Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim hepiniz çok iyi şeyler düşünmüşsünüz benim için öyle yazmışsınızda ama ben onsuz ne yapayım ya nasıl unutuyum
![]()
![]()
![]()
Allah Kimseye Kaldıramayacağı Kadar Yük Vermez..
İyi Uykular...
![]()
Tabiki oku, oku, oku, oku!!!
Yasın daha cok kücük nedir bu acelen?
Simdi genclik atesiyle heyecanlandırıyor sizi ama inan hic öyle sandıgın gibi toz pembe degil böyle seyler..
Bak bu forumu biraz arastır, neler yasıyorlar insanlar ha sende yasayacaksın demiyorum tabiki ama bircogunun elinde meslegi yok ve bu yüzden de herseye katlanmak zorunda kalıyorlar..
Evlilik cok büyük bir sorumluluktur..
Sevgilini ikna etme caban niye?
Senin iyiligini istemiyor o zaman sevgilin? Yanlıs mı?
Yoksa neden önünü kapatsın ki!
Bu senin hayatın, kimseyi ikna etmek zorunda degilsin.![]()
Peki sevgilisi böyle yapan yok mu hiç ya siz nasıl ikna ettiniz yada başına gelmeyipte bi fikri olan yokmu onu ikna etmem konusunda ayrılmak istemiyorum çünkü![]()
bende zamanında cahillik yaptım ve şimdi ceremesini çekiyorum.annem çok yalvardı oku diye.eğer seni seviyosa bekler dedi.okursun sonra evlenirsiniz dedi ama benim eşek kafam ......şimdi 2 yaşında oğlum var ve dün akşam boşanmayı konuştuk.bugün büyük ihtimalle ailelerle konuşcaz((....allahım nasıl bi derttir bu böyle.kaldıramayacağımız yükü yükleme yarabbim
((
Çok seviyorsan aşk ateşi seni sardıysa evlen gerçek yüzünü ve ateşin geçince boşar yoluna kaldığın yerde devam edersin