Düşündükleri Damatlıgı biz alalım 600-700 geçmesin diye düşünüyorlar.takım elbiseyi ben alacağım kendim çalışıyorum zaten ailem sadece 4000 tl destek olabildi diğer eşyaları filan kendim aldım.yük olmak istemedim.
Elbette ailenizin belirli bir bütçesi vardır fakat bu fiyatı eminim yine kuzeninizden baz alarak değerlendirmişlerdir.
Nişanlınız belki indirime denk gelip 700e hem damatlık hem takım alacak, ya da bir bakacaksınız ki damatlık 1700 sadece.
Maddi imkanları ailenizin çok sıkışık değilse, düğün dediğiniz şey zaten borçsuz olmaz.
Benim eşimin damatlık ücreti, gelinliğimin 2 katıydı.
8 taksit yaptırdım, yanımdaki peşin para yetmedi çünkü.
Bazen denk gelebiliyor böyle olumsuzluklar.
Ama alınacak yani elden bir şey gelmiyor, gönlü kırılmasın istiyorsunuz.
Şuan network ün sitesine baktım, 370 e takım, 700 tl ye smokin mevcut.
Yani ailenizin verdiği bütçelere uyuyor hem de çok kaliteli bir markadır.
Nişanlınızla bir gidip bakın derim, en olmadı bazı şehirlerde outlet awm ler mevcut.
Oralarda fiyatlar yarı yarıya farkediyor eski sezon olmasından ötürü.
Ailenizin bütçe olarak eksikliğini siz kendi birikmişinizle kapatın, hiç nişanlınızın hevesini kırmayın.
Ayrıca inanın düğün dernek işinde kız evi neredeyse iki kat fazla para harcıyor günümüzde, ailenizin zaten baştan biz az harcayalım düşüncesi yanlış.
İmkanımız yok, keşke en iyilerini alabilsek ama elimizden gelen bu deseler baş göz üzerine ama oradan ince düşünüp kar çıkarmaya çalışıyorlar gibi.
Böyle yapmakla ancak gencecik bir çifti üzerler.