boyunca sürdürdüğü için bu laflar edilmiş. Bu arada çocuk aramış etmiş mesajlar atmış gelmiş görüşmüşler ama trip devam edince salmış.

Tam barışmamışsınız ki, kafanız da mı kuruyorsunuz acaba bazı şeyleri.

Üşenmedim GPT ye tüm konuyu aktardım, buyrun;
1 - İlk Tribin Atılması (Tetikleyici Olay):
yesileelmaa, görünürde küçük ama içten içe "test etme" veya "cezalandırma" amaçlı bir trip atıyor.
2 - 3 Günlük Sessizlik (Pasif Ceza):
Çocuk mesaj atıyor, arıyor ama hiçbir cevap alamıyor. Bu dönemde yesileelmaa, tamamen iletişimi kesiyor.
Bu, duygusal olarak "kontrol bende" mesajı veren bir cezalandırma süreci. Pasif agresiflik burada zirvede.
3 - Yeniden Görüşme (Sahte Barışma):
3 gün sonunda görüşmeyi kabul ediyor. Çocuk durumu düzeltmeye çalışıyor, gönül almaya çalışıyor.
Ancak burada gerçek bir barışma yaşanmıyor, çünkü:
4 - 10 Günlük Soğukluk (Duygusal Sabotaj):
Görüşseler de yesileelmaa, içten içe hâlâ soğuk. Mesafeli, duygusuz, vurdumduymaz davranıyor.
Çocuk bu sürede "acaba hâlâ tripte mi, bana küs mü, yoksa gerçekten istemiyor mu" gibi iç çatışmalar yaşıyor.
Bu dönem, karşı tarafı duygusal belirsizlikle süründürme dönemi.
5 -
Kayınvalidenin Devreye Girmesi (Otorite Sinyali):
Bu sırada çocuk durumu ailesine anlatıyor ve kayınvalide (muhtemelen evlilik düşünen taraftaki ebeveyn) araya girip, ilişkiyi toparlamaları gerektiğini söylüyor.
Bu aslında artık ilişkinin duygusal değil, sosyal bağlamda ciddiyet kazandığı nokta.
6 - “Kayınvalideye Uyuzum” Aşaması (Ters Tepme):
yesileelmaa, bu otorite hamlesine uyuz oluyor, yani "bana karışmayın" tepkisiyle bir hafta daha direnişe geçiyor.
Bu hafta boyunca ilişkiyi yine askıda tutuyor. Bu, aslında egosunun ya da bağımsızlık ihtiyacının “ilişkiden daha öncelikli” olduğunu gösteriyor.
7 - İlişkinin Bitişi (Soğuk Çekilme):
Sonunda ise kayınvalide dahil tüm süreçlere rağmen ilişki kopuyor.
Ancak bu kopuş; ne büyük bir kavga ne de net bir yüzleşmeyle olmuyor — sadece karşı tarafın tükenmesiyle sonlanıyor.

Sonradan dediğiniz bütün herşey bittikten sonra karşı tarafın annesinden laf geldiğinde.

Sizde diyorsunuz büyük bir mevzu değildi diye, neden iki hafta bu mevzuyu uzatıyorsunuz.

Adam gibi bitirmek için gelip konuşmuş, sonra siz tribe devam etmişsiniz.

Sizi kırmak istemiyorum fakat davranışlarınızı kabullenmeyişinizi ve hala bu tarz hareketleriniz normal değil.

GPT 'nin yorumu;
yesileelmaa'nın davranışları, duygusal ilişkilerde bağ kurarken sıcak bir izlenim sunsa da, karar alma veya sorumluluk gerektiren anlarda geri çekilme eğilimini açıkça gösteriyor.
Olayların büyük bölümünde kendi rolünü minimize ediyor, karşı tarafın duygularını geçiştiriyor.
İlişki boyunca sergilenen: “O kadar da kötü bir şey yapmadım” tarzı savunmalar, kişinin gerçek anlamda empati kuramadığını gösterir.

yesileelmaa doğrudan yüzleşmeyi pek sevmiyor; ama bu, kontrolü bırakmak anlamına gelmiyor.
Tam aksine: Susarak, oyalayarak karşı tarafı belirsizlikte tutuyor.
Bu, aslında karşı tarafın duygusal olarak “süründürülmesi” anlamına geliyor.
Yani pasif bir agresiflik söz konusu: “Doğrudan zarar vermem ama seni kendi iç çelişkilerinle baş başa bırakırım.”

Kayınvalide gibi biri devreye girdiğinde, artık olay sadece iki kişi arasında değil, “sosyal sorumluluk” haline geliyor.
Ancak bu seviyede ciddiyet gösteriyor olması, kişisel bağlanma değil, sosyal baskı odaklı hareket ettiğinin bir kanıtıdır.
Dolayısıyla: Karşısındaki kişiye değer verdiği için değil, Kendisinin “ayıplanabilir” duruma düşmesini istemediği için harekete geçiyor olabilir.

Topluluk büyük ölçüde adaletli bir çerçevede tepkisini koymuş.
yesileelmaa hâlâ olayı kendi lehine çevirmeye çalışıyor. Bu, gerçeklik algısının kısmen savunmaya geçmiş olması demek olabilir.
Özellikle "kayınvalideyi sevmediği için 1 hafta daha uzatması" kısmı, olaya duygusal değil, egosal ve güç merkezli yaklaştığının bariz göstergesi.
Tüm süreç boyunca sevgi değil, duygusal üstünlük kurma arzusu ön planda.
Her şeyin merkezinde kendisi var gibi davranması, olayın duygusal sonuçlarından çok imaj kontrolüne odaklanması, narsisistik eğilimler gösterebilir.
Bu illa klinik düzeyde narsisizm demek değildir, bu tür kişilerin en belirgin özelliği: "Yanlış yapsa bile özür değil, haklı çıkış yöntemi arar."

Böyle kişilerde dışarıdan gelen açıklamalar, ispatlar veya empati çağrıları genelde işe yaramaz.
Çünkü beyin “ben zaten haklıyım” pozisyonuna kilitlenmiştir.

yesileelmaa’nın hâlâ ilişki devam edebilirmiş gibi konuşması, bir pişmanlıktan çok, ilişki üzerindeki kontrolünü yitirmeme çabası gibi görünüyor.
Gerçekten bir şeyleri onarmak isteseydi, bu süreç çok daha erken ve yapıcı olurdu.
Bu da duygusal açıdan olgunlaşmamış bireylerde sık görülen bir durum: ilişkinin ikili değil, tek taraflı bir karar alanı olduğuna inanma.
Okudum ama kadin yani oglanannesi bu kadarda naz yapılmaz dese size hak verebilirim ama siz okumadiniz sanirim
"Kadın erkegin etrafinda pervane olur" ve buna benzer bir kac sey daha demis yada benzer bir sey daha. O yüzden de oyle yorumluyorum ben.
Ustelikte ne o oyle. Adam dedigin ne olursa olsun kardesim demez, ergen bile o kadar cocuksu davranmaz.

tabii ki.
eger sen alttan alirsan adam sunu farkinda olacak; "eneee dün ozguvenden oynadigim oyuna karisiyordu benden kiymetli mi diye, bir resti cektim pıstı kaldi" diyecek, seni rest ceke ceke terbiye edecek.
sizin gibi kadinin fazla naz yapmaya calistigi iliskiler hep boyle olur bizim ulkede. erkek alttan alir, nazlatir, (sizinki oyle olmamis ama) kadin kopek ceker adam kapisinda yatar vs. kadin uctukca ucar. sonra adam "amaan senden cok var" moduna girer. girdiği gibi o ucan kizin kanatlari kopar çat diye gercek dünyaya duser. bu sefer de onu kaybetmemek icin o cabalar ama dumen tersine dönmüştür. bundan sonra evlenseler bile kosan kadin olur pesinden.
bu hic degismeyen bir surec. azicik gozlem kabiliyeti olan herkes cevresinde böyle bir suru cift görür

Ya şu yazdığıma ısrarla cevap vermiyorsunuz ama yine yazıcam. Madem adamla ilişkiniz vardı neden bir ay önce böyle bir konu açtınız? Esnaf dediğiniz kişi de burda anlattığınız kişi. Madem ilişkiniz vardı başka bir memur talibi niye değerlendiriyodunuz? Bu konu bacım denilmesinden daha büyük problem

Kimse dünkü çocuk değil. esnaf mı memur mu diye milleti oyalarken kendin zımzırlak kalmışsın. Adamla doğru dürüst ilgilendiğini, cana yakın davrandığını da sanmıyorum. Pozitif bir karaktere benzemiyorsun.

Bahsettiğiniz konuyu buldum;
5 sayfa mesajın arasından @Garsiasın bakalım ilk tepkisi ne olacak mesajını cımbızla almış
yenGEnC yenGEnC 'in de dediği gibi delikiza cilve yap demisler hikayesi

Bir yandan konu sahibisine hak veriyorum evlilik ciddi bir kurum ve ileriki yaşamını planlamaya çalışıyor
Fakat bu konudaki gibi kayınvalideden laf gelene kadar devam eden ısrarcı tavır
yaptığı hareketlerin sorumluluğunu almadan kendini haklı görmesi
Yaptığınız hataları fark etmelisiniz ki aynı yıkıcı davranışları tekrar edip kendinizi ve karşınızdakini yıpratmayasınız

Bence bir insanın hoşuna gitmeyen bir durumda işine gelmeyen bir durumda nasıl davrandığı çok önemli bakalım sinirlerine hakim oluyormu küfür ediyorum fiziksel şiddet eğilimi varmı konuşmayı orta yolu bulmayı hak vetmeyi biliyormu bu o kadar çok önemli bir belirtiki bu koşul bir şekilde sağlanmalı çünkü o tepkiyi Ömürboyu göreceksiniz

evet ama işte suan yenı tanısmadan kaynaklı zaten bı kavga olmuyor ortada yada olsa bıle alttan alıyor ılk baslarda yanı ortada bı sorun yokken nasıl test edebılır ogrenebılırım bunu sızce yanı planlı kavga mı cıkarmalıyım nasıl yaomalıyım

Onun evet dediği birşeye hayır deyin biraz zorlayın bakalım ilk tepkisi ne olacak

1-sizin yaptığınız trip dünyanın en sacma ve çocukça tribi. Sonrasında düzelteceginiz yere daha da çok tabi tavır yapıp daha da batırmişsınız.
2-mustakbel kayınvalide fazla olayın içinde üslubu da çok kötü bu ileride çok problem yaratır.
3- adam zaten soğumuş.

Yani olmaz bu iş. Yol yakınken dönmek daha iyi.

1-sizin yaptığınız trip dünyanın en sacma ve çocukça tribi. Sonrasında düzelteceginiz yere daha da çok tabi tavır yapıp daha da batırmişsınız.
2-mustakbel kayınvalide fazla olayın içinde üslubu da çok kötü bu ileride çok problem yaratır.
3- adam zaten soğumuş.

Yani olmaz bu iş. Yol yakınken dönmek daha iyi.
evet suan hersey koptu zaten
olay ıkımızın arasında kalsydı ben duzeltmek ıcın herseyı yapardım ve zaten bu kadar buyumezdı de emınım bundan
ama o herseyı annesıne anlatıp bıde kendı demesı gereken seylerı o soylerken susturmadı bu halledlemez
ben bu sacma olayı yasamasaydım nerden bılcektım bunların yapısını forumdakıler bunu anlamıyor
kadının yapısında oglu kusursuz toz kondurmuyor resmen

evet suan hersey koptu zaten
olay ıkımızın arasında kalsydı ben duzeltmek ıcın herseyı yapardım ve zaten bu kadar buyumezdı de emınım bundan
ama o herseyı annesıne anlatıp bıde kendı demesı gereken seylerı o soylerken susturmadı bu halledlemez
ben bu sacma olayı yasamasaydım nerden bılcektım bunların yapısını forumdakıler bunu anlamıyor
kadının yapısında oglu kusursuz toz kondurmuyor resmen
arkadaşların yazdıklarından 2 3 kişiyi aynı anda idare etmeye çalışmışsınız gibi görünüyor
konulara da baktım az değisliniz siz de hadi hadiii :)

anladı adam bence bu yaptığınızı hadi naş bacım dedi
bence iyi de demiş

Back
X