- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi Minikkuala
Konuya gireyim.hemen doğumuma çok az bi süre kaldı anneme 2 saat uzaklıkta bi şehirde oturuyorum eski konularimdan2bilen olur eşimin ailesi çok değişik insanlar hamileligimin başında kv kisisi bana annemin.yanında bile bağırarak mecbursun 40 gün benim.yanımda kalicaksin yoksa cocugu senden alırım demişti Velhasıl olaylar olaylar hamileligimin sonuna geldim.ve burda düzgün bi doktor bulamadim annemin oturduğu şehirde çok iyi doktorlar var ve annem çalıştığı için buraya gelmesi zor olur diye oraya gidip doğum yapmaya 10 gün kalıp gelmeye karar verdim az önce eşime konuyu açtım ve eşim direk ailem sana hayırlı olsun demez gelip bebeği buraya gelsene görmez seni silerler dedi bende neden dedim beni ailemin karşısındaki düşürMuş olursun dedi bende 10 gün sadece dedim orayada gelebilir ki zaten kv kişisi ne zaman anneme kalmaya gitsem peşime takılıp gelip oda kalır ve burnumdan getirir yok gelmezlermis beni silerlermis bende esimle kararimiz bu dersen bişey demez ler dedim ben senin için ailemi ezemem dedi benimle kötü azar zaten seninle.kötü olurlar dedi sonrada benden değil ailemden izin al bunun için dedi bende seninle evliysem bu çocuğu seninle yaptiysam neden onlardan izin alıyorum dedim hala aynı şeyi söylüyor bende umrumda değil sen sorun etmiyorsan kusen kussun ben sürekli onlara göre hareket etmekten yoruldum madem öyle evlenmeseydin değerimi anlarsın ama geç olur dedim .
Kızlar benim yerimde olsanız ne yapardınız kv kişisi evladımı bile elimden almaya çalışan bi kadın bana asla bakmaz burda kimsem yok sizce anneme gitmelimiyim benim.kendi dusuncem bu zamana kadar hep onların dediği oldu belki bu vesileyle hadlerini bilip mesafeli olurlar ama eşim bile beni savunmuyor ne yapayım çok sinirlerim bozuldu sürekli ailesinden izin alarak yaşıyoruz evime eşya alırken bile onlara sormak zorundaymisim ne yapmaliyim
Kızlar benim yerimde olsanız ne yapardınız kv kişisi evladımı bile elimden almaya çalışan bi kadın bana asla bakmaz burda kimsem yok sizce anneme gitmelimiyim benim.kendi dusuncem bu zamana kadar hep onların dediği oldu belki bu vesileyle hadlerini bilip mesafeli olurlar ama eşim bile beni savunmuyor ne yapayım çok sinirlerim bozuldu sürekli ailesinden izin alarak yaşıyoruz evime eşya alırken bile onlara sormak zorundaymisim ne yapmaliyim