- Konu Sahibi enbuyukaskimsensin
slm kizlar ben 17 yasindayim bir yil sonra meslek lisemi bitirecegim insallah ve ardindan meslek lisemin yüksek okuluna gidip her üniversite bölümüne gecic imkanini alabilmek icin bizim MATURA dedigimiz sinava girecegim aslinda öylede gidebilirim uni'ye ama tip istedigim icin o imkan yok. ama ailem okulun sözde cok uzak olmasin dolayi göndermek istemiyor o okula. uzak dedigim kapimizin önündeki trenle yirmi dkk baska bir şehre gidip ardindan bi sonraki trenle Linz yani okulun oldugu şehre varacagim yani nerden baksan en fazla bir saat yolculuk yapacagim. sorun bununla bitse iyi ikna ederim üstelik yalniz gitmeyecegim zaten, insallah arkadasim sinifta kalmazsa. ama bana dedilerki oralarda ADIM CIKARMIS
simdiye kadar gittigim okulda adim cikmadi üstelik her tarafta türklerin oldugu bir sehirde, orada cikacak bana kisaca o klasik cümleyi söylediler "sana güveniyorum ama cevreye güvenmiyorum kizim". oysa benim hakkimda heryerde benim kizim okuyacak gibisinden konusur annem ama okutmaya gelince yok vay efendim cok uzakmis aslinda karnem cok iyi bizim ortalamayla iyinin üstünde ama iste
ne yapacagimi bilmiyorum ailem calismami istiyor ama ben okumak bazen öyle seyler geciyorki aklimdan kacmak kaybolmak gibi
offfffff ne yapacagimi gercekten bilemiyorum KK bana akil verin ne olur 

ha bu aralarda diyorlarki baska bir okula yani bes senelik bir okula tekrar basla e ozaman ben o üc sene bosunami okula gittim????
karisik yazmis olabilirim özür dilerim

ne yapacagimi bilmiyorum ailem calismami istiyor ama ben okumak bazen öyle seyler geciyorki aklimdan kacmak kaybolmak gibi

ha bu aralarda diyorlarki baska bir okula yani bes senelik bir okula tekrar basla e ozaman ben o üc sene bosunami okula gittim????
karisik yazmis olabilirim özür dilerim