Ailem mi ailem mi?

blabla20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2020
5
2
1
42
Merhabalar. Kime anlatacağımı ne yapacağımı gerçekten bilemedim. Eşim aile içindekileri dışarı anlatma diyor. 5 aylık evliyim. Patlamaya hazır bombayım. Kendi ailem şehir dışında kendine kötü davrandılar diye benim gitmeme izin vermiyor sadece eşimle gidebilir mişim! Yaşanan şeyler eşime kızmalarına sebep oldu. Bu nedenle tavırlı davrandılar ama hiçbir şey söylemediler. En son annem beni üzdü diye onu evden kovdu o da annemi kovdu. Asıl olay orda patladı. Ne annemlerin yanına gidebiliyorum ne de kedimin gönlünü almaya gidebiliyorum ve kedin gelemez diyor. Resmen beni köle gibi kullandığını hissediyorum. Her yere sadece onunla gidebiliyorum tek bir şey yapmam yasak. Konuşamıyoruz da olay kavgaya dönüşüyor. Ne desem kendi dediği olmadı mı suçluyum. Kavgaları da kendi istediği şekilde sonlandırıyo. Ne yapayım şimdi? Beni büyüten ailem mi? Yeni kurduğum aile mi?

Eşiniz normal değil belli ama. Haklı olduğu bir konu var.. Şiddet ve aldatma olmadığı müddetçi evin içinde olan orda kalır.. Anlatmanızın sonuçlarını yaşıyorsunuz..

Tabi ki kendi babanın evine git. Evlilik hapis hayatı yaşamak veya bir seçim yapmak değildir. Eşin hiç normal gelmedi bunun bir tık üstü kapıyı üstüne kilitlemek olacak bunun görmüyor musun

Nasıl ya izin vermemek!keşke eşinize aileme gitmek için senden izin almak zorunda mıyım diyebilseniz siz ses çıkarmadiginiz sürece bu bu şekilde gidecek kendisi sizin ailenize gelmek zorunda değil ki gelmesin de zaten çünkü evden kovmalar falan olmuş karşılıklı.Daha fazla olaylar büyümesin ama lütfen aileniz için eşiniz de olsa elin oğlundan izin almayın sadece ben gidiyorum diye haber verin

Yeni kurduğum ailem mi derken ?
Siz yeni bir aile kurduğunuza inanıyor musunuz bu insanla ?
Kendiniz de söylemişsiniz kölelik bu.

Yaşananları açsan ona göre yorum yapsak. Sıkıntılar ne idi? Ne yaşadın da annen evden kocanı kovdu? Bunlar hep havada kalmış. Ama kimsede ailemle görüşmeme mani olamaz kendi görüşmezse görüşmesin çokta tın.

Demedim mi! Ne kavgalar koptu. Arabamın anahtarı saklandı cüzdanım çantam saklandı. Boşanmak istediğimi belirtip avukata gitmeye kalktım daha büyük kavgalar oldu. Sürekli geçmişteki sevgililerimden dolayı geçmiş yaşantımı bahane etti.

Çok fazla yazamıyorum telefonu gördü mü kiminle yazışıyorsun demeye başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…