Ailem seni siler beni değil

Minikkuala

bekleme gelmeyecek
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
2.336
2.708
63
Konuya gireyim.hemen doğumuma çok az bi süre kaldı anneme 2 saat uzaklıkta bi şehirde oturuyorum eski konularimdan2bilen olur eşimin ailesi çok değişik insanlar hamileligimin başında kv kisisi bana annemin.yanında bile bağırarak mecbursun 40 gün benim.yanımda kalicaksin yoksa cocugu senden alırım demişti Velhasıl olaylar olaylar hamileligimin sonuna geldim.ve burda düzgün bi doktor bulamadim annemin oturduğu şehirde çok iyi doktorlar var ve annem çalıştığı için buraya gelmesi zor olur diye oraya gidip doğum yapmaya 10 gün kalıp gelmeye karar verdim az önce eşime konuyu açtım ve eşim direk ailem sana hayırlı olsun demez gelip bebeği buraya gelsene görmez seni silerler dedi bende neden dedim beni ailemin karşısındaki düşürMuş olursun dedi bende 10 gün sadece dedim orayada gelebilir ki zaten kv kişisi ne zaman anneme kalmaya gitsem peşime takılıp gelip oda kalır ve burnumdan getirir yok gelmezlermis beni silerlermis bende esimle kararimiz bu dersen bişey demez ler dedim ben senin için ailemi ezemem dedi benimle kötü azar zaten seninle.kötü olurlar dedi sonrada benden değil ailemden izin al bunun için dedi bende seninle evliysem bu çocuğu seninle yaptiysam neden onlardan izin alıyorum dedim hala aynı şeyi söylüyor bende umrumda değil sen sorun etmiyorsan kusen kussun ben sürekli onlara göre hareket etmekten yoruldum madem öyle evlenmeseydin değerimi anlarsın ama geç olur dedim .

Kızlar benim yerimde olsanız ne yapardınız kv kişisi evladımı bile elimden almaya çalışan bi kadın bana asla bakmaz burda kimsem yok sizce anneme gitmelimiyim benim.kendi dusuncem bu zamana kadar hep onların dediği oldu belki bu vesileyle hadlerini bilip mesafeli olurlar ama eşim bile beni savunmuyor ne yapayım çok sinirlerim bozuldu sürekli ailesinden izin alarak yaşıyoruz evime eşya alırken bile onlara sormak zorundaymisim ne yapmaliyim

Ya nasil bu kadar dahil olabiliyorlar hayatiniza?! Esiniz neden bu kadar pasif kaliyor size yasatilanlara?!

Benim evliligimde ve bence olmasi gereken evlilikte, esinin mantik sinirlarini zorlamayan her fikri cok onemlidir ve yapilmalidir da
amaaaa esinin disindaki anne babalar dahil fikirleri sadece tavsiye niteligindedir. İster uyulur, ister uyulmaz.

Ben senin yerinde olsam esim izin veriyorsa basar giderdim. acik ve net.

Bak şimdi ballim eşinin huyu nasıl az çok anlaşıldı ama sen alttan aldıkça no kervan böyle gider kaynanani ara ondan izin işte etmesi ya ben oraya gidecek gelmek istersen gel tek başıma bakamam de bu bir ha sana karşı çıkarsa yok çocuğu alırım falanalari geçsin o iş öyle olmuyor artık tavrını koyma zamanı geldi de geçiyor bu ne canım

Ben doğumdan önce anneme gittim, 2 ay da orada kaldım. Doğumdan sonra sana yardımcı olacak olan kişiler annen ve eşin. Kaynanana çorabımı giydirir misin diyemezsin. Yemek istediğin şeyi annene söylersin, yapar.

Lohusalık zaten manyak bir ruh hali. Git annenin yanına kal 40 gün. Beğenmeyen kaynana gelmesin. Eşin de ezikmiş...

Ya nasil bu kadar dahil olabiliyorlar hayatiniza?! Esiniz neden bu kadar pasif kaliyor size yasatilanlara?!

Benim evliligimde ve bence olmasi gereken evlilikte, esinin mantik sinirlarini zorlamayan her fikri cok onemlidir ve yapilmalidir da
amaaaa esinin disindaki anne babalar dahil fikirleri sadece tavsiye niteligindedir. İster uyulur, ister uyulmaz.

Ben senin yerinde olsam esim izin veriyorsa basar giderdim. acik ve net.

Çok kötü oldum zaten hamileligim hep riskli geçti :(

Bak şimdi ballim eşinin huyu nasıl az çok anlaşıldı ama sen alttan aldıkça no kervan böyle gider kaynanani ara ondan izin işte etmesi ya ben oraya gidecek gelmek istersen gel tek başıma bakamam de bu bir ha sana karşı çıkarsa yok çocuğu alırım falanalari geçsin o iş öyle olmuyor artık tavrını koyma zamanı geldi de geçiyor bu ne canım

Hiç çekilmiyo böyle olması

Ben doğumdan önce anneme gittim, 2 ay da orada kaldım. Doğumdan sonra sana yardımcı olacak olan kişiler annen ve eşin. Kaynanana çorabımı giydirir misin diyemezsin. Yemek istediğin şeyi annene söylersin, yapar.

Lohusalık zaten manyak bir ruh hali. Git annenin yanına kal 40 gün. Beğenmeyen kaynana gelmesin. Eşin de ezikmiş...

Ezik ama ne ezik öyle böyle değil nefret ettim

Senin için ailemi ezemem nedir? O nasıl bir söz? Allahım akıl fikir ver yarabbim. O zaman niye aile kurmuş çocuk yapıyor beyefendi otursaymış anasının dizinin dibinde varmış ailesi işte. Ben olsam çekerdim resti. Benim de bebeğim var ve Hiç kimse alamaz yavrumu benden babası dahil. Öyle boş laflara hiç üzme kendini. Sağlıkla doğum yapıp çocuğuna en rahat şekilde bakabilmen en önemlisi inan ilk üç dört ay kolay olmayacak ancak adapte olacaksın zaten

Ya canım sen gencisn yapmayın Allah aşkına o cirkefse sende ol eşinin yanında iyi davran o olmayınca koy lafı gitsin bu ne ya hayır bide seni silse ne olacak sildim anan mı doğurdu kaynanani boşversene azcik akıllı ol lütfen yaaa

Benim zaten umrumda değil bana kusmeleri işime bile gelir utanmadan bana yarın öbür gün işten cikarirlarsa bize destek olmazlar girersin ise calisirsin demez mi ben pasif bi kız değilim herseyi göze alabilicek biriyim sadece kötü olsun istemiyorum ama daha fazla damarima basilirsa adliyede alırız soluğu sonrada anasina kiysin nikahi

Onlardan izin alacaksın! Demişmişmiş tabi şahzadem nedemek. Annenin evine git o adam ararsa açarsın konuşup canını sıkarsa telofonu kapatırsın.sen zaten tenezzül edip aramazsın. Diyicem ama yok ben mecburum yinede bir şekilde orta yol bulmalıyım diyorsan(ki kendi tercihindir birşey diyemeyiz). Gitme, kesin kavga edersiniz. Kaynana sana rezillik çektirir en fazla lohusa halinle.

Ben rahat olursam bebeğim de rahat olur.Bu durumda bir dakika düşünmeden anneme gider,rahat bir lohusalık geçirirdim.
Veya siz de "annem gelmemi istiyor." deyin.

Onlardan izin alacaksın! Demişmişmiş tabi şahzadem nedemek. Annenin evine git o adam ararsa açarsın konuşup canını sıkarsa telofonu kapatırsın.sen zaten tenezzül edip aramazsın. Diyicem ama yok ben mecburum yinede bir şekilde orta yol bulmalıyım diyorsan(ki kendi tercihindir birşey diyemeyiz). Gitme, kesin kavga edersiniz. Kaynana sana rezillik çektirir en fazla lohusa halinle.

Kimseye mecbur değilim eşim benim hayatımda olmazsa olmaz değil benim ailem hep arkamda kimseye tahammül etmek zorunda değilim. Zaten yeterince tahammül ettim o çabalasın bu evliliği kurtarmak için ben değil

Canim öncelikle sagsalim saglicakla Allah bebegini kucana almayi nasip etsin. Ben olsam girer annemin yaninda dogururum. Hic kimse onun gibi bakamaz. Görmek isteyen gelir. Gelmeyende cehennemin dibine. Of ya çok sinir oldum. Hamile bi kadini bukar uzmeye hakları yok. Hele bebegi alır demesi tavan yaptı bende. 3In 1irini alir. Tövbe tövbe

Back
X