- Emoji Skoru
- -66
- Puanlar
- 1
YKS sınavına 2. girişim olacak bu sene. 2025 YKS'de istediğim sonucu yapamayınca daha fazla çalışıp tekrar girme kararı aldım. Günde 10-12 saat ders çalışıyorum. Ben lisenin son dönemini açıktan okudum ve babam olacak şahıs arkamdan anneme mezun olamayacağımı söylermiş. Oldum. Birkaç ay önce ehliyet sınavını tekte geçemeyeceğimi, beceriksiz olduğumu söyledi. Onu da geçtim. Şimdi de üniversite sınavını kazanamayacağımı, kazansam bile okuyamayacağımı, benim koca eline bakacağımı, ev hanımı olacağımı söylüyor. Hatta annem bir kere benim kızım meslek sahibi olup diplomasını eline alacak dediğinde, ona o anca eline y.. alır demiş. Duyduğumda şok oldum. Benim 16 yaşında erkek kardeşim var, odalarımız yan yana ve her gün saatlerce oyun oynuyor. Bağırarak oynadığı ve ben ders çalıştığım için defalarca rahatsız olduğumu söyledim ama yapma oğlum deyip geçiyorlar. Bugün artık dayanamayıp sinir krizi geçirdim ve ikisi birden yaptığım hareketlerin onları ittiğini, benden soğuduklarını söylediler. Alışkınım çünkü küçükken de babam bana bu 15 yaşında evlenir. Keşke evden gitse ors.. gibi cümleler kullanıyordu. Deli olan ben miyim? Artık katlanamıyorum, çocukken bana bunları dediğinde bile annem karşıma geçip sırf evin huzuru bozulmasın diye zorla babamdan özür dilettirirdi, onca duyduğum cümleye rağmen ben gider özür dilerdim. Şu an 19 yaşındayım ve özür dilemekten nefret ediyorum.