- 11 Mart 2025
- 52
- -5
- 3
- 31
- Konu Sahibi selin mert
Aylık ortalama 7bin dolar kazanıyordum(sosyal medya).Kendim iktisat mezunuyum ailem bu fenomenlik işini onaylamadı ve bana düşman oldular neyse o dönem kendime lüks araç aldım onun dışındaki birikimimi dolandırılarak kaybettim.Ben sosyal medyayı seviyorum ve iş olarak görüyorum ailem ise bunu yanlış bir iş olarak görüyor yanlış birşey yapmıyordum bu arada takipçi kitlem kadın erkek karışık ama ailem sürekli beyaz yaka çalışmamı bekliyor benden benim sosyal medya yeteneğim var ama bak o para sana yaramadı işini yap diyor herkes.İşimi yapmaya kalksam bu paranın yarısını bile kazanamam sosyal medyaya dönmek istiyorum sizce insanlar neden buna kötü iş gözüyle bakıyor.Ben anlamıyorum gerçekten sabah sekiz akşam beş çalışmıyorum diye ailem bana düşman oldu.Artık onların beni zorla iktisat okutması sevmediğim işleri yaptığımda mutlu olmalarına anlam veremiyorum.Onlarla görüşmek istemiyorum.Dolandırılma mevzusuda onlarla kavga ettiğimde başıma geldi zaten.Herşeyin suçlusu onlarmış gibi geliyor ve onları görmek istemiyorum.Şu an yeni evlendim eşim nasıl mutluysan öyle yap diyor ona rağmen ailem hala ne zaman işe gireceksin diye beni arıyorlar.Sürekli yok şu mali müşavir olmuş şu şöyle olmuş diyorlar bankacı veya memur olmayan herkese kötü gözle bakıyorlar.Ben hayatımda ilk kez para sevmeyen kendi ailemi görüyorum.Böyle ailesi olan varmıdır baska merak ediyorum.Gerçekten onların para düşmanlığına artık şaşırarak bakıyorum.Arabamı bile beğenmiyorlar bunu sat mütavzı birşey al diyorlar.Artık psikolojik hasta olduklarını düşünüyorum.Onlarla görüşmeme kararı almak en doğrusu mu sizce?Onların bu baskılarına dayanamıyorum 31yaşındayım ve sırf onlar istiyor diye memur olmak istemiyorum.