yaslar 25Allah sabir versin bence acele etmeyin yaslar kucuk
Bilmiyorum anlamaaya calisiyorum kafamm almiyo biz evlenmeyecekmisiz aileler evlenecekmis ole diyor annem. Bakalim bi hafta sonra ne diyecek ne kulp takacaklar kimsem yok kimseyle dertlesemiyorum burdaki arkadaslar saolsunlar yoksa bunaldim cok fenaBu aileleri anlamakta da zorluk çekiyorum artık ben.. Sevdiğin insandan ayırmaya çalışmak da neyin nesi sevmişler evlenmek istiyorlar araştırılmış bir sorunda çıkmamış daha ne.
Bilmiyorum anlamaaya calisiyorum kafamm almiyo biz evlenmeyecekmisiz aileler evlenecekmis ole diyor annem. Bakalim bi hafta sonra ne diyecek ne kulp takacaklar kimsem yok kimseyle dertlesemiyorum burdaki arkadaslar saolsunlar yoksa bunaldim cok fena
Evet aileler de evleniyor denir ama sizin durumunuz farklı bana göre ne sevgilinizde sorun var ne ailesinde neden bu şekilde yaklaşıyorlar olaya.. Annenize önceliğinizin onun şanı şerefi değil sizin mutluluğunuz olduğunu hatırlatın bence.[/
QUOTE]
Annem ve benim mutlulugum cok ayri kavramlar annem hep cevresinde kendinden ust insanlar olsun ister kendisi olmaya calismaz. Ne soylesem yanlis anliyo tartistik yine kusuyo oturup agliyo napim ben odada tek basina oturuyorum kimsem yok derdimi anlayacak su dort duvardan baska
istemeye gelecekler eve davet eden yok o yuzden gelmiyolar ayagina cagiriyor babam disarda bulusuyolar . Neyymis eve geleirlerse bu ise tamam dermisiz olmazmis. Bi de kpss den atansin diyolar bende atanacakmisimda oo zamanmis sanki cok kolay bisey gibi babam kendisi ogretmen herseyi kendi zamani gibi saniyor. Kpssyi beklersek biz ahirette kavusuruz o zaman anlayamiyorum bu kadar gaddar olunmaz yani . Tek kizmisim herseyin en iyisini istiyomus falan da hepsi bi kulp iste. sevdigim ve ailesi hep yanimda biz olene kadar pesini birakmayiz kizim diyolarBen seni hakli gordum cnm annen baban sirf ozel sirkette cakisiyo diye sevgilini istemiyo. Ne kadar sacma ya is bulmayi kolay saniyolar heralde adam ogretmen iste daha ne ..
Ailen sevginizden emin degil mi ?
Seviyosan bu durumda sevginin arkasinda durmalisin
Dininiz ayni kotu aliskanligi yoksa ve bi baba kizini boyle boriyle evlendirmeye karsi cikiyorsa sunnete aykiri gareket etmis oluyormus bi kitapta okumustum
Sen sevginin arjasinda dur onlar emin olsunlar onsuz asla olmaz kimse olmaz de inat et biraz yani sevgine sahip cik karsi tarafi da bilmiuorum tabi ama ailen yanlis yapiyo bence
Sana dusen gorev onsuz asla de
Emri vaki yap istemye gelcekler de seni bi istesinler cnm hoc istemeye gelmediler mi
Cnm o zmn mahsustan istemeye gelmelerini de kabul etmiyosunuz o halde kacarim de .. Kacma tabi de korkutma amacli soylr yoksa ikinizin kpss yi kazanmanizi atanmanizi beklemek ohoooo bi de ogretmenkerin bildigim kadariyla farkli sehirler atandiklari zmn bi de tayon istemesi zor oluyomus galiba ben oyke blyrm tabi dogru mu bilemem duymustumistemeye gelecekler eve davet eden yok o yuzden gelmiyolar ayagina cagiriyor babam disarda bulusuyolar . Neyymis eve geleirlerse bu ise tamam dermisiz olmazmis. Bi de kpss den atansin diyolar bende atanacakmisimda oo zamanmis sanki cok kolay bisey gibi babam kendisi ogretmen herseyi kendi zamani gibi saniyor. Kpssyi beklersek biz ahirette kavusuruz o zaman anlayamiyorum bu kadar gaddar olunmaz yani . Tek kizmisim herseyin en iyisini istiyomus falan da hepsi bi kulp iste. sevdigim ve ailesi hep yanimda biz olene kadar pesini birakmayiz kizim diyolarerkek arkadasiminda psikolojisi bozuldu daha garanti isler bulmaya calisiyo offff offff bi insanin sevdigiyle evlenmesi bu kadar zor mu yaa
Yok herhalde bi dusundukleri cunku gecen annemle babam konusurlarken duydum neden ben boyle yapiyomusum sanki baskasiyla evlendireceklermis sadece iyiligimi dusunuyolarmis falan ne bileyim ne yapmaya calisiyolar bende anlamadimailenizin sizin için düşündükleri başka aday olabilirde bu yüzden mi istemiyorlar erkek tarafını yokuşa sürüyorlar
işiniz zor kuzum yaMerhaba kizlar.
Benim derdim buyuk. Konu acmistim daha once ailem sevdigim insanla evlenmeme pek sicak bakmiyor. Sebebleri de su erkek arkadasimin isi meselesi. Aslinda isi var ozel egitimde ozel bi kurumda ogretmenlik yapacak. Neymis ozel sektormus ora belirli bi isi yokmus ailesi kirsalda yasiyo annem de bu yonden canimi sikiyor. Neymis sanina serefine yakisir bi aile istermis. Kendi de aksine asosyal evden disari cikmaz ,etrafimdaki insanlar kaliteli olsun der, erkek arkadasimin anne babasinin adiyla dalga gecer. Gecen hafta bu konuda tartistik soyledigim laflar la beynimden vurulmusa dondum diye dedigim seyde sanki biz kraliyet soyundan geldik allahim ya sinir ediyo beni. Neyse babama istemeye gelec
ekler dedik babamda saolsun buz gibi sinirli anlayissiz bi sekilde arastiralim dedi neyse arastirdi aileyi aile iyi falan dendi babam ona razi oldusonra baska bir kulp takti isini sorun etti bende bu sene son sinifim beni bahane etti o da olnadi erkek tarafi neden acele ediyomus onlari sorun etti. Onlarin amacida nisan icin kredi cektiler 4 tane kizi var bayrama bile gelmediler diyolar nisanda bulunmak istiyolar diyor. Babamda basliyo ee neden acele ediliyomus falan filan. Neyse bugun erk ark babasi babamin yanina geldi (gelmesini de babam istedi bu arada adam zoraki geldi) neyse konusmuslar adam diyomus babami nisan yapamazsam bi daha yapamam diyomus babam istemeye gelmelerine razi mi ki nisana olsun desin. Neyse konusmuslar 1 hafta sure istemis babam cevabimizi veririz demis. onlarda hazirlikli gelmis belki adam yumusar halden anlar tamam der diye tik yok. Babam hala ayni seyleri diyo benim istedigimi biliyo yok da diyemiyo ewet demiyo. Saolsun annemde benim yanimda olacagina isi yomusa suruyo. Yok nasil cocuk yetistirmiste eskiden bolemiymiste sevgilin olacakmista babasi vuracakmis yine senin ki bise demiyo diyo dogru sevgi nedir biliyo mu kendide babami sevmiyor. Herseyi maddiyat kadinin sinir hastasi etti bizi takintilariyla.
Neyse kizlar uzun yazdim herhalde bana bi akil verin bi haftadir yemeden icmeden kesildim odada agliyom su an butun bunlari aglayaraj yaziyorum ne yapayim bundan sonra bi akil verin kizlar
Annem ev hanimi babam ogretmen annem de hic memnun deil babamdan babam zaten ole ufacik seye bagirir cagirir ondan sikayetci annem. Ama sonunda kendide babama benzedi yok ne kadar ayipmis benim yaptigim allahim ne gunlere kaldik demeler ben istiyomusum diye cok ayipmis yaptiklarim eskiden boylemiymis simdi kus annem konusmuyoruz babamda bi hafta sonra karar verecekmis neyi bekliyosa 1 hafta bilemiyorum anlayacaginiz isim cok zor cikmazdayimannenin şanına baban yakışıyor mu annen baban ne iş yapıyor bu şan şöhret zırvalaması da ne ..köylerden insanlar kız verilmeyecekse ayağa mı çağrılırmış..oğlan tarafı sizin taraftan çok çekecek anlaşıldı..keşke anneni babanı terbiye edebilmenin yolu olsa ama yok yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?