Ben 25 yaşında ve bir mesleğe sahip olduğum halde bir evin sorumluluğunu üstlenmekten korkarken sen daha 18 yaşında bunu nasıl göze alabiliyorsun şaşırdım doğrusu. Ama ne olursa olsun öncelik eğitimin ve meslek sahibi olman. İlerde ne olacağı bilinmez evlenisin anlaşamazsın boşanmaya kalkarsın maddi imkanım yok diye boşanamazsın. Evlendiğimde okuyayım dersen de önce üniversite sınavını kazan sonra düşün evlenmeyi, çünkü sınavı kazanmak üniversiteyi bitirmekten daha zor.
Bu arada ailenin sözünü de dinle onlar sizin kötülüğünüzü istemezler.
inşallah boşanma durumuna gelmeyiz ::26:
Gerçekten 18 Yaşında Böyle bir İkilemde Kaldığına İnanmak İstemiyorum..
Canım Benim Aklını Başına Topla..
Etrafta Neler Var Görmüyor musun?
Okul Bitince Elbette Sende Yuva Kuracaksın..
Ama Evlendikten Sonra Okumak Zor Olsa Gerek..
Başkası İçin Kendi İdeallerinden Vazgeçmek Nedir Biliyor musun?
Sen Sensin..
Kendin İçin Yaşa, Başkası İçin Değil..
Dünya ya Bir Daha Gelmeyeceksin..
Tamam Sevgilindir, Aşıksındır Anlarım..
Hepimizin Başından Geçti..
Ama Lütfen Sadece Kalbinin Sesiyle Hareket Etme Ablacım, Biraz Mantığını Kullan Olur mu?
Benim bi sorunum var artık ağlamaya başladım ya bana akıl verin lütfen
5 buçuk yıllık bi sevgilim var onu çook seviyorum oda beni çok seviyor, buraya kadar herşey iyi ama 18 yaşındayım ve bu sene lise sona geçtim erkek arkadaşım lise bitince evleneceğiz diye koydu kafaya ama ailem akrabalarım herkes üniversite kazanıp gitmemi bekliyo benden. Bende onunla evlenmeyi çok istiyorum kendiside lise mezunu ve iyi bir işi, maaşı var. evlendiğimizde geçinebiliriz ama bu durumu aileme nasıl söyleyeceğim onu düşünüyorum siz olsanız hayatınızın aşkını mı secerdiniz yoksa okumayı mı.Birde şöyle bir alternatif öneriyor evlendikten sonra yanımda oku diye. :105:
teşekkür ederim bi şekilde okuyacağım onu ikna edeceğim olmazsa olmaz unuturum onu
Onu ikna edebilmem konusunda kimsenin fikri yok mu ya kimsenin başından geçmedi mi illa ayrılık mı şart yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?