iyi geceler hanımlar,kimse ile dertleşemiyorum... Ben yaklaşık 7 buçuk aylık hamileyim ve doğum için annemin evine geldim gelmez olsaydım, ben geldim anam hemen köye kaçtı işlerim var diye ben ankarada evde yalnız kalıyorum ewde bir ablam var ama oda çalışıyor ve hep suratı asık işten gelince konuşmaz iftarını açar banyosunu yapar yatar hep bôyledir.bir tane daha ablam var oda herşeyi ben bilirim havalarında.ben doguştan kan hastasıym dogumum sezaryan olacagı için evli olan ablam ille normal dogur diyor e ne yapıyım dr.sezeryan dedi zaten bende sezeryan istiyorum ablam bunu anlamak istemiyor illede diyor bende aynı hastalıktandım beni sezeryan yaptılar çok zorlandım sen normal dogur diye baskı yapıyor kırılmasın die ses çıkarmadım.meger düşüncesi farklıymış.dün ilk okula giden yegenim dediki teyze annemle babam senin hakkında çok kötü konuştular dedi sana diyolarki.pis7li nin kurban bayramında dogurması bayramımızın içine etti bari normal dogursada ayaklansa gitse ewine demişler.bunu duydum kafamdan kaynar sular döküldù çok üzüldüm anam desen ewlat ayırt ediyor ben geleli 15 gün oldu anam bile köyde işlerini benden önemlı tutuyor.eşıme anlatamam bu olanları çok uzulur ewıme gıdemem dogurmak ıcın konteynırda kalıyoruz yer müsaıt değıl hastalıgımdan dolayı kaldiğm yerdekı drlar ankaraya sevk ettı.esıme dıyorum aşkım özledım senı geleym evımıze doguma geleyım dıyorum olmaz aşkım sızın saglıgınız ònemlı annenler ablanlar sana destek olur dıyor benım ne durumda oldugumu bılmıyor garıbım . Hanımlar ıçımı dökmek ıstedım nasıl geçecek 2,5 ay akıl verin bana çok yalnızım