Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben birini seviyordum.2 ay boyunca nerdeyse onu takip ettim.Sonunda bir arkadaşım bizi tanıştırdı ve o da beni çok sevdi.6 ay kadar beraberdik.Sonra ailem öğrendi ve onunla görüşmemi istemediler.Biz yine ayrılmadık ama babam bunu öğrendiğinde beni dövdü ve evden 1 buçuk ay kadar çıkarmadı.Bende mecburen ondan ayrılmak zorunda kaldım.Onu kesinlikle istemiyorlar.Acaba haklı olabilirler mi diye de çok düşündüm...Ama tek sorun parasının olmaması ve çok yakışıklı olmaması.Onunla ayrıldıktan sonra çok üzüldüm.O da çok üzüldü 2 ay oldu hala bana mesaj atıyor ve geri dönmemi istiyor.Hatta birkaç kere karşılaştık ve yine bana ısrar etti.Ben onu sevmeme rağmen kabul etmedim.Ne yapacağımı bilmiyorum ben de çok üzülüyorum,onu çok özlüyorum ama ailem haklı olabilir mi diyede düşünüyorum.Onları üzmeye değer mi... Birinin yardımına çok ihtiyacım var lütfen yardım edin sizce ne yapmalıyım?![]()
dön yada dönme diye bir şey diyemem ama ailen bi yönden de haklı parası yokmuş onlar seni düşündükleri için böyle yapıyolar ve ileride rahat et onlarada anlayış göster bi diğeride yakışıklı olmadığı için istememeleri bana çok saçma geldi yakışıklı olmuş olmamış ne önemi var insan olsun yeter cnm bilmiyorum ama çalışmıyorda parası yok yoksa çalışıyorda az maaş mı aliyor merak ettim
yani onlar liseden fazlasını okumuş birini istiyorlar hatta mümkünse çok başarılı birini istiyorlar o liseyi yeni bitirdi şimdi üniversiteye gitmeyi düşünüyor ama annem ve babam için yeterli değil